de-de.....én is beszoptam, szervizből vettem és jó hangja volt, de kb 5000km után kettétört a főtengely.......kiderült, hogy az előző tulaj megköszörültette a főtengelyt mert valamitől(általában olajszivattyú) csapágyas lehetett........csak ezt nem bírja a motorok főtengelye.....
olcsóbb egy bontott jó blok....ugye nem köszörülünk így új főtengely......és ezzel máris kimerült a megérés feltétele mivel egy SV650-nél magában 180000+fa és a csapágyak, tömítések, munkadíj és elértük a 300-at és a hengerekhez-hengerfejekhez még hozzá sem nyúltunk......semmi értelme mert 150 körül vannak jó blokkok...
A motorgenerálgyanust azt kiszúrod.................vagy nem.De ha nem hallasz benne egy vagon harkályt és még mérsz egy gyors kompressziót akkor nagy gáz nem lehet.
Nekem is bizonygatták vadul, hogy csak 19000 van benne, de erre kicsi az esély.....amúgy ha jónak találja az ember akkor mindegy a km. meg lehet venni....
Sőt, volt egy cikk amiben azt írták, hogy mindenhol visszaállítják és agész nyugat európában kivéve belgiumot mert ott olyan rendszer van ahol ezt nehéz megtenni, de német, angol, svéd stb. simán visszatekerik.....
En sem eroltetem...Amugy tankoltam mar olyanon parszor...motornal nem vettem eszre kulonbseget. Auto (gazolajbol) tobbet fogyasztott valamivel, kb annyival, hogy ne erje meg ott tankolni.
R125 kakucs üzemmód:
OMW Carrera : 2,8l/100km
Lukoil 95 : 3,3l/100km