Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra gondoltam, hogy mekkorát "dob" a teljesítményén!
Hogy dob-e rajta az most másodlagos, elsődleges, hogy működjön mindig a gyárival ellentétben :)
Majd referálj hogy működik a fék! Kíváncsi vagyok mekkorát dob rajta!
egyébként miért nem gyártanak oldaldoboz-tartókat SV-re? 1-2t elvétve találok a régebbi típusra, de a második szériára sehol-semmi
Mit gondoltok, egy ilyen tartót mennyire lenne macerás átalakítani? Elvileg ez az első szériás SV-re való, jelenleg a nagykaros topcase tartóm van. Egy ügyesebb ember áttudná variálni ezt, nem?
Egy indokot írj, hogy miért szeretnél 400-ast... Nincs hozzá semmi, alig eszik kevesebbet, viszont gyengébb. Persze sok minden egyezik a 650-nel, de az tuti pont nem fog, amit keresel hozzá.
Addigra talán kész az új fékem, amúgy is ki kéne próbálni :D
a skoda
Helló
Az SV 400 a hengert és 1-2 dolgot leszámítva nem ugyanaz mint a 650 es?
Alkatrészek miatt kérdezem csak mert 650 hez jobban van minden... és ilyen 400 ast szeretnék
Értem, kösz.
Azt hittem valami 120-as...
Hááát egy hulladék, de még van másfél év vizsga és tulképp. működik, egy 94-es Forman tgk papírral kétszemélyes. Ezzel járok naponta melózni, de most lett egy másik jármű így ez eladó lett, az ára is tükrözi az állapotát.
Milyen Skoda?
Ok, reméljük jó idő lesz.
Családi program lesz , igy sajnos most nem.
De okt. 12 vagy (13) lehetne egy évadzáró gurulást összehozni ha az időjárás jó lenne !
A mienk nem, ők kérnének...
Bonto nem ad erte valamit?
Kevés lenne az, rá kéne hegeszteni egy páncélszekrényt és beletenni némi pénzt....akkor talán, de csak talán.
Hagyd kinn es tegyel ra egy tablat hogy telitankoltam.
Most ugyis durvan negyszaz ala ment a benya.
Ááááá, annyira kompetensnek nem kellene.......valami retardáltabbra pályázom.
Felvak bena szellemi fogyit?
Nekem is a Skodát el kéne cserélni egy futóra. Valami madarat kéne találni.
Egyenlore ugy nez ki ez az ev volt a godor allja.picit jobb mint a tavalyi.ez se fenyes mert fele a 2008- nak de legalabb nem zuhanunk tovabb.viszont 3x tobbet melozom mivel harommal kevesebb ember van nalam.
De a remenyhal megy utoljara ugyhogy egyenlore megvagyok.
Az utanfutot kell es odont befejezni telen.meg lovettat gyujteni.
Hááát, ha nekem szerencsém lesz és megmarad ez a meló akkor nem lesz hétköznapom egy sem mert nincs szabi és semmi más, viszont lesz pár 3-4 napos ünnep és akkor lehet gurulni, de ha nem lesz meg a meló akkor szabadidő túltengés lesz viszont pénz nem a motorozásra.
Majd a kovetkezo szezont kicsit komolyabban veszem.Addigra lezajlik par nagyobb project.es felszabadul az anyagi meg ido resze az eletemnek.
Ezzel én is így vagyok, 3 hete nem indítottam be és akkor is csak a szomszédban voltunk vele.