Nem tudtam semmivel hozzáférni. Van ilyen 8cm hosszú 6-os bit fejem, az lett volna jó, mert a váznál nem akadozott volna, de azt megtoldva meg a teleszkóp akadozott.
Jah a lánc felőli sima liba,a másik oldalt max megfelelő hosszúságú krova hosszabbítóval,vagy max a hajlékony hosszabbító segíthetne...de nemtudom :S De gondolom a jobb lábtartót azért édemes levenni,jobban hozzáférni oldalról
Hát elvileg nem muszáj kiszedni a telót,de viszont úgy elég macerás kicsavarni a csavarokat,de nem lehetetlen egy próbát megér
Iga mikor én leszedtem a csonkot akkor úgy is kinn volt a villa már
SV1000 hátsó hengerétől szedte már le valaki azt a kis csonkot?
Tényleg ki kell venni a hátsó teleszkópot, hogy hozzáférjek a csavarjához a hengerfejen?
Köszönöm!
nem olyan vészes a helyzet, minden évben megyünk 1-2x nagyvárosban van baj. Pláne román lakta nagyvárosban. Útminőség a főutakon már lehet jobb mint nálunk.
Erdélyben többször is jártam és csodálatos hely! De kisbusszal voltam csak és motorral szerintem sose merészkednék azokra az utakra. Na, de nem az útminősége miatt, hanem ahogy ott vezetnek, az nem sokban különbözik a ruszki autós videókon látottaktól. FÉLELMETES!
Amikor lakott területen a megrakott kamion, dupla zárovonal ellenében 120-szal előzi a 90-nel száguldó tartálykocsit kanyarban, az igazán rémisztő. És ez egy órán annyiszor látható, hogy a végén megszokod...
Köszi Szotyi