Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom hiányoltatok
Na szóval:
A fékpadi méréseket és a beállítást Kalivoda Imi végezte el Bp-en.A motor nyitott dobbal,sportszűrővel illetve a prop-tech fokozatkijelzővel lett összehangolva.Ha jól emlékszem a mester saját pc-t tett rá és úgy végezte a finomhangolást/írta át a programot.116le lett a vége keréken(nem most volt már de remélem jól emlékszem)
nincs pc3 benne, de ha jól emlékszem, amíg beállították, addig volt benne.A gyárit finomhangolták.

Majd jön Balu aztán elmondja, mert már nem emlékszem pontosan hogy volt .
Látom igen képben vagy, ez sokat segíthet...

Balu de jó lenne ha most itt lennél .

Kalivodához vitte el, mikor fent volt a sportdob, K&N légszűrő, meg a proptech, azt ehhez írták hozzá az injektortérképet.Ha jól emlékszem.

Vazze, te neked egyből 4000ről indít a motor? , nekem 1500tól pörög fel

Én sem megyek 3500 alatt, csak amikor elindulok egyesben.Sőt, mostanában igyekszem nem "leejteni" a fordulatot 4000 alá
Mit ertesz az alatt , hogy fekpadon lett belove? Mi lett modositva rajta? Van benne Power Commander, vagy egyebb hasonlo elektronika amivel modositva lettek a befecskendezesi mennyisegek az injektornal? Vagy ez meg karbis? Vagy a gyari elektronikat "hangoltak"?
Ezek nelkul nem tudom mit csinalhattak vele, mit "allitottak " rajta.

A lenyeg hogy hidegebb idoben nem tudja ugy eldusitani a kevereket a hideg moor eseten, hogy eletkepes legyen a keverek a nyitott dobhoz is.
Ezt modjuk egy olajos banditnal egy dusitott alapjarti keverekkel orvosolok, egyszeruen az alapjarati csavar allitasaval.Minjart megszuntetve a visszalovoldozest a legszurobe , es stabilabb inditast alapjaratot biztositva. De egy injektorosnal ezt csak PCIII-al vagy MOTTY AFR-rel vagy egyebb draga cuccal lehet szepen megcsinani.
Akartam mondani, h én 3E alatt nem megyek soha a géppel. Általába ha nyugisan megyek akkor váltok úgy, h 3E-re esik vissza a fordulat
Nem egészséges a motornak a 3000 alatti fordulatszám.
Halihó. Kérdeznék valami énis a druszámtól vagy Petitől meg Sanyitól. Szerdán megyek fel pestre és ha van nektek csővázas SV-hez első fékkarotok akkor akkor írjátok meg légyszi, h mennyiért és hol lehetne átvenni szerda környékén.
Köszi
Alapvetően igazad lehet!

16000-nél a szikron gyári értéken volt.Fékpadon lett belőve a sportdob a légszűrővel (előző tulaj megtette).

"rángatni" vagy ahogy hívod az alapjárat (1400) és 2500 közt szokott erősebben rezonálni, vagy vibrálni, itt természetesen lassabban adom rá a tüzet, majd mikro elhagyta a 3000-t, lehet bátrabban...

Ezért nem értem.
félreérthettél akkor...

én azt mondtam, h amit te szereznél (te írtad, h 4ért tudsz, ezt vettem alapul) azt Sanyi rakná fel...

Így már tiszta?
Nem váglak. Te azt írtad sanyi tud szerezni 4-ért, erre én írtam hogy akkor intézd vele. Nem tudom te honnan vetted hogy én azt mondtam hogy sanyi tud ilyet.
Nekem sajna nem.Bár lehet már a por is kikerüli.Amúgy tényleg csini.
Öntisztulós:D
Mé le van?
Sajnos a sportdob gyengebb ellenallasa miatt kicsuszik szeleposszenyitaskor a keverek egy resze, foleg also fordulatszam tartomanyban, felsobb tartomanyban mar mutakozik nemi jotekony hatasa is nem csak a hangja lesz talan nagyobb. Ezert dadogos az also tartomany, mert elszegenyedik a keverek. Ezert oktalan dolog osszevissza csoveket teni a gepre hangolas nelkul.
Nem regen allitottam szikron 12000-nel kedves baratomnak, egy ezredesen.Volt mit tekergetni rajta, es elmondasa szerint kicsit kesobb kezd el rangatni alsobb tartomanyban, az alapjar az erezhetoen kisimult es gyari erteken lehetett tartani. Talan a Gipro is segitett rajta, mikor a sportdob fel lett akasztva. A sajat mereseim, tapasztalataim szerint viszont a sportszuronek az eg adta vilagon semmi ertelme...Attol csak elobb lesz veres a torka motornak.
Az csak természetes.
Danke Her Sanyi, ott leszek!
Csak ha le is van mosva.....
akkó' megvárunk.....végre a lányokat is sikerült rábeszélni egy kis motorozásra.......
oDAMOTOJOZOK!
ja....lehet.....akkor mégsem ratyi....
valami öreg ratyi a neve, de mindegy mert összesen 2 db ilyen vendéglátóhely van a faluban........az egyikben leszünk.....
Csaknem a patkó csárda?
Olyan hosszú a hajad vagy úgy énekelsz mikor csontozol?
Hej neve