Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól tudom, az SVken van olajhűtés. NEM?
Azt meg lehetne csapolni.
és a kenyése?....azt miképp?...
Ha megoldod, hogy a hátsó hengernél is elférjen a dolog, akkor már tulajdonképp egyszerű.
A injektor miatt könnyű beállítani, csak valószínű egy kicsit a szelepvezérlést is meg kéne bolygatni.
Egy jó barátom autókkal csinálja ugyanezt. Mikor mondtam neki, hogy vízhűtéses, injektoros motort veszek, egyből "csigát" akart rá tenni.
Ncore? adj egy mail címet, ne freemail-est
akkor lábbal pörgeted közben az elsőt....
Ezek is utólag jó pénzért megvehető cuccok, de utcára kissé felesleges.....illetve az utcai verzsön esőben biztos jót tehet majd
csak ugye a legtöbb rendszer a két kerék szögsebességét figyeli,ami egy 1200 LTnél működik,meg egy svnél...de ha egy r1be berakod és elkezdesz egykerekezni,na akkor mi van?
van már utólagos is totalbikeon lesz róla cikk
Sziasztok!
ELADÓ 1 pár első (jobbos-balos bontatlan) fullos fékbetét SV 650-hez! Tudtommal minden évjáraté ugyanaz. Véletlenül maradt a nyakamon, szal ár alatt adom őket!
Info emailben:
i600phone@gmail.com
Üdv.
Pedig van olyan......legalábbis hasonló, pályán megtalálható...
S-esre milyen turaplexit javasoltok? Kicsit tanacstalan vagyok, valakinek esetleg tapasztalat?
kipörgésgátlót kihagytátok
Szerintem az Intercooler lesz a nagy szopóág. Mert az "nagy". Illetve én építettem turbós autót és ha ilyenre adod a fejed, készülj fel rá, hogy az ECU programozásával és beállításával nagyon sokat fogsz szívni.
Akkor meg hianyzik a 180as gumi
Na le lehet szállni a témáról.

Nekem mind a három van, jóóóóóóóóó.
Jó, hát ez csak egy kis fórumélinkítő tréfa volt!

Az ABS és a markolatfűtés lesz az első!

Vagy a füldugó?
kisebbeken vagyok, a nagyokra nehezebb bejutni
Egy-két kisebbre talán tudok.
jöhetne nekem is valami komolyabb oldalra, mert itt van a sávszélesség hegyekben aztán alig tudok tölteni
fel......a hátsó ülésre kiválóan felpókozhatod!... .....amúgy mindent meg lehet oldani, de sok értelme nincs.....nézd a turbó Busa videókat inkább, ott még 500HP fölé is tudják tornászni....
persze, de minimum 2 kell 4 még jobb lenne
Köszi, megoldva már szerencsére ;)
Ma álmodtam valamit éjjel és azóta ezen kattogok!

Fel lehetne rakni a "kis" SV-re?
próbáld az expresszben, ahogy a többiek

még 200pont kell és lesz mghívóm csak fater nem kezelgeti a torrentjeim, így alig gyűlik a pont