Hmmmm...........legkevesebb fogyim akkor volt mikor frissjogsisként a matizos nyannyert tartottam fel kanyarban. 5,1 volt akkor.Bár meg kell hogy mondjam a technikás egyenesek már akkor is nagyon feküdtek.
Tényleg nem volt állatkodós viszont nem is pátyolgattuk szóval azt lehet mondani, hogy egy jó vegyes fogyasztás adatai ezek ( számomra is meglepően kevés, de mindig vezetem a telefonomban külön kis programmal az autóra és már a motorra is a fogyasztási és karbantartási adatokat ). Volt benne kis túra, dombos fel-le, 200kg egyszerre a motoron, városi normális és dugós közlekedés.
Persze ez még csak a harmadik tankolásom volt, majd ha már lesz jó sok minta akkor majd meg lehet nézni, hogy nagy átlagban mennyi a fogyi. Egyelőre tetszik:)
Ja 2005től fekete, enyém is K4 2005 forgalomba helyezéssel, de fordítva hát.. olyan nem gyárilag összerakott gépnek tűnik, árban is gyanús, jól meg kell nézni
Üdv!
Érdeklődnék, hogy 2004-es évjáratú sv650 N-ben adtak ki gyárilag fekete vázast?
Ha itthon nem is, akkor külföldön?
Konkrétan erről a motorról lenne szó:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-6209409
Ha már fogyasztás:
Nekem is SV 650 van és tegnap tankoltam teli a motort. VOlt egy dobogó nem állatkodva két 100kilós emberrel ( egyik sem én vagyok, kölcsönadtam haveroknak míg én a CBR-t hajtottam) majd pedig nyugodt városi poroszkálás többször. 284 km-ert mentem és 4.3L lett az átlag. Mindezt úgy, hogy nem volt fontos szempont a fogyasztás, tehát nem spóroltam.
Én még egy fékvezeték szettet és egy pár kínai fékkar/kuplungkart fogok beszerezni.
Jövőre maradt egy hasidom egy üléstakaró és egy dobpár beszerezése.
De ezek csak a legfontosabb................egy szett Rosso II után jöhetnek.
Nameg lesz egy 28e-res szervíz.Ott már légszűrő,és szelephézag6inyektorszinkron gyön.
Persze ez még csak a harmadik tankolásom volt, majd ha már lesz jó sok minta akkor majd meg lehet nézni, hogy nagy átlagban mennyi a fogyi. Egyelőre tetszik:)
Érdeklődnék, hogy 2004-es évjáratú sv650 N-ben adtak ki gyárilag fekete vázast?
Ha itthon nem is, akkor külföldön?
Konkrétan erről a motorról lenne szó:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-6209409
A választ előre is köszönöm!
Életemben nem mértem 4,3-as fogyasztást SV-vel.
Nekem is SV 650 van és tegnap tankoltam teli a motort. VOlt egy dobogó nem állatkodva két 100kilós emberrel ( egyik sem én vagyok, kölcsönadtam haveroknak míg én a CBR-t hajtottam) majd pedig nyugodt városi poroszkálás többször. 284 km-ert mentem és 4.3L lett az átlag. Mindezt úgy, hogy nem volt fontos szempont a fogyasztás, tehát nem spóroltam.
Ennek a BT016-nak van még pár százasa itthon.Oszt kuka.
De még tuti megyek.
Valszeg a tavasszal.
Ha sokat ingázok arra a 6.-oson tuti főbelőnek a yardok.
a szinezett plexi hátrakerült a listán :-)
Jövőre maradt egy hasidom egy üléstakaró és egy dobpár beszerezése.
De ezek csak a legfontosabb................egy szett Rosso II után jöhetnek.
Nameg lesz egy 28e-res szervíz.Ott már légszűrő,és szelephézag6inyektorszinkron gyön.
Viszont ezek csak sima működési költségek.
Még van egy háccsó gummám amit el kéne koptatni.
Jövő héten vonulok el és bütykölgetek.Ha bent lesz minden a polcon.
És mehet a verkli tovább.