Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Edem mien gummára gondolsz? sport ? túra ? sport-túra?
Scottpeter: írtam neked mail az MSN címedre.
Amúgy ne legyetek lámák, K8-tól 4 gyertya van az sV-ben a környezetvédelmi és emissziós normák miatt. De ez nem hátrány, ugyanis kevesebbet is fogyaszt tőle. A mostani túránkon (1000+ km) az én K3-asom 5l-t evett átlagban, a haveromé utassal evett 4,5 körül, és ugyanúgy mentünk.
nebaszatok má föl! 4 gyertya két hengerben? biztos azért hogy a kötelező szervízeken jó le tudjanak nyúlni. a sor 4 ben ezentúl meg 8 lesz?
Valaki tudna segíteni sv1000 gyári kipuff kellene bontott nem sérült olcson?,
Valakinek nincs 160/60as gumija olcsón? Megint elkopott
Sziasztok!
sv650 gyári kipufogó nem érdekel valakit véletlenül?
helloszok

ha esetleg valakit érdekelne van egy pár bt021es sport tura gumim elado!
120/70és 180/55 ös méretben
üdv
Ezért áttervezték volna a hengerfejet?
Nem elképzelhetetlen mert pl. a DR 600-ban is 2 gyertya volt,de az sv annyira össze van zsúfolva hogy nehéz elképzelni hova fér a másik gyertya!
Menjetek már V2-ben 4 gyertya?
Bár végülis méirt ne...
Suzuki szalonban mondták. Vmi új környezetvédelmi előírások miatt van ez. Gondolom így jobban elégeti a benzint.
Ne vicceljetek már,hogy lenne benne négy?
Hi!
4db van benne, enyém is K8-as
Miért lenne 4 db ? Csak 2 hengeres, ugyhogy csak 2 van benne (nem hinném, hogy hengerenként 2 raktak volna bele )
Vidd vissza garanciába csináltasd meg!Lehet hogy csak valamelyik dekni csavarod nem volt meghúzva és ott szivárog!
nincs vele semmi problem.. kicsit ha kipótolom akkor kijön belőle egy kocsi
Szia!
Pontosan 4db
Jóestét!Meg tudná mondani valaki,hogy hány darab gyújtógyertya van egy SV 650-es motorjában?(Lehetséges,hogy 4db?K8-asról van szó.)
Ja amúgy van egy sv 650 gyári dobom eladó! ha valakit érdekel szóljon!
Sziasztok! Szerintetek az normális hogy egy 2000km es k8 as sv650s ből a vitpumpa környékén olajszivárgást tapasztalok?
Miért adod el ? ,a jól emlékszem nem is olyan régen vetted. Van vele valami problem?
Sziasztok!http://www.hasznaltauto.hu/2286629_suzuki_sv_2
004

http://www.hasznaltauto.hu/2286629_suzuki_sv_2004

Valakit érdekelne?
hali, ma voltam suzuki szalonban (szolnok, rodeo ride) érdeklődni mit kérnek egy zsír új sv650s ért. 1,6 az ára aszem, de azt mondták ha kp ra veszem 50 ezret leengednek. Namármost, tudtok e valami jobb ajánlatot, mert neten nézegettem van olyan hely ahol 1,4 ért adnak plusz még 150 ezer levásárolható bónuszt. Úgy gondoltam becserélem egy újra. Ha tudtok valahol jobb ajánlatot szóljatok már.
Hejhó!
Esetleg nézz szét a neten pazzaz kormány miatt hátha belemegy az eredeti befogóba.Nekem az előző motoromon(kawa z750)simán bement a gyári helyére mindenféle átalakítás nélkűl..