Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem...............viszont öcsém ma vitte a kellé-hez.
Ott viszont ehhez a szarhoz nem tudtak hozzászólni mert nem tudták kimérni.
Viszont nem akkora összeg egy utángyártott fesszab hogy kockáztassak egy ujjabb testzárlatot.
Fesszab dioda sort ki tudod merni egy multival, kell kep rola hogy hogyan ?
tekercs + feszszab csere volt, bár az enyémen nem a kipuff mellett van
ebből csak az első meg az utolsó szót értettem
OK.
Erre tippeltem hogy a göböt lekapom dremellel.

Viszont irtó szarul néz ki a teteje..................ezzel mit tennél?
Sima festés és csá?

CX 80 hőálló epoxi kittel ki tudom tölteni de a festék nem tom hogy birja.
Esetleg fekete kazánfestékkel megküldöm.
lesz FEZEN-en Tarja Turunen (ex Nightwish). valaki?
http://www.fezen.hu/
ahol anyaghiány van az a tekercs szempontjából nem zavar semmit ahol meg + anyag van (kis csúcs vagy valami, nem látszik jól) azt meg szedd le valamivel, szerintem ezzel simán össze lehet rakni.
Huhh ahogy picit megkapargatom az ilyen fesszab-akksi-generátor témát már annyit értek hogy ok-okozat minden összefügg.
Ha szar az akksi az már csak végtermék..........általában a fesszab pusztul a hőtől,nekem iszonyat helyen van sanyi lesett is és mondta mikor anno 3 éve látta (hátul,blokk oldalába paszírozva a teleszkópról és a kipufogócsőtől KB 3 centire) hogy ez meg fog döglen.

Most a szervízes srác meg azt hogy a fesszab előszeretettel süti meg a generátor 1 szálát,szép lassan............ez meg látszik is.

Szóval én ránéznék a fesszabra is ha a hollósék nem mérték ki.
Nem hinném.A külső részen nincs sérülés ezen a részen,nem is volt míg le nem parkoltunk ám blokk.
És én nem javíttattam.
Plusz a generátor égett kivezetése pont felette van.
Így tippeltem egy merészet.
Mint technikai analfa béta.

Megyek veszek még laposelemet.
Az a cucc ot tuti most lett ? Nem elozo serulest javitottak ?
nekem a hollósnál volt tekercselésen a gixxer év elején és szépen megcsinálták (zárlatos lett az aksi)....
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Azon gondolkodom hogy az az összeolvadt göb nem e lesz túl közel az új tekerchez?
És nem e letesteli ujra?
én újratekercseltetném, rosszabb nem lehet mint a gyári mert az is szar volt ha egy szaki megfelelő felszereléssel és odafigyeléssel megcsinálja biztos jobb lesz mint egy tömeg gyártott cucc ahol minden pennyn spórolnak. a dekli meg ha nem nem látszik kívülről és belül is rendesen össze tudod szerelni akkor visszaraknám, a másikból meg majd hosszú téli estéken kivakarod a port
Karbis?
jah, ez lemaradt:
facebookomon van még több kép, ha érdekel
Köszönöm :)
Üdv! Valakinek nincs elfekvőbe használható szívócsonk ? az se baj ha kettő
Ja és erről a cégről van infoja valakinek?

Vagy a kelle ennyire profi hogy inkább ott vegyem a fesszabot és tekercseltessem meg?
Lefedtem egy fémlappal..............de így jártam..............okosság a kialakult helyzethez?
Vagy a megolvadt részt csiszoljam le és menjen fel a gyári?
En szoltam hogy okosan a homokszorassal mert.nem fog kijonni belole soha
Tuti hogy egyedi vay kis szériás tuningkellék.

Kiváncsi lennék a mesére a lámpacseréről.
Üdv mindenkinek
Erről a tank idomról tud e valaki valamit ?
Teljesen egyedi vagy Magyarországon lehet valahol venni rendelni csináltatni vagy ez teljesen egyedi ?
Ja és a teljes kibaxott elektromos rendszer japán.................hogy rohadnának meg.
Új infok az elektromosság mély pokoli bugyraiból.

A generátor testzárlatos,de rendesen,ujra lehet tekercselni...........a fesszabot nem tudták kimérni és az a nagy helyzet hogy info szerint ha az szar szépen lassacskán süti meg a generátor egyik szálát szal én ammondó vagyok az is kuka független hogy mi merre hány lépés.

Nagy kérdés hogy lesz e olyan tartós az ujratekercselt cucc mint a gyári?
Vagy vegyek ebayről utángyártottat amcsiból?

Ez szép és jó de............a deklin látszik hogy rendesen áthúzott és megolvadt...............ezt már nem akaródzik visszatenni mert van másik,ami a homokszórástúl igen poros lett és a tömítés fewlöli felületre áfolyt minimálisan a szinterezés...............ezt le kéne szednem valahogy hogy ne follyon az olaj és hogyapicsába mosom ki MARADÉKTALANUL a deklit...................mert már csapattam ki féktisztítóól a slagig mindennel de a szürke por ott van még benne.

Dugjam be mosogatógépbe?Ultrahangos tisztító?

A generátort a deklibe menetrögzítővel tegyem vissza vagy elég a nyomatékra húzás?
mityok89 - még mindíg gyönyörű az amsteffed (nem vagyok buzi, nem udvaroni akarok)