Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasarnap atmegyek hozzad ugy jo? Kocsival mennek es vinnem a telot magammal.
Gyere el és megoldjuk..nem kerül semmibe, kell vagy pár ml amit találunk....hétvégén itthon leszek és közel laksz az adatlapod alapján...
Igen, en sem tartom kizartnak! Milyen olajat ajanlasz bele?
Akkor valaki már cserélt benne csak nem sikerült jól....
Gyengenek ereztem ezert levettem hogy megnezzem. Finoman mozgatva kb 7-8 mmen nincs csillapitasa utana is csak gyengen. Olyan mint ha keves lenne az olaj benne. Gondolom szimering es olaj csere kell neki. Milyen olajjal lenne tuti? 5 os v 10 es teleszkopolaj? Vagy mit ajanlanal?
Ez is befolyásolja a futást és a ilyet a gumi is tud....szálszakadás ami nem látszik csak szitálni kezd adott sebességnél.....egyébként 6mm-re gyárilag is be van engedve a teló.....tehát 9mm-re eresztette be?
Mi baja?......olajat lehet benne cserélni...
Sziasztok! Sv 1000 kormanytelot lehet javitani? Egyaltalan erdemes? Vagy inkabb csereljem ki? Tudtok valamit ajanlani, esetleg valakinek valami tapasztalat a temaban? Udv mindenkinek.
Ápropó nem érdekel valakit egy sw motech engage xl tanktáska?
Vatta új.
Persze.KB 300 méterről kaptam egy 70-es fényképet.Rendszámot nem látott de azonosíthatóan én voltam.Mikor közel értem már 50-el mentem így látható volt a rendszám is.És jött a 30 rugó.Azóta lassan megyek.Nem is kaptam csekket...........még.............kopp,kopp,kopp.
ami nem blokkol, csak jelez, ott igaz az a szöveg, hogy "amikor bejelzett akkor már le is vagyok fotózva"?
Gumi. nekem ugyanez volt és mi se tudtunk rájönni.
Lecseréltem a gumit és most mintha zsinóron húznák.
Igen a rendszámsározgatas,hajtogatas,ragsztgatas azért hülyeség,mert ha ellenörzes van elötted menetközben nem tudod visszahajtani. Rolóval csak egy gombnyomás és kesz.
Blokkoló is teszi a dolgat csak nem mind1 hogy 130ezerert, vagy 20ért. Hameg barmelyikkel megfognak,akkor már lényegtelen hogy melyikkel.
Mint mondtam ez felül van.Arra már nemigen jár szerintem a csúszógyűrű.És a javító emberke átnézte.Nem fog kettérepedni csak ha szétharapom.
Tapasztalatot leszűrve karcálló fóliát kap.Rálóg a hengertáska,beleér a csizma satöbbi.
az is sérülés ha kettétörik...

elég neki egy kis ütés is, ami kívülről alig látszik de ha szétszeded és belenézel megdöbbensz, rugó nélkül mozgatod benne a becsúszószárat teflongyűrűvel és szó szerint megtud szorulni úgy hogy nem is kell nagy ütés az alu háznak
Mi van a farokidommal?
De jó lenne ezzel megvillanni itt a környéken
Lesne ám mindenki

Szép!
Sérülés ......................nem ezt mondtam?
Árányszín kérem...........most koszos disznó a monszun miatt.
azt hittem valami komolyabb
Jó színe van

A felső villahíd vonalában meg KB 10 centivel alatta.Semmit nem látok.Annyit meg nem megy be a szár.
Ilyen szintű festék leverődésből van 3-4 talán.Nem hinném hogy gondot okozna.3e km alatt nem is tette.
Hát másikat nem akarok venni,mert törött nem volt.
Én is láma vagyok de 200 felett meg szeretek menni,szerintem keresek valakit aki erre komolyabban ránéz,és ki is próbálja
a külső házon látszik sérülés ? amikor beletoltad a becsúszószárat nem érezted hogy megakad a teflongyűrű ?

kívülről egy kis ütés is nagyon el tudja vinni a belsejét