Kizártnak tartom hogy valaki kockéáztatná a munkáját ezért.
Máshogy meg nem megy.
Csak imprtőrnek vadonatúj kifejezetten erre a célra gyártott specifikációjú gépeknél.
Keress régebbi már 25 kw-os gépet.Budnak az volt és ki lehet fogni bár ritkák valamennyire.
Valamit lehet varialni amig nincs forgalomba helyezve, okmanyurodaban meg kene kerdezni, allitolag ki tudnak allitani olyan papirt hogy kisebb lett a teljesitmenyed es kpm es sok penz de allitolag meg lehet csinalni, hivatalos embert kene megkerdezni
Két helyzetjelző izzó elől milyen fajta? Üvegfejű vagy a régi fajta?
25 kWosra a lepapírozást szerintetek kilehet valahogy okoskodni? Mechanikusan vagy elektronikusan van lefojtva?
Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy a műszerfalon a mérföldes mérést hogy tudom átállítani kilométerre? Márkakereskedéses csávó nem tudja pontosan, azt mondja hogy talán műszerfalon egyszerre benyom 2 gomb és úgy rá a gyújtás, akkor átáll. Szerintetek?
szia !
oda van írva a hírdetésbe. telefonon kérdezz rá, hogy ez csak a regisztrációs adót jelenti vagy a teljes forgalomba helyezést ( névre írva, biztosítással ).van akinél csak a regisztrációs adó megfizetését jelenti a "magyarországi forgalomba helyezés" mondat. pl. ami robogót én is kérdeztem ott kb. 80-100 000 ft lett volna még az, hogy a nevemre kerüljön a reg. adó megfizetése után.
Helósztok
Nagyon úgy néz ki, én is SV tulaj lettem.. :D Még most hozzák külföldről, de jövőhéten hétvégére megérkezik ha minden igaz.
Neme tudnátok nekem valami gépkönyvet küldeni, ami tartalmazza az időszakosan elvégzendő cseréket, hogy mikor és mit. Illetve valami nyomatéktáblázatot. Köszi!
A motor egyébként K7es.
Van 1-2 25kWos most elado ;)
Máshogy meg nem megy.
Csak imprtőrnek vadonatúj kifejezetten erre a célra gyártott specifikációjú gépeknél.
Keress régebbi már 25 kw-os gépet.Budnak az volt és ki lehet fogni bár ritkák valamennyire.
25 kWosra a lepapírozást szerintetek kilehet valahogy okoskodni? Mechanikusan vagy elektronikusan van lefojtva?
I THINK u hold down the ADJ button while on the ODO screen and it changes everything over to the metric
regadó
Fix költségek:
Egyedi forgalmbahelyezés 28e
forgalmi törzskönv rendszám:12000+6000
bizti:kiadja a net.
oda van írva a hírdetésbe. telefonon kérdezz rá, hogy ez csak a regisztrációs adót jelenti vagy a teljes forgalomba helyezést ( névre írva, biztosítással ).van akinél csak a regisztrációs adó megfizetését jelenti a "magyarországi forgalomba helyezés" mondat. pl. ami robogót én is kérdeztem ott kb. 80-100 000 ft lett volna még az, hogy a nevemre kerüljön a reg. adó megfizetése után.
Nagyon úgy néz ki, én is SV tulaj lettem.. :D Még most hozzák külföldről, de jövőhéten hétvégére megérkezik ha minden igaz.
Neme tudnátok nekem valami gépkönyvet küldeni, ami tartalmazza az időszakosan elvégzendő cseréket, hogy mikor és mit. Illetve valami nyomatéktáblázatot. Köszi!
A motor egyébként K7es.
Betólni nem lehet?