Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahol meg lehet még ez a motor?
Kérdi a kukac.
Bár laller mostanában közöszködik.
Sziasztok! Valakinek nincs egy használható jó állapotu Suzuki sv 650S 2004-es évjárathoz egy bal oldali lámpába való foncsor?!
Rendben köszi, azt tavasszal megnézetem Real motorcentrumba
namégegyszer:
link
tényleg max egy szelephézagellenörzés kellene
használattól függöen a vezmülánc és a kulpung csak 100eKm körül kezd hangoskodni
apropó 100e:
http://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank">link
szerencsére van egy ügyeletes kukacunk, akinek már az emlékezete sem a régi
Én is ezt akartam mondani, de gondoltam nem kukacoskodok...
Khmmm 6000-enkent.
rendben :) olajcsere 7000enként megtörtént eddig míndíg :) ha igazat mond a szervízkönyv
Komplett vezérlésre gondolsz vagy csak láncra? Autónál is azért kell jó pár szár ezer ahhoz hogy elkopjon a vezérműtegely, de ha elkezd kopni akkor az úgyis gyorsan kiderül mert csak felületi edzettek a tengelyek ezért ha elkezd kopni akkor egyre jobban kopik Na mindegy ez nem is idetartozik, szerintem egy sv-t előbb tör az ember rommá minthogy vezérlést keljen cserélni, kivéve ha elfelejtünk olajat cserélni
Egyszer kell cserélni gondolom azé ez nem örök autónál is megvan egy bizonyos kmter azután kell
Jó biza...
Én is szoktam nosztalgiázni..Horvátska- Ósztria stb..
Arló legjobb képe akkor is az amikor cigivel úszol....
az a 30ezer lehet akár 130 ezer is k2-es motorba simán lehet ennyi km... itt meg ahogy hallok dolgokat meg suliba nézelődünk tanárok stb stb meg a tapasztalatok hogy kimegy a világból az sv.

De mért akarnál vezérlést cserélni ?
Én ment közben csinálom a leltárt.
Bár a 3. polcon lévő raklapokra nem mertem felmászni egyedül.
Majd kéne valaki aki hívja a 911-et ha nedves puffanással leérkezek.
Érdekes , azért a netes vonal pörög..jönnek a megrendelések.
30-nál én nem nyúlnék hozzá.
Ha nagyon precíz lennék egy szelephézagot kéne nézetni.Jobb oldalt a hengerfej aljában van egy vízelvezető.Tele lehet kosszal az ki kéne egy dróttal tisztítani.
Most nem dolgozom...legalábbis az ajtó zárva....De azért ilyenkor is van munka.Leltár, stb.
30000 van benne eddig gondtalan Akkor vezérlés is ráér még? Meg másnak is beázik a gyári gyertyapipa ? nekem mintha megállna a víz és nem folyna el onnan
Viccel is lenne mer én meg 2009-ben de csak 2010-ben kezdtem keverni az utat de akkor még suzukival ami nem rossz de van jobb.
És én csak egy horvátost szerettem volna ami valamiért egyhetes osztrák-szlovén-horvátra dagadt.
én 2007-ben vettem a motoromat, de azért 1 nagy kassai kiruccanáson még ott voltam 2008-ban ahol nem láttalak. nem én szoktam meggondolni az útvonalat, összekeversz valakivel aki melltartóval motorozik
Akkó egészségedre.Majd tesztőd le.
az előző is HJC volt de az FG-14. ebben már van napszemcsi meg valami faszpumpa vagy mi
Óóóóóó pedig vadul kerestem őt is.
Ez még régi ügy, én sem voltam mert a következő évben csatlakoztam.....ez még SVClubos volt, az már széthullott....
Laller is ott volt vagy meggondolta az útvonalat?