Valami nem attól lesz kényelmes, hogy márkás cuccot veszek rá. Nem kell Renthal vagy Magura kormány 15-20ezerért. Mivel ez az MZ kormány mm-re pontosan olyan széles, magas és vastag mint a gyári SV N-esé. Nomeg előző motoromon már bizonyított, hogy kényelmes, és a minőségével sincs semmi baj. Én mentem vele 8E km-t akinek eladtam az meg 10-et és mindig egyben van. Szóval 2700ft-ért MZ
Angel ST szerintem jó gumma. Nekem az van fent elől-hátul, 500km-t futottam vettem. Azóta belement 4-5000. Nekem megfelelő, nem kopik annyira, eléggé tapad is, még ebben a szarabb időben/esőben sem csúsztam meg vele egyszer sem egy-egy nagyobb fékezésnél sem. Dönthetőnek eléggé dönthető, eléggé le lehet rakni lapra is
Akkor holnap egyeztetek velük, meglátjuk, mit sikerül kihozni belőle:) Méretben előre a gyári /60, vagy egy magasabb /70 ajánlott? Utóbbival gondolom könnyebb a döntögetés. Hátulsó 180-as nem húzná vissza kanyarokban?
A Bt23,roadattac,angel mind jó túragumi megfelelő tapadással és kopással.
A rosso II sport a rosso corsa szupersport több tapadással és fordított arányos kopással.
Fasza a gyári magura.
Pedig nem egy magas majomkapaszkodó.
Itt nézek farkasszemet a jövő évi gumimmal.
Kurvajó ez az új érzés.
Kérdés fel is állítod menet közben.
De lehet Bud-é volt.
Én csak azért raktam fel mert a kézikönyv ezt ajánlja.
A rosso II sport a rosso corsa szupersport több tapadással és fordított arányos kopással.
A hivatalos név "bugyikék".
Rég nem jártam erre,na de most már írok is