Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nem dönthető kategória egyedül a csoppörök
János bácsi is csak 1-re nem számított.
azé erre nem számítottam
Ezeken a képeken már felhúzta a kipufogókat, hogy ne érjenek le
Próbálgasd ,de a csontokra vigyázz.
nézd meg ezt az adat lapot: fjr
lehet azt dönteni
Az csak a látszat. Gyors motorok azok.
végülis, azokat az fjr-eket sem lehet igazán lapolni, lehet még én is le tudnám tenni a lábtartót, nem tűnik valami kanyarvadász gépnek, pláne a sok cuccal rajta van vagy hány kiló
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n_25_kw-os_papirr
al-6392974 Róla tudtok valami infót esetleg? :)
Szerintem csak helyben forgolódni tudnak sokkal jobban mint egy tényleg jól motorozó utcai motoros. Nem hinném hogy nagy kaland lenne tartani őket
azért a szerpentinen nem szeretnék a visszapillantóba megpillantani egy rendőr motort... valahogy tartok tőlük, szerintem könnyen tudnának újat mutatni a kanyarokban
Egyébként a rendőrmotorosok se közlekednek lassan. Volt már hogy hozzájuk csapódtam Budapesten. Jól tudnak fűződni, meg nyílik is nekik a sor
de ha rendőrnek mondanád
de nem rendőr volt
most így elképzeltem a rendőr arcát amikor mondod neki "biztos úr elnézést de a motorom 80-nál kényelmes!"
A GS ott volt kényelmes
így már értem azért na, 80al csak nem mennék a kocsisor mellett, pláne nem bp-n... amennyi idióta jár arra...
Egyfelé mentünk, dugó volt.. és mentünk szépen 80-nal a kocsisor mellett a buszsávban. Miután észrevettem mi a szitu, már úgy voltam vele mind1 lassítani, ha rendőr ha nem
végig követett az első lámpáig? nem vagy te paranojás ?
Még a szabad buszsávos időszak előtt tűnt fel nekem egy fehér, de matricázott FJR a tükörben Budán a Fő utcában. Végig követett.. kicsit paráztam, majd kiderült hogy egy címzetes ököré volt a motor, és nem rendőr volt. A lámpánál jót röhögtünk
motorztam xt660x el egy csapatban, igazi rikitó zöldre volt vényezve, és valahogy a visszapillantóban az tűnt mindig fel elöször, pedig jött mögöttem egy fehér rzm egy kék r6 és egy kék xt 600
Szemből minden motor egyforma színű... lámpa színű. Na ha azt nem látják meg, akkor semmit
nem parasztvakítás miatt akarok sárga sv-t mielőtt azt hinnéd, tetszik, ritka, feltűnő-könnyen észre lehet venni (akár baleset megelőzés)
Ebből nem kell legalább sárgát venni, hogy kilógj a tömegből!