Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Technikás egyenesek
Hmmmm...........legkevesebb fogyim akkor volt mikor frissjogsisként a matizos nyannyert tartottam fel kanyarban. 5,1 volt akkor.Bár meg kell hogy mondjam a technikás egyenesek már akkor is nagyon feküdtek.
Tényleg nem volt állatkodós viszont nem is pátyolgattuk szóval azt lehet mondani, hogy egy jó vegyes fogyasztás adatai ezek ( számomra is meglepően kevés, de mindig vezetem a telefonomban külön kis programmal az autóra és már a motorra is a fogyasztási és karbantartási adatokat ). Volt benne kis túra, dombos fel-le, 200kg egyszerre a motoron, városi normális és dugós közlekedés.
Persze ez még csak a harmadik tankolásom volt, majd ha már lesz jó sok minta akkor majd meg lehet nézni, hogy nagy átlagban mennyi a fogyi. Egyelőre tetszik:)
Szegényke elég szedett-vedett.
Ja 2005től fekete, enyém is K4 2005 forgalomba helyezéssel, de fordítva hát.. olyan nem gyárilag összerakott gépnek tűnik, árban is gyanús, jól meg kell nézni
K5-től fekete.....a fordítottja elképzelhetőbb, hogy K4-et forgalomba helyeztek 2005-ben....
Üdv!
Érdeklődnék, hogy 2004-es évjáratú sv650 N-ben adtak ki gyárilag fekete vázast?
Ha itthon nem is, akkor külföldön?
Konkrétan erről a motorról lenne szó:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-6209409

A választ előre is köszönöm!
Mecseknádasdnál kiafene akadt össze kivel?
Ez biztos hogy nem állatkodós volt.
Életemben nem mértem 4,3-as fogyasztást SV-vel.
Ha már fogyasztás:
Nekem is SV 650 van és tegnap tankoltam teli a motort. VOlt egy dobogó nem állatkodva két 100kilós emberrel ( egyik sem én vagyok, kölcsönadtam haveroknak míg én a CBR-t hajtottam) majd pedig nyugodt városi poroszkálás többször. 284 km-ert mentem és 4.3L lett az átlag. Mindezt úgy, hogy nem volt fontos szempont a fogyasztás, tehát nem spóroltam.
Nekem is így rémlik de Zoliék is majdnem arra mentek
Miért mi van arra? Mert jó út nincs Kivéve persze krossz motornak
Tehat pihenonel voltatok xd majd lehet motorozni szepet kovagosszolos fele ;)
Orfu,abaliget meg a borzastonagy hamburgert arulo bufe.......fel oovat tettek egy hombar meretu finom kenyerbe.
Megmutatok neked par szep helyet ahova erdemes meg elmenni, merre jartatok ?
Messze van az hogy addig ott alldigaljak. De ki lesz irva mikor indulunk.
Zoli ha a 6oson jösz binyhádon állj meg és várj meg a molkúton :D tavasszal jönnék veletek ha lehet ;)
Speciel most eléggé lekopott.
Ennek a BT016-nak van még pár százasa itthon.Oszt kuka.
De még tuti megyek.
Valszeg a tavasszal.

Ha sokat ingázok arra a 6.-oson tuti főbelőnek a yardok.
Ja ja jo volt ;) Zoli ha gumit akarsz koptatni csak gyere gyakorlunk egy kicsit a mecsekbe. Nekem se art
Hát a vízfesték annyira nem drága.
majd józanul én is leírom, mikre költenék, Sanyival már egyeztettem :-)

a szinezett plexi hátrakerült a listán :-)
Én még egy fékvezeték szettet és egy pár kínai fékkar/kuplungkart fogok beszerezni.

Jövőre maradt egy hasidom egy üléstakaró és egy dobpár beszerezése.
De ezek csak a legfontosabb................egy szett Rosso II után jöhetnek.
Nameg lesz egy 28e-res szervíz.Ott már légszűrő,és szelephézag6inyektorszinkron gyön.

Viszont ezek csak sima működési költségek.
jövőre lánc+akksi+olaj+apróságok Lesz mire verni a lóvét!
Ja..............650-el én már megetettem 8 litert is. l
És még nincs vége a sezlonynak.

Még van egy háccsó gummám amit el kéne koptatni.

Jövő héten vonulok el és bütykölgetek.Ha bent lesz minden a polcon.

És mehet a verkli tovább.