Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát ha délután tudsz utánunk jönni akkor csak a szlovák karika jöhet szóba....amúgy én is erre gondoltam.
2 napos?
Hova?
legyen két napos
Merre mennétek? Ha esetleg felénk veszitek az irányt akkor én is benne lennék! :)
Mondjuk akkor csak 12:30 után tudnék csatlakozni valahol.
ha szombaton(12.) lesz ez a gurulás akkor vsz én is benevezek
Az annyira nem jött be.
Legalábbis nekem.
Túl sok lóg hátra.
Én meg szeretek előre kifelé dőlve motorkázni kanyarban.
És nagy a TV néző izom.
Nyilván jobb, se ezt sikerült szerezni (ingyé ) tanktáska is elég vacak, sehogysem áll és tart jól. Swmotech cuccok elég faszák, lehet megérné beruházni mindkettőre. Főleg az a tankring megoldás tetszik nagyon
En kaptam hozza ket taskaszijat aminek a ket-ket vegen csattok voltak a taskahoz.
De vegulis mindegy mert az sw motech isteni taskaj a legjobb.
Utas meg nincs es nem is lesz.
De ez nem szíjas rögzítésű. Egy platnit kell fixen az ülésre szíjazni, és arra csatolni a táskákat. De már tudom hogy oldjam meg a platni nélkül
Bassz ..............a két szíjat tedd egy vékony szivaccsal a hátsó ülés alá.Sanyi mindíg úgy teszi fel.
Sporttúra.Simán lehet vele holdutazást is tenni.Mondjuk a vídia kemények akár S-essel is.
De a stílus miatt szerintem felesleges.
pedig szerintem teljesen jól lehet vele túrázni is. persze nem egy Varadero, vagy GS, de na.. Mondjuk egyesek sporthokedlivel is mennek nagy túrákra Táskával meg az a baj, hogy az olcsó louisosnak olyan vacak platnis-csatos rögzítése van. Barátnőm már meg akart ölni miatta a túra végére, hogy azon kell ülnie. Meg pillanatok alatt be is ázik a táska, hiába húzom rá azt a védőhuzatot. Plusszba nagyon sokat kell vele pepecselni. Minden nap indulás előtt felcsatolgatni, összekötögetni őket.. Dobozt emg felpattintom és kész. vízhatlan is, nagyobb is.
Szerintem azért nem lehet találni mert nem túra motor, az sv-k nagy része "munkába járó" pár elvetemült túrázó lehet tesz rá kemény dobozokat de a maradék esetleg a top dobozt teszi rá túrán meg a szövet nyeregtáskák. Szerintem!
egyébként hihetetlen, hogy ebay-en sehol sem találni. nem hogy újonnan, de még használtan se. Pedig elég elterjedt darab, és "csak" 5 éve szűnt meg
Igazából elég macerás szépen lehajtani ezt a sokszöget.Én tuti vennék ha ez a vágyam pedig meg tudnám csinálni.
Vagy csinaltatok nulláról egyet, valaki hirdet ilyen lehetőséget Képesmotoron. Bár inkább a te variációd élhető. Csak a baloldalt kérdéses a rögzítés.
Akkor veszel tetsőlegges givi plx tartót mondjuk fz-6-ról bontva és egy lakatos az sv-hez igazítja a lábtartóhoz csatlakozó konzolnyúlványt.
Shox szerint Már nem gyártanak SVhez... egy másik webshopot találtam, de az összes megadott szám lekapcsolva. Hosszú menet lesz..
Mivel givi kereskedők kérdezz rá telefonon.Neten nem minden van fenn.
SV-re való? Honlapjukon végignéztem az összeset, de az SVé nincs ott. De telefonban hamar kiderül majd hogy mizu
Shox katalógusban benne volt.
Ezt megtaláltam én is, de sehol semmi hogy árulnák is. Egyetlen webshopot találtam 2-3 óra keresés után, fel is hívom őket nemsokára. Viszont azaz indexrögzítés nagyon buta