Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig oknyomzást folytatok a megtalálásának érdekében.
szerencsére eltűnt mint Gyurcsány apánk szakdolgozata
Aki megnézi.............minimum rekeszizomrepedés..............de ha leesik a székről még lehet súlyosabb is.
mármint Viktornak ha felrakja, ugye?
Pedig kéne...........na az már komoly egészségkárosodáshoz vezetne.
nöm!
arra gondoltam,csak nem találtam meg,pedig valahol fent van...
Esserossz de van durvább is.
Olyat én tudok...
Van egy lallaeres gumimatraconküzdős videó is..............nem lehetne hogy?......................
...vagy ami még durvább:matraccal a derékig érő vizben
Az lesz ám a bio horror!
tinisorozatot nem nézünk, itt az Alkonyattól pirkadatig megy és Zoli fog táncolni a kígyóval

http://youtu.be/PkaveikyikE
Ide is begyűrűzött a Twilight?
ugyanez volt nekem is tavaly, én 11-13-as roppantó bilincset használtam az összerakáshoz szövetes benzincsővel. eddig jó, nem szivárog semmit.
Hali!
Kb két hónapja nem volt beindítva a motorom. Tegnap beröffentettem. 1-2 perc járatás után benzin tócsa jelent meg alatta,gyorsan lelőttem. A benzin a két injektor közötti rövidke nagynyomású gumicsőszakasznál csöpög. Az első henger felől lévő végénél. Szétkaptam a bilincset, levettem a csövet, de én azon nem találtam semmi sérelmi nyomot. A bilincs egyszer használatos volt. Most próbálok hozzá venni valamit. Eddig awab bilincset sikerült, azzal meg mégsem akarom összerakni max próbára. Kerestem a cmsnl-en cikkszámot, de nincs is külön alkatrészként se a cső, se a bilincsek. Az egész nagynyomású szakasz egy alkatrész. Kérdés, valaki járt már így? Tipp bilincsre? Vagy nem is az lesz a baja?
Nemkéne..............szokj rá máséra.
nekem csak a Te véred ízlik, nyam nyam
En cssk kispalyas vagyok.........vard meg Lallert.
Egyébként meg a Divi méretében ennél sportosabb gumi talán nincs is. Úgyhogy abba hagyhatod a kötözködést
Az egyik veglet egy turance vagy ilyesmi a masik meg egy supercorsa.A ketto kozt van.