Erre egy zx 636-os kawasaki állva hagyta csúnyán
De mint írtam, elég nekem ez az erő, már csak normális futómű és egy hőcserélő kell nekem a teljes elégedettséghez.
Nem tehetek róla, nem vagyok az a száguldozós fajta. Ezért nem is kell nekem erősebb motor. Valamint a sportgépek is ezért nem passzolnának, egy 600-as sportmotor épp ebben a 0-130-ig kategóriában gyengébb lényegesen az SV-nél a hosszú, sűrű váltó és kis fordulaton béka segge alatti nyomatékuk okán. Persze, 70-90-től már azok is beindulnak (és ott is hagyják az SV-t), de addig nem érződik bennük úgy az erő, mint az SV-ben. Igaz, az SV meg épp 160-nál fogy el csúnyán, de az pont nem érdekel már. Ezért nem érdekel az 1000-es SV sem, többet fogyaszt, de nem használnám ki a nagyobb erejét, tehát rosszabbul járnék vele.
Ami még piszkosul bejön moci az a mostani Triumph Street Triple Rx, de az árkülönbözetből vehetnék mégegy Sv-t, és még barkácsolni is maradna pénz.
Ráadásul mindkét esetben buknám a V2 érzést és hangot, ami nagyon hiányozna.
Csak maximalista vagyok, és így hűvösben nem tetszik, a takargatás meg csak amolyan félmegoldás és kényelmetlen is.
Az SV650 egyesben szinte végig olyan nyomatékot ad le, mint egy ezres sor4. Persze, a sor4 ezer 130-ig bírja egyesben, a kis-sv meg 70-ig, ez a nagy difi, és ezért hagyja ott ezen a ponton csúnyán a sor4 ezer, aztán meg már csak integetés van az sv-ről.