Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha engedni kell a motoron mindenképp akkor szerintem járható, hátul kutyacsonttal mész az eleje után és akkor nem fog nagy mértékben változni az utánfutás
A kutyacsont 1 éve fent van a mocin.
Tehát itt van a garázsban. Kicsit módosítok a futóművön azért válik eladóvá. Ha jársz Gyöngyösön próbaként fel is ülhetsz rá.
06303153017.
Sziasztok!
CORO Z ha tudsz várni egy kicsit akkor nekem valószinüleg eladó lesz az Ebay-ról vásárolt - 25mm-es kutyacsontom! Félár + postáért vihető lesz 1-2 hónapon belül. De ha nagyon sürgős és tudod a pontos méretét, letudom gyártatni saválló anyagból lézerrel kivágva. Nagyon profi, nagyon spéci kivitel, ha érdekel teszek fel képet róla.
szia
én is gondolkodom rajta mert ép hogy le ér a lában. gondolom kutyacsontot cseréltél, hol és mennyiért vetted a kutyacsontot ? nekem azt mondták, hogy amennyivel leültetem a hátulját ugyan annyival kell leereszteni az elejét is a teló száron. megváltozik a motor viselkedése is elvileg.
Megtaláltam. Zx10 2006. Piros rugó/ arany ház. Az akksitartó elötti műanyag lapot kellett lecsavaroznom, utána elfér. Meg másik kutyacsontot csináltattam, és alul másik csavar megy, ami hosszabb az anya miatt.
Vissza a kutyacsontokhoz: esetleg van valakinek kiszerelve otthon? Mert akkor egy darabot szeretnék kölcsön kérni, míg a cnc-és leveszi ról a méreteket, aztán visszaadom. Csak az enyéből nem akarom kiszerelni, mert a gép, napi használatban van.

Budapest és környékére tudok elmenni érte.
Hááát azt jobb ha magadnak méregeted,....fellógatod, kiveszed a csavart és addig játszol a magassággal amíg jónak nem érzed....és akkor megméred...amúgy Denil vett egy állítható kutyacsontot amivel oda állítod ahová akarod, nemrég egy haver XX-ébe is olyat tett és szinte a földi le lehet engedni vagy az égbe emelni...
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy milyen furattávolsággal kell a kutyacsontokat elkészíttetni, azt szeretném, hogy az ülésmagasságom 3, max 4 cm-ert csökkenjen?
Ez tapasztalatotok szerint kihat e motor irányíthatóságára? Ha igen, mit eredményez?

2. generációs SV650n-ről van szó.
Igen gondoltam rád is csak az a baj, hogy messze laksz és nem tudom, hogy mikor tudnék eljutni hozzád:(
Pedig kéne mert a kutyacsontot is ki kéne cserélni.

Mikor érnél rá Sanyi kb 1óra erejéig?Nekem pl péntek du is jó lenne.
Ezek kellenének:

- Gyertya csere ( nálad vennék akkor újat )
- Kutyacsont cseréje ( megvan az alkatrész )
- Hátsó fékbetétek cseréje ( nálad vennék újakat )
Sanyi!

Mostanában hogy érsz rá?Én is bejelentkeznék hozzád egy kis szerelésre. Gyertyákat kéne cserélni, kutyacsontot és hátsó fékbetéteket. Az alkatrészeket rád bíznám. Jöhetne mindegyikből kicsivel drágább de "márkásabb" v jobban teljesítő cuccok is. (kivéve kutyacsont, az megvan )
Sanyi vagy vki!
Ahhoz, hogy kicseréljem a kutyacsontot, hol kell felemelni a motort?
Tudom, hogy hátul de pontosan hol kéne?
Köszi a tippet rásasolok.
Egyelőre az akksi lemerülés az jobban foglalkoztat..egy ilyet kinyomozni, hogy mi szívja az akksit "titokban" eléggé macerás :(

Tsanyi: Nemsokára bejelentkeznék hozzád ( szerintem 2 héten belül ).
Kutyacsontot kéne cserélni, kellenének új fékpofák hátulra és gyertyák. Utóbbi kettőnek a beszerzését majd rád bíznám de majd emailben értekezünk. Köszi előre is.
Itt vagyok,cserelhetunk. Hibatlan a ulesem es mar uton van az alacsonyabb hasmagassaghoz a kutyacsont.
Akkor ezt kihagyom.. Jövőre kap az eleje új rugót, olajat. Hátulra pedig bedobok idén egy nagyobb állítható kutyacsontot. Egyenesfutás sokat romlik majd vajon?
hogyha teszek bele hosszabb kutyacsontot hátra, akkor elől is tudjak ugyanannyit emelni. Gondoltam rugók alá valami távtartót lehetne beleeszkábálni, de nemtudom, hogy működne-e
Sziasztok!
Ha a motort szeretném alacsonyabbra venni ( hasmagasság ) akkor elég egy másik kutyacsont, vagy azzal párhuzamosan mást is kell állítnai a gépen?
Ha van a garázsban vagy a környékén valami ami elbir egy motort fél órára nyert ügyed van.
Garázsban egy keresztgerenda talán az anjtóban,gyerekhinta,fa satöbbi.
Két 800 forintos spanifer kell és kulcsok.
Leveszed ráméred egy darab laposvasra a lukakat kifúrod felszereled a motort visszatolod és kezedben a kutyacsont.
Egy napos vasárnap délelőtt lazán megvan.
Ebben neked igazad van és le is tudnám gyártatni csak nem tudom kiszedni a motorból a kutyacsontot mert nincs hova felfogatni a seggét:(
Az olajam már megvan, már csak szűrő kéne.
A kutyacsontos "balhé" miatt mindenképp fogok menni hozzád csak megmondom őszintén nagyon sajnálom a pízt rá.
Egy 500Ft-os alkatrészt 20-40k között árulnak a boltokban...
http://www.ebay.com/itm/Rear-A...

Ezt nézze meg valaki plíz.
Állítható kutyacsont, nekem csak az lenne a kérdés, hogy vajon mennyire stabil ez a cucc? Mert úgy látom, hogy úgy lehet állítani a magasságot, hogy azt a bizbasz csavart tekergetjük..vajon az a csavar ott elég erős?
jaja,a központi a blokkot meg a váznyulványt fogja,de ne akarj ilyet most mert nincs készen
viszont elsö+hátsóemelöt most összesen 17eFt-ért tudom adni

a kutyacsontméretekért meg nézz szét az svmedián,tuti hogy megvan valahol(ha máshol nem a fórumban)
Hát a blokk alatt emeli meg az egész miskulanciát.
Ha lekapod a kutyacsontot a hátsó kerék megy a földig csak.
Ez a központi emelő hogyan akadályozza meg azt,h a kutyacsont kivétele esetén a motor hátsó réssze összecsukoljon?
Újra felteszem a kérdést, hátha:

Van valakinek felesleges kutyacsont SV 650-re vagy esetleg műszaki rajz róla?
Sziasztok!

Na ki használta ki a jó időt szombaton és motorozott egy keveset?:)
Végre újra hajtottam a bike-ot, nagyon jó érzés volt, jöhetne már a kellemes 7-10 fok abban már elsertepertélek

Két kérdésem is lenne így hétfő reggelre:

1, Valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell SV-ben hűtőfolyadékot cserélni?(step by step)Nem tudom mikori a fagyálló benne ( ha egyáltalán fagyálló van benne ) és szeretném kicserélni.
2, Jó lenne a kutyacsontot kicserélni egy hosszabbra, hogy a motor hasmagasságát csökkenthessem. Sajna nekem otthon nincs emelőm ezért nem tudom kivenni az enyémet. Tsanyitól úgy hallottam, hogy valakinek itt a fórumlakók közül már volt hasonló problémája így akinek van műszaki rajza az alkatrészről az nagyon jó lenne (vagy link?). Esetleg ha valakinek van elfekvőben 1 addig amíg a méretezést levesszük róla az is nagy segítség lenne.

Köszi