Ha rájönnek, hogy nem sportdob akkor elvileg az e betűért meg a hülye sorszámért nagyon harapnak ha nincs. Ha meg esetleg nem jönnek rá, ami ugye kizárt dolog mert értenek hozzá, tüzetesen átnézik a motort, be is indítják és a padon is megjáratják rendesen...szóval nem kell nekik mondani hogy mivan és hátha elsiklanak fölötte.
Nakérem. A Hiflo az 5-6E + posta mert boltba nem találok. A gyári meg 7100 ft és nincs posta. Ezért megy bele a gyári.
Juteszembe. Nem kell valakinek a K&N szűrő?
a v2-vel még nincs annyi tapasztalatom,meg nem is megyek még olyan tempóban vele,mint a régebbi motorjaimmal,de mások tapasztalata szerint ez még jobban eszi a hátsót...
contiból a race attackot szerettem nagyon,de a supercora az istencsászárkirály
4-5000 km-nél nekem nem ment még el többet a sor4 1000-esen sem egy hátsó,az első gumi az nálam x2,de oda mindig a legpuhábbat veszem.
Én a power pure-ral is meg voltam elégedve,de a zsír új gumi a 3500km-es román túra után slickre kopott
A karácsonyi nagy számlalenullázásra tekintettel az emelőszemet megoldottam 40 pénzből két 40es kapupántcsavarral és 2 nyóccas anyával.
Szóval nem kell az emelőszem, de azért köszi!
Tiedre nem jó amúgy?
Hát mivel tudom hogy a te motorod az év 99%-ában sztenderen neked kivételesen fontos ez a dolog.Így megdumáltam hogy ha veszel egy ilyet csak neked adnak egy lakkozott cédrus tönköt.
giszo: Elsőnek mindenképp a már 25kw-os gépek között nézelődtem, egy ER-6 vagy Z750es fojtása B terv lett volna csak. Az SV már elég régóta tetszik, és amikor megtaláltam őt, nem bírtam otthagyni:)
Juteszembe. Nem kell valakinek a K&N szűrő?
4-5000 km-nél nekem nem ment még el többet a sor4 1000-esen sem egy hátsó,az első gumi az nálam x2,de oda mindig a legpuhábbat veszem.
Én a power pure-ral is meg voltam elégedve,de a zsír új gumi a 3500km-es román túra után slickre kopott
Szóval nem kell az emelőszem, de azért köszi!
Tiedre nem jó amúgy?
Így bevállalom.
Oszt majd jól nemmegyek és feldőlsz.
Más.
Találtam egy 13-as modellről videót.Állat.
http://youtu.be/wyc9lFHk3pQ