Nem hinném hogy egy mintás utcai szupersportgumival korcsolyáznál kőröshegyen.
Bár lehet akkor már inkább a panncsiringet kéne koptatni ha ennyire vadén módon tolod.
A gond a hideg és az eső.
Meg az hogy ha vágják mi garantálja a kopásjelző alá nem vágják?
Sziasztok! Sajnos hétvégén történt egy kis baleset a drágasággal :(:( Úgy néz ki újra kell fújni a tankot ill. a fejidomot :( Találtam egy oldalt amin elméletileg a gyári színkódok vannak -- http://www.colorrite.com/matri... nekem a kékre lenne szükségem! Hol lehet ezt kikevertetni ill. kb mennyibe fog fájni tank ill. fejidom lefújása ?
Ezt a hibát az injektoros N-eseken is lehet tapasztalni? Múltkor elkapott az eső hazafelé (kb 8-10 km, de volt ahol 10cm-es víz állt az úton- persze városban, szóval 50-60-nál többel nem mentem) és akkor gondolkoztam rajta, hogy remélem nem ázik be.
Szóval előfrordulhat az újabbakon is?
Szinte biztos, hogy a pipa körül lévő gumi tömítőket cserélni kell, vagy paraszt módszer és körbe szilózni hőállóval.....a lukat jó ha kitisztítod, de azért húz át mert már bejut a pipához a pára és akkor már nagy eséllyel a pipát is érdemes cserélni mert az áthúzás miatt beég az érintkező....
Gyorsan le is szaladtam megnézni, a hűtőtől elég nehezen fért be az ujjam és nem is találtam az említett lyukat, merre keressem és van e neki valamilyen módszere a tisztításra?
Persze raknék fel utcai gumit is csak hát
Majd jövőre!