Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Atisv! Én nem tudok neked segiteni ebben! Az enyém még 2 hónapos és alig 3000 km van benne! Nem evett még semmi olajat! hála az égnek! azt hiszem a könyvébe viszont van valamennyi olajfogyasztás irva!
Hali mindenkinek.
Tom, h volt meár erről szó régebben, de volna 1 olyan kérdésem, h nektek mennyi olajat eszik az SV.
Azért kérdezem, mert nekem eddíg szinte minimális menny. ment el a 6000 km alatt, de most (23000 km K6-os 650-es) elég combos mennyiséget megevett kb 6 deci a 6000 km alatt (Ja 1x jártunk Kakucson pályanapon).
Szerintetek ez normális ?
Előre is köszi, széles utat mindenkinek
Én kérdeztem tőle hogy milyen árban! Az ovál dobot adja 49000ért szereléssel, garanciával! ennek tükrös a fala! A mintás pl carbon 3000ft - tal drágább! Én triovált szeretnék rá! amit ő gyárt nekem kicsit nagy! Kb egy hónap és beszerzi a gépet amivel kissebbet tud csinálni! Én megvárom! Az árárol kérdeztem és azt mondta ugyanannyi lesz mint az ovál! Szerintem nagyon baráti! Köszönöm a véleményeket!
Asszem a GS-re 50 ezer ft volt,de tényleg igényes, a gyárit is 1 bilincsel vissza lehet tenni!
Szép dobok,kár hogy árat nem ír!Ha megtudod az árakat osszd meg velünk is légyszíves!
Én 2 utcányira lakom tőle, de még nem jártam nála, de már láttam és hallottam több munkáját:le a kalappal! Az adatlapomon van gs-500 -as hang hallgasd meg!
Ha ráértek egy picit nezzetek rá erre a cimre! Én ettől a sráctól szeretnék venni egy dobot! kiváncsi vagyok a véleményetekre! www.hock-kipufogo.hu
Sok igazság van abban amit leírtál de nem teszel kárt a motorban ha nyitott dobot teszel fel,a szelepekben sem.A teljesítmény csökkenés pedig badarság.Ha ráteszel egy nyitott sportdobot azonnal érezhető a hatás pozitív értelemben.Nem biztos,hogy minden tartományban pozitív lesz a hatás de a felső tartományokban garantált.Ez motorfüggő is egy kicsit van amelyiknél alul is de a felsőkben garantált, és nem a nagy hang teszi
Egyébként a "régebbi" fajta nagy hosszú hurkatöltő sportdobokkal nem olyan nagy az esélye a dolognak mert mire visszaérne a hideglevegő addigra felmelegszik,akkor kell odafigyelni ha rövidebb dobot raksz fel mint pl. a streetfightereken a kis 15 centis dobok vagy ha a leömlőcsövön rövidítessz,még choppereknél fordul elő gyakran mikor felteszik a végig üres vízvezetékcsövet!

A teljesítményről annyit hogy cbr 600 nyitott rendszerrel fékpadon belett állítva és + 8 lóerő lett a végeredmény!
Mikor nyitott dobot tesznek fel az egyének beállítás nélkül csak azért hiszik hogy erősebb a motor mert brutál hangja lett!
Így van,az injektort és a levegőt kell hozzálőni mert ha kicseréled a dobot vagy az egész rendszert akkor teljesen felborul a gyárilag belőtt gázáramlás,motorféknél vákuum keletkezik a rendszerben (ha nincs összehangolva akkor elég nagy) és visszaszívja a környezetből a hideg levegőt egyenesen a szelepekre és ettől gyönyörű csipkés lesz a szeleptányérod pont mint nagymamád asztalterítője!
Ezért hallod belövetlen gépeken hogy mikor elveszi a gázt durrog a kipufogóba mert a hengerből kiszívja a rendszerbe a benzint és ott robban fel!Igaz ezt injektoros gépeken ritkábban hallod mert ott ha elveszed a gázt szinte semmit nem fecskendeznek be a szelepek de a karbis gépekenél ugyanúgy áramlik be a benzin ezért azokat is hozzá szokták állítani a nyitott rendszerhez mégpedig úgy hogy átfúvókázzák!
Szerintem a teljesitménycsökkenés az hülyeség! az innyektort ha belövik ugy is beéghetnek a szelepek nem? Az adatlapomat pótoltam! Még a képek hiányoznak!
Ha jól emlékszem nekem azt mondta a szerelő mikor kötelezőn voltam hogy az innnnnyyektort kell hozzá állítani meg a levegőt de nem vagyok benne biztos! De abban igen, hogy még azt is mondta ha nincs hozzá állítva az teljesítménycsökkenést okoz és több lessz a fogyasztás!
A szelepek elképzelhető,hogy beégek de nem jellemző( sok-sok Km). De mit hangoltasson hozzá,mond már el légyszíves!
Mindenféleképpen jobb ha összehangoltatod mert leszakadni tényleg nem fog de a szelepek "beéghetnek"!
Egyrészt tapasztalat másrészt autószerelő vagyok!
Véleményem talán van tapasztalatom annál kevesebb. Az,hogy a gyujtás térképet optimálisabbra állítja szerintem mindenképp jo,bár minden gyár azt mondja ,hogy a gyári beállítás a leg optimálisabb,igaz Ők a környezetvédelmi emisszios értékeket is kötelesek betartani( butítva vannak a motorok).Az biztos,hogy a beszerelés után simább és egyenletesebb az ereje. A másik amit csinál a tiltások feloldása,hát ez (szerintem) felesleges. 1-es,2-es ben tiltásig én soha nem huzattam a motoromat,akinek az kell,hogy még a piros mezőn túl is forogjon 1-2-ben a az rakja bele.Egyszer mentem egy Aprilia Tuonoval amiben volt egy ilyen kütyü,az szépen és simán ment egyenletesen volt ereje alu is és felül is,semmi nyomaték lyuk,pedig a Tuononak elég ideges a rotax blokja kis fordulaton de ez a szerkezet kisimította.Röviden ennyi,ja és mutatja a seb.fokozatot is ez jó dolog,bár azt nemtudom Neked milyen mocid van az adatlapot elfelejtetted KITÖLTENI!
és ez az ugynevezett gipro eről mi a véleményed?
ez esetben köszönöm szépen az infót!
A teljesen nyitott dob valóban nem a gyári behangoláshoz van kalibrálva és a nyomás is megszünik a dobban de különösebb gondot nem okoz a gyorsabb gáz ármlás.Nem vagyok motor szerelő, de müszaki beállítottságu ember lévén ismerem a motorok működését,tanultam is de ami ezeknél sokkal lényegesebb,hogy több mint 20éve motorozom,és szerelem is ha kell.Anno 50cm3-vel kezdtem és sok motorom volt,sok tapasztalat.Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy én mindent tudok a motorokról de ki ismerem magam a világukban
Állitólag a motort hangolják hozzá! Te amugy mociszerelő vagy? vagy miért vagy olyan biztos a dolgodban?
Úgy leszakadnak,hogy sose találod meg őket Nehogy megkajáld ezt. Már régóta így járok és semmi problem,és az ism.krömben sem volt semmi gubanc!. Kérdezd meg,hogy mit állítanak rajt,erre kiváncsi lennék !
Igaz az ha ráteszek a mocira egy nyitott dobot leszakadhatnak a szelepek? Szervizben azt monták majd vigyem be és 12000ért hozzáhangolják%
Sziasztok!
nem tud véletlenül valaki sportpufót olcsóért? Szerintetek milyet tegyek egy sv650s re? K8 és 4 gyertya! ! Valakit gyári dob érdekel? Nekem 2 van!
Széles utat mindenkinek!
Ez a 4 gyertya engem is meglepett a Suzukitól de ez más tipusoknák bevett szokás,sőt szinte az összes mostani Bmw,stb. dupla gyertyás a tökéletesebb szikra képzés és káros anyag kibocsájtás miatt. Az 1000-es Sv gyártását pont ezért állították le.Erről beszéltünk is pár hónapja.
Sport-túra, vagy sport.
Bridgestone Battlax BT...
Dunlop qualifier, d207,208
Conti road, sport attack
ilyesmikre.
Ha esetleg valakit érdekel eladó a motorom!http://www.hasznaltauto.hu/2326302_suzuki_sv_200
4