Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rájönnek, hogy nem sportdob akkor elvileg az e betűért meg a hülye sorszámért nagyon harapnak ha nincs. Ha meg esetleg nem jönnek rá, ami ugye kizárt dolog mert értenek hozzá, tüzetesen átnézik a motort, be is indítják és a padon is megjáratják rendesen...szóval nem kell nekik mondani hogy mivan és hátha elsiklanak fölötte.
Itthon mennyire kötekednek a rendőrök, vagy műszakin a sportdob miatt? Furulya van benne, de E jelzés hiányzik róla
Nakérem. A Hiflo az 5-6E + posta mert boltba nem találok. A gyári meg 7100 ft és nincs posta. Ezért megy bele a gyári.
Juteszembe. Nem kell valakinek a K&N szűrő?
A hilfo olcsóbb mint a gyári, szerintem a környéketeken van olyan bolt ahol kapsz...lehet kapni nagykerben is ahol talán van kedvezményed...
Gondoltam.Nem az enyémre M6-os kell.
ezeket nem ide akartam írni,bocsi
a v2-vel még nincs annyi tapasztalatom,meg nem is megyek még olyan tempóban vele,mint a régebbi motorjaimmal,de mások tapasztalata szerint ez még jobban eszi a hátsót...
contiból a race attackot szerettem nagyon,de a supercora az istencsászárkirály
4-5000 km-nél nekem nem ment még el többet a sor4 1000-esen sem egy hátsó,az első gumi az nálam x2,de oda mindig a legpuhábbat veszem.
Én a power pure-ral is meg voltam elégedve,de a zsír új gumi a 3500km-es román túra után slickre kopott
A karácsonyi nagy számlalenullázásra tekintettel az emelőszemet megoldottam 40 pénzből két 40es kapupántcsavarral és 2 nyóccas anyával.
Szóval nem kell az emelőszem, de azért köszi!
Tiedre nem jó amúgy?
Szinte minden motorosbót adja őket és szerintem a nagyobb autósok is.Bárdi,unix satöbbi.Csak valszeg nincs pócon hanem nagyraktárból kell leérnie.
Hol vegyek SV-be légszűrőt? Honnan kell rendelni ezeket a hiflo cuccokat? Gyári sokkal drágább?
Olyan túl sok helyre nem kell.
Így bevállalom.
Oszt majd jól nemmegyek és feldőlsz.
hát ha megcsinálod és cipeled mindenhova utánam hát legyen
A cédrus tönk az stílusosabb. És legyen inkább az esztergomi zsuvaburgeres.
a garázsban emelőn áll a gépezet de ott nem is látja senki, a meki előtt kell jól kinéznie
Hát mivel tudom hogy a te motorod az év 99%-ában sztenderen neked kivételesen fontos ez a dolog.Így megdumáltam hogy ha veszel egy ilyet csak neked adnak egy lakkozott cédrus tönköt.
indexek eladók ...szinte újak ...karcmentesek ....hívj megegyezünk 06203452964
pedig most majdnem elmentem venni egyet aztán nézem hogy erre is azt a csirkelábat rakták
Fasza. Mar csak egy kis jo ido kellene, hogy meg lehessen kergetni a gepet.
Az nekem nem a legjobb.
A rendeltetésszerű használat..................a parton mit adnék neki....
Kell valakinek egy első fém fékcső szett S-es SV-re?
Nem találom a tolómérőt...........Naggyából mindegyik 5 milis és M8-as csavarhoz lett tervezve.

Más.

Találtam egy 13-as modellről videót.Állat.

http://youtu.be/wyc9lFHk3pQ
giszo: Elsőnek mindenképp a már 25kw-os gépek között nézelődtem, egy ER-6 vagy Z750es fojtása B terv lett volna csak. Az SV már elég régóta tetszik, és amikor megtaláltam őt, nem bírtam otthagyni:)
Le tudnád írni a méreteit, hogy csináltathassak párat?