Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont olcsó és ha jó az idő jó az is!
Persze raknék fel utcai gumit is csak hát
Majd jövőre!
Nem hinném hogy egy mintás utcai szupersportgumival korcsolyáznál kőröshegyen.
Bár lehet akkor már inkább a panncsiringet kéne koptatni ha ennyire vadén módon tolod.

A gond a hideg és az eső.
Meg az hogy ha vágják mi garantálja a kopásjelző alá nem vágják?
pedig a kőröshegyen tapad mint a golyó!
Az életben nem nennék ilyennel.
párszor mentem vele esöben 2-300km-t(horvátokhoz,van onnan haza) de nem fordult elö 1x sem
vegyél vágott slick-et.Olcsó és tapad!
A colorrite kódot és a motort betolod a festőhöz és ő kiadja a jó színnel a motort.
Sziasztok! Sajnos hétvégén történt egy kis baleset a drágasággal :(:( Úgy néz ki újra kell fújni a tankot ill. a fejidomot :( Találtam egy oldalt amin elméletileg a gyári színkódok vannak -- http://www.colorrite.com/matri... nekem a kékre lenne szükségem! Hol lehet ezt kikevertetni ill. kb mennyibe fog fájni tank ill. fejidom lefújása ?
Az monnyuk nem víztől volt mer' abból kivonták a zoxugént hanem valami más....
Nálad minemvót?
nálam "vótmá" ilyen.
sőt: a hátsó hengeren :-)
ugye, Sanyi?
z
Ment is a válasz.
Hát kíváncsi leszek.. nem tervezem a hosszú esős túrát, de ha megtörténne akkor megírom úgyis
Minnyá írtam is vissza.
Zoli32!

Írtam neked mailt.
Igen, eddig csak a 650-en volt amiről tudok....az 1000.-nek másképp van kicsit a vízterelés....
Ezt a hibát az injektoros N-eseken is lehet tapasztalni? Múltkor elkapott az eső hazafelé (kb 8-10 km, de volt ahol 10cm-es víz állt az úton- persze városban, szóval 50-60-nál többel nem mentem) és akkor gondolkoztam rajta, hogy remélem nem ázik be.
Szóval előfrordulhat az újabbakon is?
Szinte biztos, hogy a pipa körül lévő gumi tömítőket cserélni kell, vagy paraszt módszer és körbe szilózni hőállóval.....a lukat jó ha kitisztítod, de azért húz át mert már bejut a pipához a pára és akkor már nagy eséllyel a pipát is érdemes cserélni mert az áthúzás miatt beég az érintkező....
Köszönöm, holnap megnézem.
jobb oldalon,kb 4mm-es luk
Drótdarab amit ledugsz neki.

Hogy hol azt passz.Valahol a hengerfejen.
Gyorsan le is szaladtam megnézni, a hűtőtől elég nehezen fért be az ujjam és nem is találtam az említett lyukat, merre keressem és van e neki valamilyen módszere a tisztításra?

Köszönöm
Minden esetre köszönöm, megpróbálom :)
Valószínű de nem biztos.
Innen a gép mellől nem lehet konkrétan mondani csak általánosságokat.