Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hazudsz
próbáltuk levenni de horror nekünk kezdőknek! félünk h nagyobb kárt okozunk mint hasznot! na hátha ma még nem fagy szét! garázsban áll csak nem fűtött! holnap újult erővel hátha....
szedjétek le akkor a fejidomot.... én sokat gyakoroltam a lyukas hűtő miatt...vagyis inkább a hűtőjavító "szakember" miatt
nekem mondom h ment
azt a csavart is kiszedtük már de nem enged annyit!
én nem vettem le úgy csavartam le.... ügyesség kérdése, jah és ugyanott töltöttem fel,flexibilis tölcsérrel :) a tartályon keresztül sztem nem lehet. egyénként jelentősen eccerűbb ha leveszed a fejidomot...
semmilyen módon nem férünk hozzá ha nem szedjük le az idomot! próbáltuk minden irányból mindenfélefajtamódon de sehogy nem jó! nincs itt valami S tulaj?
Bár lehet nősténygyógyász kéz nem fog ártani.
Vanyek mondja a tutit ek kell adni fillérekért és beújítani egy nakedet oszt nem lessz gond.

Amúgy asszem ebből kivéve az a fasz feljövő csöves van nektek a jobb telo és az idom közt szerintem van annyi hely hogy lekkattintsd a sapkát segít még hogy kitekered a nagy csavart az idomon és picit félrehúzod.Szerintem.
Inkább adjátok el a motort és vegyetek egy N-est. Azzal nincs ez a macera
de a hűtősapkát hogy le tudjuk tekerni ahozz kell leszedni a fejidomot! (650 S) ha az ülés alatti tartályon keresztül töltjük fel az nem jó?
Köszi
Nem a sajátom csak egy guglis rögtönzött kép..az adatlapomra raktam fel pár képet a sajátomról..meg van ott egy betyár űber királyos csilicsálé tip top stb kicsit átalakított Raptor is...
te nagyon kész vagy
Csini a vázad tesa.
menetirány szerint a jobb oldalon megy egy csü a blokkba abbó védd le á bilincset rángásd le a csüvet és ugorj félre a kifolyó zsuva elől majd tákáríccsd le á mocit.Elűtte meg a hűtősápkát tekerd le.No oszt szójj mi lészen belőle.
Ez egy Raptor de egyforma a blokk...ahova a nyíl mutat azt a csavart kel kitekerni...meg a hűtőn és az ülés alatt lévő tartály fedelét letekerni hogy könnyebben jöjjön a cucc..aztán a benyilazott csavart visszatekeritek és feltöltitek.
Médiára feltettem pár elmaradt dolgot, hogy mikor mit cseréltem a gépen. Csapágyak, ilyesmik. most úgy néz ki hátsó csapágyat is cserélnem kell.
Karbantartás menüpont.
mi a hűtőn próbáltuk elsőnekk de ahoz le kell szedni a fejidomot! valami parasztnyelven nem tudjátok elmondani? legegyszerűbben hogy szedjük szét és hol tudjuk utánna feltölteni?
elöször nekem is majdnem függöleges volt, aztán képzeld berugózáskor hozzáért a kerék és behajlította menetirány szerint előrefelé.
Rajzok:
Asszem a legalsó csavar az.... és nem árt letekerni a hűtőn és az ülésnél lévő tartály fedelét
Jaa ő azt hitte hogy ami a jobb oldalnál, az idom alatt lévő beöntőnyílás, az funkcionálja a cserét mint kocsiknál! képe valakinek esteleg nincs róla vagy ha valaki 1 kicsit részletesebben eltudná mondani azt megköszönnénk nagyon!
nem kell szétbontani semmit, jobb oldalt a blokkon van a vízpumpa (asszem így hívják) és azon van több csavar, na most van egy "amelyik más mint a többi" na azon keresztül le lehet engedni a hűtővizet
Szedje le a hűtő alsó csövét és gyün a víz.
Sziasztok! a szomszéd srác most próbál fagyállót cserélni de sehogyse megy neki! széjjel kell bontani az egész elejét vagy van valami egyszerűbb megoldás?