Persze! Ez csak városi legenda, hogy más a kis Sv lábtartó pozíciója! Nagyon fain lett és második állításra a váltó is kényelmes lett! Majd E-ringen kiderül!
Sziasztok.
azért mert nem írok el szoktam olvasni ti miről beszéltek.
sajna tényleg nincs időm semmire és lehet már motorozni sem tudok
bár azért pár hete leugrottam balcsira vele
a motor mg marad egyenlőre,mert egy busa árat toltam bele az új vállalkozásomba,így nem lesz pénz másik gépre.
abba bele sem merek gondolni hogy lesz időm a nyáron elmenni valamerre amikor a rendezvények is hétvégére esnek,meg a motorozások is.
de azért remélem még tudunk párat együtt gurulni valamerre
Igen az elso mintaja visszafele van...nekem is Conti van es ra is kerdeztem, mikor felrakta a gumis...azt mondta ezt igy kell. De szerintem mas tipusnal is igy van.
a minta szempontjából szerintem mindegy, hogy a kerék éppen gyorsul vagy lassul, a forgás iránya nem változik meg, ezért a minta vízelvezető képessége sem. Én eddig úgy tudtam, hogy a forgásirány a radiál szövetszerkezet miatt kell, régen a diagonál gumiknál nem volt ilyen. Valamiért nem mindegy, hogy a kerék forgása közben az egyes szövetszerkezet részek hogy veszik át egymástól a terhelést, és ha visszafelé forog akkor torzul szövetszerkezet és hosszútávon károsodik.
Ablakemelőt hekkel.
Rákérdezek.
valamikor lazítanom is kell,mert most tuti tiszta stressz vagyok.
azért mert nem írok el szoktam olvasni ti miről beszéltek.
sajna tényleg nincs időm semmire és lehet már motorozni sem tudok
bár azért pár hete leugrottam balcsira vele
a motor mg marad egyenlőre,mert egy busa árat toltam bele az új vállalkozásomba,így nem lesz pénz másik gépre.
abba bele sem merek gondolni hogy lesz időm a nyáron elmenni valamerre amikor a rendezvények is hétvégére esnek,meg a motorozások is.
de azért remélem még tudunk párat együtt gurulni valamerre