Nyilván jobb, se ezt sikerült szerezni (ingyé ) tanktáska is elég vacak, sehogysem áll és tart jól. Swmotech cuccok elég faszák, lehet megérné beruházni mindkettőre. Főleg az a tankring megoldás tetszik nagyon
En kaptam hozza ket taskaszijat aminek a ket-ket vegen csattok voltak a taskahoz.
De vegulis mindegy mert az sw motech isteni taskaj a legjobb.
Utas meg nincs es nem is lesz.
pedig szerintem teljesen jól lehet vele túrázni is. persze nem egy Varadero, vagy GS, de na.. Mondjuk egyesek sporthokedlivel is mennek nagy túrákra Táskával meg az a baj, hogy az olcsó louisosnak olyan vacak platnis-csatos rögzítése van. Barátnőm már meg akart ölni miatta a túra végére, hogy azon kell ülnie. Meg pillanatok alatt be is ázik a táska, hiába húzom rá azt a védőhuzatot. Plusszba nagyon sokat kell vele pepecselni. Minden nap indulás előtt felcsatolgatni, összekötögetni őket.. Dobozt emg felpattintom és kész. vízhatlan is, nagyobb is.
Szerintem azért nem lehet találni mert nem túra motor, az sv-k nagy része "munkába járó" pár elvetemült túrázó lehet tesz rá kemény dobozokat de a maradék esetleg a top dobozt teszi rá túrán meg a szövet nyeregtáskák. Szerintem!
Ezt megtaláltam én is, de sehol semmi hogy árulnák is. Egyetlen webshopot találtam 2-3 óra keresés után, fel is hívom őket nemsokára. Viszont azaz indexrögzítés nagyon buta
Hova?
Legalábbis nekem.
Túl sok lóg hátra.
Én meg szeretek előre kifelé dőlve motorkázni kanyarban.
És nagy a TV néző izom.
De vegulis mindegy mert az sw motech isteni taskaj a legjobb.
Utas meg nincs es nem is lesz.
De a stílus miatt szerintem felesleges.