Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hátra Pilot Road 1et nézegettem kíváncsi vagyok milyen lesz
67k az nem rossz. Revolutionmotor mennyiért adja? Nézted?
r17-en nagyon ajánlják 67k a pár 120/70r17&160/60 r17
Valami nem attól lesz kényelmes, hogy márkás cuccot veszek rá. Nem kell Renthal vagy Magura kormány 15-20ezerért. Mivel ez az MZ kormány mm-re pontosan olyan széles, magas és vastag mint a gyári SV N-esé. Nomeg előző motoromon már bizonyított, hogy kényelmes, és a minőségével sincs semmi baj. Én mentem vele 8E km-t akinek eladtam az meg 10-et és mindig egyben van. Szóval 2700ft-ért MZ
Pirelli Diablo Rosso II.
Mit is vettél,mármint gumit?
Kénylmesnek érdekes hogy az enyémet mondanám.
Fasza a gyári magura.
Pedig nem egy magas majomkapaszkodó.
Itt nézek farkasszemet a jövő évi gumimmal.

Kurvajó ez az új érzés.
Jó az,abszolút kényelmes!
Ha lehet ne azzal a lóbaszó MZ kormánnyal.
Csináld meg rendesen,tavasszal nagyteszt!
Lehet, bár nem tudok rájönni, mivel azóta mára második gazdájánál jár a gép.
Mindet le lehet rakini akár mennyire lapra.
Kérdés fel is állítod menet közben.
UJJ-708 asszem.

De lehet Bud-é volt.
Angel ST szerintem jó gumma. Nekem az van fent elől-hátul, 500km-t futottam vettem. Azóta belement 4-5000. Nekem megfelelő, nem kopik annyira, eléggé tapad is, még ebben a szarabb időben/esőben sem csúsztam meg vele egyszer sem egy-egy nagyobb fékezésnél sem. Dönthetőnek eléggé dönthető, eléggé le lehet rakni lapra is
köszönöm. A te vasad véletlen nem UIC-962es rendszámmal futott?
Ne 180-as vegyél.
Én csak azért raktam fel mert a kézikönyv ezt ajánlja.
Akkor holnap egyeztetek velük, meglátjuk, mit sikerül kihozni belőle:) Méretben előre a gyári /60, vagy egy magasabb /70 ajánlott? Utóbbival gondolom könnyebb a döntögetés. Hátulsó 180-as nem húzná vissza kanyarokban?
A Bt23,roadattac,angel mind jó túragumi megfelelő tapadással és kopással.
A rosso II sport a rosso corsa szupersport több tapadással és fordított arányos kopással.
ebbe a sorba a Michelin PR3, PR2 (PP2ct elsővel akár.) is simán belefér
Szóval most utánanéztem, és az alábbi típusok jöhetnének szóba: Angel ST, BT023, Rosso II, Rosso Corsa, ContiRoad/SportAttack.
Úgy a jó.
igen, meztelenkedik. Tudom, hogy bugyikék, de az nem hangzik olyan jól:))
Naked?

A hivatalos név "bugyikék".
Ugy látszik mégsem akarja eladni :) mindegy, köszönöm a segitséget, keresek másik motort :)
Üdv

Rég nem jártam erre,na de most már írok is