Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé............olyan a lábam mint egy őzikének.
Nagyon csini lennék.
Ezt a hornet is tudja....
Pláne miniben!
Pedig de szép menyasszony lennél...
Feleseged ne legyek?
Azt találjuk inkább ki milyen motorok férnek bele abba, hogy terepképes de inkább aszfalt, erő is legyen benne nézzen is ki valahogy és 800körüli áron
próbáltam=próbálta
Üdvözlet!
Próbáltam mára valaki 650-es Sv-n a 14-45ös áttételt ami ugye elöl -1fog!?
Pilot Power 2ct 8200km és kb 0,5mm van a kjopásjelzőig... én is a road 3ra vagy 4-re fogok váltani szerintem!
Béna vagyok.
Még felfestésen se sikerült megcsúsznom.
Csusztasd a kuplungot meg gazzal valts vissza
Az néha nekem is kéne mikor gyorsabban dobom vissza megrázza magát mint a vizes kiskutya.
Azert a fisit meg tasnert ne hasonlitsuk a normalis motorosokhoz na meg a kawabajkert sem annak 2-3000 km egy hatso gumi mert o kemenyen valtogat vissza es kell neki az antihopping kuplung
Óóóóó hát a motorosok 80-90 %-a nálam gyorsabb szal mindenkinek tapadósabb kell.
Megmondta fisi is.
Itthon ritka a gumievo aszfalt, es a road gondolom ugyanugy tapad mint a pure, biztosan. Attol hogy neked megfelel lehet masnak keves a tapadasa ;)
62-ért vettem a PP2ct,PR2 combót 5000 van benne maradt 4 mili.
Talán még 5e élet van benne,ha itthon megyek lehet 7e is.
Na akkor hogy is állunk?
50ert vettem a pure2ct-t, 10ezer km van benne van meg 2,5mm na akkor hogy is allunk ? Es tapad, nem bakelit gumi, nem egyenesen kanyarodok ez is szempont.

Swiftre olcsóbb a 4db.

Ez van.
Road 3 kopósabb a híre mint a 2 és az se ment el 15-nél többet.

Hogy csinálod?
Nem a 15e. a gond,hanem a 60-70e.forintocska
Mint ha a fogamat húznák
Tévedni teccik.
Meggondolom mit mennyiért.
Eddig a revolution volt a legjobb.
De nézem az ár/érték dolgot is.

Használt 3 milis többnyire sportgumikból elfogyasztottam többet.
De PR2 is volt 3 milisben fenn.
4 max 5e Km-t birt mindegyik.1500 a szerelés.
Ha 20-25-ből megvolt egy szett ami 5e-ret bir és még 3e a szerelés akkor legjobb esetben 23e/5e km áll pariban 60e/12-15e Km-el.
Kb ugyanott vagy de 3x-os esélye van a felni és féktárcsa szétcseszésének 3x szedheted szét a motort és ha szezonban elviszik a jó ajánlatokat esetleg túl is mész a kereten mert nem lesz vagy csak drágán használt.

Ezeket mérlegelni kell.Akkor nincs gáz ha elgurulunk a szomszéd 10 kanyaros helyre..................hétvégente.

De mivan ha Raurisban kell keresni vasárnap este valamit mert megvilágytod a többieknek az utat annyit szikrázol?
Road3 páros 20ezer fölött elmegy, és szereléssel együtt 80 körül megvan. Szereléssel együtt mennyibe kerül egy pár kopott sportgumi, ami elmegy még 5-6ezret?
Jo hat akinek jol megy az vegyen a legdragabb helyrol gumit
Ha 15 rugo gond akkor hat.........mmmmmm.

Bkv.