Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"hűvösebb időben (20fok alatt) " -- rokon lélek! Én is azt szoktam mondani, 20 fok alatt hideg van, 20-30 fok között tavaszias jóidő, 30 fok fölött jóidő/meleg. 40 fölött már előfordul, hogy melegem van, nade mikor van itt 40 fok?
a motorosruha bőr. kész. :-)
Lejjeb, Atix...
Sziasztok.

Keresnék 2003-as SV650-hez 1 db jobb oldali első teleszkópot, esetleg krómszárat, 1 db baloldali első féktárcsát, 1 db vizhűtőt.

Akinek lenne, vagy valaki valakijének lenne, az ne tartsa magában. Köszöntem.
Sziasztok!Van egy eladó hasidomom. http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Igen. Egyezhet. De ez több mindentől is függ. Évj, s/n?....
Helló!

Tudnátok segíteni a 650 és 1000 lábtartó konzolja megegyezik felfogatásában?
Nekem Berik bőrömvan. Deréknál zipzáras. A mellkasa perforált, így hűvösebb időben (20fok alatt) azért berakok egy újságot
Aláöltözőt mindig érdemes alá venni, persze hőmérséklettől függ, hogy milyet. Nyáron műszálas, hosszú szárú és ujjú futó cuccot szoktam, mert így könnyen le és fel tudom venni. Ha beleizzadsz, akkor lehet vele szenvedni mire lejön a gatya vagy a kabát, plusz ugye inkább izzadok a futósba, mint a bőrbe.
Hűvösebb időben meg egy pamut síaláöltözőt.
Van még egy nagyobb méretű Shox ruhám is, na az alá akár pulcsit is tudok venni, olyan nagy rám (nem is nagyon hordom, de mivel fillérekért jutottam hozzá, így megmaradt. Rossz időben elfér alá a ruha, meg az egész anyaga vastagabb mint a Berik, így nem fázok benne.
Van textil cuccom is:
egy noname kabát: átfúj rajta a szél, protektorok nyilván lazábban vannak, így egy esésnél tuti nem lesznek a helyükön nem is használom...
Shox nadrág: Jó cucc, 2 kivehető bélése van, hátul zipzáras a dereka meg minden. Használtam már télen is, jól tűri a hideget

Száz szónak is egy a vége, amikor csak lehet én bőrben megyek. Csak akkor hanyagolom ha városban kell mennem olyan helyre, ahol nem lenne túl hasznos (pl. ügyintézés) és nem tudnám hova tenni a levetett részeket.
Köszi, egyre jobban hajlok a bőr ruha felé. Már néztem is ki 1-2 példányt, 80-90 körül annak árban.
Végre sikerült belépnem az oldalra.
Sanyi!
Ráhibáztál a problémára ,a cookie letiltás volt az oka !
Itt vannak az erdélyi képek
https://picasaweb.google.com/d...
Helló! A bőrruha hidegben-melegben egyaránt komfortos viselet, HA az időjárásnak megfelelő aláöltözővel használod! Pl:Hally hansen dry.
Muris,mindenki ráhőköl hogy miagyösz ez.
Köszi a hozzászólásokat a ruha témában.
Nyáron nagy melegben ugye meleg az összes, mindegy milyen van rajtad. De ha hűvösebb van akkor a bőr milyen? Bár nagyon hűvösben nem szoktam menni kb 15-20 fokig motorozok. Van amire nagyon kell figyelni vásárláskor? A protektorok az ugye alap, meg hogy passzoljon a méret rám. Lassan majd csizma csere is érik utána, na meg a kesztyű is... Hiába 7 év ~ 28e km alatt ennyit bírt az első ruhám.
A kiskalyha zakatol benne a daytonas srac folyamatosan ezen rohogott hogy a kiskalyha hogy zakatol :D
itt mindent megtalálsz amire kiváncsi vagy : http://kalkulatorlap.hu/regisz...
Sziasztok!

Egy SV 650N-t szeretnék venni a közeljövőben. Azt meg tudja nekem mondani valaki nagyjából, hogy mekkora adókra számíthatok, ha birtoklok egy ilyet? Nyilván a biztosítást nem könnyű megmondani, habár Mo-n nem volt még a nevemen jármű, szóval az nem lesz túl kedvező.
Ha valaki tud segíteni, köszönöm! :)
Köszönöm mindenkinek. Az lesz, a gyújtáskapcsoló, vagy benne valami. Imént piszkáltam, kocogtattam, mozgattam a szálakat és egyszer csak meg jött a villany a gépbe . Bár ezt tegnap is megtettem, miután az aksi környékén nem volt gáz, de tegnap reagált.
Úgyse..............de mindegy.Kihúzni volt nehéz a csatikat.
Na igen.....sajna érdemes leszedni hozzá a légszűrőt.
A csatlakozó,fentről nem fértem be. Nagy a kezem.
Ja és néztem alapjáratz állító csavart.............nincs.....................de rájöttem mi kuruttyol leállítás után a képemben.

Imádom............jön egy OBD kábel postán és letöltöttem a TuneECU progit.

http://youtu.be/TqNaaPZgAgc
Ezt kiére írtad?
Vidám dolog odáig lejutni...............asszem én alúról estem neki.............de nem tuti.
Újabban előjött egy most már tipikusnak mondható hiba (mivel az utóbbi két évben jó párat láttam, a magamét is) a régebbi SV-knél, hogy a csatinál ami a gyújtáskapcsolóról lejövő kábelt köti össze ott beég a pozitív szál és elmegy minden....szar helyen van a légszűrő és a váz között, de talán érdemes lenne azt megnézni....