Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

este kell menni vagy hogy van a teknikád?

Köszi Szotyi
Maltatalt ingyen is megjátszhatod egy kis ésszel.
így..
1.nap alvás innerkremlsben,2.nap iselsbergben.
igazából 3 napra ez marha tömény,egész nap menni kell,4 napra elosztva kellemesen megjárható.
belépők tavalyi áron,nockalmstrasse 8 eu,maltatal 8 eu,rossfeldstrasse 4 eu,glockner 22 eu.
Köszi!
Minden vélemény érdekel,és hasznos számomra
Bármerre indulsz tuti találsz jót.

Vidd el Lallert a magartra.
Nincs unalmas ú arrafelé nem beszélve, hogy sokkal jobban fogsz emlékezni egy olyan útra amit magad kerestél meg.
Aki már járt ott 2-3x az tudja merre érdemes menni merre unalmas az út hol vannak szép tájak. Ennyire lettem volna csak kiváncsi
Miért kell itiner?....kigondolsz egy célt és mész amerre sikerül.....
Nemenj oda.olyan uncsi.meg sablonos.
Glockner túrát is tudsz mutatni ? Nagyobb látnivalókat megnézve
háát akkor telót ki...ami nem nagy dolog,de azért ki kell a hátúlját támasztani vagy felfüggeszteni
Nem tudtam semmivel hozzáférni. Van ilyen 8cm hosszú 6-os bit fejem, az lett volna jó, mert a váznál nem akadozott volna, de azt megtoldva meg a teleszkóp akadozott.
Jah a lánc felőli sima liba,a másik oldalt max megfelelő hosszúságú krova hosszabbítóval,vagy max a hajlékony hosszabbító segíthetne...de nemtudom :S De gondolom a jobb lábtartót azért édemes levenni,jobban hozzáférni oldalról
Én néztem ma délután, de nem férek hozzá rendesen sehogy sem. A másik csavar kijönne (a lánc felőli).

Annyira csúnya a csonk, meg akarom pucolni majd.
Hali

Hát elvileg nem muszáj kiszedni a telót,de viszont úgy elég macerás kicsavarni a csavarokat,de nem lehetetlen egy próbát megér
Iga mikor én leszedtem a csonkot akkor úgy is kinn volt a villa már
Sziasztok!

SV1000 hátsó hengerétől szedte már le valaki azt a kis csonkot?
Tényleg ki kell venni a hátsó teleszkópot, hogy hozzáférjek a csavarjához a hengerfejen?
Köszönöm!
ezek a kamionok amúgy jól jönnek mert ahol mennek ott mehetsz te is tuti nincs trafi
nem olyan vészes a helyzet, minden évben megyünk 1-2x nagyvárosban van baj. Pláne román lakta nagyvárosban. Útminőség a főutakon már lehet jobb mint nálunk.
Erdélyben többször is jártam és csodálatos hely! De kisbusszal voltam csak és motorral szerintem sose merészkednék azokra az utakra. Na, de nem az útminősége miatt, hanem ahogy ott vezetnek, az nem sokban különbözik a ruszki autós videókon látottaktól. FÉLELMETES!

Amikor lakott területen a megrakott kamion, dupla zárovonal ellenében 120-szal előzi a 90-nel száguldó tartálykocsit kanyarban, az igazán rémisztő. És ez egy órán annyiszor látható, hogy a végén megszokod...
Hát van ott nagyforgalmú rész is.
Laller utálta is nagyon.
azon átsiklunk, hosszú unalmas falvak de nincs más út
A Horvát középső rész nem egy élmény annyira sűrűn lakott..
Egyenlőre egyedul, de vagy apuek vagy 2-3 motoros barát. Most ez egy hirtelen ötlet volt, 1500km nem vészes ésbaz Erdély karika mellé jo lesz.
Itt még nem de a szomszédban a zöld csúszdára rákívántam.