Azert a fisit meg tasnert ne hasonlitsuk a normalis motorosokhoz na meg a kawabajkert sem annak 2-3000 km egy hatso gumi mert o kemenyen valtogat vissza es kell neki az antihopping kuplung
50ert vettem a pure2ct-t, 10ezer km van benne van meg 2,5mm na akkor hogy is allunk ? Es tapad, nem bakelit gumi, nem egyenesen kanyarodok ez is szempont.
Tévedni teccik.
Meggondolom mit mennyiért.
Eddig a revolution volt a legjobb.
De nézem az ár/érték dolgot is.
Használt 3 milis többnyire sportgumikból elfogyasztottam többet.
De PR2 is volt 3 milisben fenn.
4 max 5e Km-t birt mindegyik.1500 a szerelés.
Ha 20-25-ből megvolt egy szett ami 5e-ret bir és még 3e a szerelés akkor legjobb esetben 23e/5e km áll pariban 60e/12-15e Km-el.
Kb ugyanott vagy de 3x-os esélye van a felni és féktárcsa szétcseszésének 3x szedheted szét a motort és ha szezonban elviszik a jó ajánlatokat esetleg túl is mész a kereten mert nem lesz vagy csak drágán használt.
Ezeket mérlegelni kell.Akkor nincs gáz ha elgurulunk a szomszéd 10 kanyaros helyre..................hétvégente.
De mivan ha Raurisban kell keresni vasárnap este valamit mert megvilágytod a többieknek az utat annyit szikrázol?
Road3 páros 20ezer fölött elmegy, és szereléssel együtt 80 körül megvan. Szereléssel együtt mennyibe kerül egy pár kopott sportgumi, ami elmegy még 5-6ezret?
Próbáltam mára valaki 650-es Sv-n a 14-45ös áttételt ami ugye elöl -1fog!?
Még felfestésen se sikerült megcsúsznom.
Megmondta fisi is.
Talán még 5e élet van benne,ha itthon megyek lehet 7e is.
Na akkor hogy is állunk?
Swiftre olcsóbb a 4db.
Ez van.
Hogy csinálod?
Mint ha a fogamat húznák
Meggondolom mit mennyiért.
Eddig a revolution volt a legjobb.
De nézem az ár/érték dolgot is.
Használt 3 milis többnyire sportgumikból elfogyasztottam többet.
De PR2 is volt 3 milisben fenn.
4 max 5e Km-t birt mindegyik.1500 a szerelés.
Ha 20-25-ből megvolt egy szett ami 5e-ret bir és még 3e a szerelés akkor legjobb esetben 23e/5e km áll pariban 60e/12-15e Km-el.
Kb ugyanott vagy de 3x-os esélye van a felni és féktárcsa szétcseszésének 3x szedheted szét a motort és ha szezonban elviszik a jó ajánlatokat esetleg túl is mész a kereten mert nem lesz vagy csak drágán használt.
Ezeket mérlegelni kell.Akkor nincs gáz ha elgurulunk a szomszéd 10 kanyaros helyre..................hétvégente.
De mivan ha Raurisban kell keresni vasárnap este valamit mert megvilágytod a többieknek az utat annyit szikrázol?
Bkv.