600 az a 400 de az már bagatell.
És ami uncsi az KB 300-as itthoni rész a többi mind szép hegyi út kanyarokkal.
Ennyit megér senyvedni a nyeregben.
Vagy kész lesz az utánfutóm a hónapban arra felfér egy sárga izé még.
Persze tudom nagy élmény ,ha négy keréken ilyen helyeken járok rögtön eszembe jut de jó lenne motorral! A baj csak az ,hogy az is eszembe jut hogy onnan haza is kell motorozni 3-400 km-t ami általában már nem olyan kellemes. Lehet hogy túl kényelmes vagyok ,vagy nem is vagyok igazi motoros?!
Légszűrő szívónyílásba egy rongy bedug félig ,és meg is van oldva!
Na de látod ezért nem vágyom olyan magasra és messzire. Ott se minden fenékig tejfel!
Mindegyik karbis fen a hegyen gyengélkedett.
Ramié sok pacit vesztett sándoré állítva volt lenn de így is nehéz volt a CBR600 meg megdöglött 2 visszafordítóval a kilátó előtt.
Enyém meg hát gyengébb volt de nem veszem észre a nyugdíjas vezetés miatt és az alapjárat visszaesett 1000-re.
Az én karbis gépem +35 - -3 fokig le van tesztelve,Működik ,bár légnyomást még nem mértem . De ha baj van vele nem kell laptop! Én a vizet is kútból húzom még! Na !
Engem ezek az elektromos kütyük akkor fognak érdekelni ,ha be tudom majd programozni az uticélt ,és elvisz oda magától!
Pályán meg beállítom a köridőt amit menni akarok oszt kész!
Őőőőő most kicsit izé leszek.
De.
A turbó nem véletlenül nem terjedt el a motorkerékpárokon.
Nem lineáris a teljesítményleadása.
Kanyarban így sem egy leányálom de képzeljétek el a szitut hogy kijövet rátekered lehet még bedöntve és..........és........nem történik semmi majd egyszercsak lök akkorát szegény rideren mint valkói asszonyon a bika.
Garantált pofáraesés lesz a vége.
Amcsiban még csakcsak ott nem kell kanyarodni de egy szerpentinen csak hátrány lenne.
Vélemény volt lehet társalogni.
Természetesen a könnyűt nem úgy értettem, hogy a garázsban eltekergeted a potikat, és kész, de mondjuk szerkezetileg az üzemanyagrendszeren nem kell változtatni a beállításokhoz.
Egy karburátoros példányon már komolyabb fejtörést okozna.
Egyébként: Az E85 portálon van egy leírás, egy GS BMWt alakítottak át E85ös üzemre. Ott is az volt a probléma, hogy fékpad nélkül hogy lőjék be a masinát. ÉS! Megcsinálták. Utassal, laptoppal! :D
Mókás képek vannak fent.
A sofőr hátára volt rögzítve a laptop egy gumipókkal.
"A injektor miatt könnyű beállítani, "
ŐŐŐ. Ami kocsit csináltunk, abban az injektor MAP táblája megvolt túlnyomásra is, a szenzorok is képesek voltak rá, volt tartalék ECUnk, programunk, minden ami kell... és mégis szoptunk, mert mindig közbejött valami...
Ha az ECU-t meg alaposan beállítod, 1 napod simán rámegy. Szóval bérelj egy fékpadot is 1 napra. Mi inkább kimentünk autópályára és ott setup-oltunk. Más kérdés, hogy hogy ülteted magad mögé a kollégát nótbukkal, hogy állítsa a vezérlést 200-nál.
Tehát aki ilyet csinál, készüljön a szopásra. Ami könnyűnek látszik, nem az.
És ami uncsi az KB 300-as itthoni rész a többi mind szép hegyi út kanyarokkal.
Ennyit megér senyvedni a nyeregben.
Vagy kész lesz az utánfutóm a hónapban arra felfér egy sárga izé még.