próbáltuk levenni de horror nekünk kezdőknek! félünk h nagyobb kárt okozunk mint hasznot! na hátha ma még nem fagy szét! garázsban áll csak nem fűtött! holnap újult erővel hátha....
én nem vettem le úgy csavartam le.... ügyesség kérdése, jah és ugyanott töltöttem fel,flexibilis tölcsérrel :) a tartályon keresztül sztem nem lehet. egyénként jelentősen eccerűbb ha leveszed a fejidomot...
semmilyen módon nem férünk hozzá ha nem szedjük le az idomot! próbáltuk minden irányból mindenfélefajtamódon de sehogy nem jó! nincs itt valami S tulaj?
Vanyek mondja a tutit ek kell adni fillérekért és beújítani egy nakedet oszt nem lessz gond.
Amúgy asszem ebből kivéve az a fasz feljövő csöves van nektek a jobb telo és az idom közt szerintem van annyi hely hogy lekkattintsd a sapkát segít még hogy kitekered a nagy csavart az idomon és picit félrehúzod.Szerintem.
Köszi
Nem a sajátom csak egy guglis rögtönzött kép..az adatlapomra raktam fel pár képet a sajátomról..meg van ott egy betyár űber királyos csilicsálé tip top stb kicsit átalakított Raptor is...
menetirány szerint a jobb oldalon megy egy csü a blokkba abbó védd le á bilincset rángásd le a csüvet és ugorj félre a kifolyó zsuva elől majd tákáríccsd le á mocit.Elűtte meg a hűtősápkát tekerd le.No oszt szójj mi lészen belőle.
Ez egy Raptor de egyforma a blokk...ahova a nyíl mutat azt a csavart kel kitekerni...meg a hűtőn és az ülés alatt lévő tartály fedelét letekerni hogy könnyebben jöjjön a cucc..aztán a benyilazott csavart visszatekeritek és feltöltitek.
Médiára feltettem pár elmaradt dolgot, hogy mikor mit cseréltem a gépen. Csapágyak, ilyesmik. most úgy néz ki hátsó csapágyat is cserélnem kell.
Karbantartás menüpont.
mi a hűtőn próbáltuk elsőnekk de ahoz le kell szedni a fejidomot! valami parasztnyelven nem tudjátok elmondani? legegyszerűbben hogy szedjük szét és hol tudjuk utánna feltölteni?
Jaa ő azt hitte hogy ami a jobb oldalnál, az idom alatt lévő beöntőnyílás, az funkcionálja a cserét mint kocsiknál! képe valakinek esteleg nincs róla vagy ha valaki 1 kicsit részletesebben eltudná mondani azt megköszönnénk nagyon!
nem kell szétbontani semmit, jobb oldalt a blokkon van a vízpumpa (asszem így hívják) és azon van több csavar, na most van egy "amelyik más mint a többi" na azon keresztül le lehet engedni a hűtővizet
Sziasztok! a szomszéd srác most próbál fagyállót cserélni de sehogyse megy neki! széjjel kell bontani az egész elejét vagy van valami egyszerűbb megoldás?
Amúgy asszem ebből kivéve az a fasz feljövő csöves van nektek a jobb telo és az idom közt szerintem van annyi hely hogy lekkattintsd a sapkát segít még hogy kitekered a nagy csavart az idomon és picit félrehúzod.Szerintem.
Nem a sajátom csak egy guglis rögtönzött kép..az adatlapomra raktam fel pár képet a sajátomról..meg van ott egy betyár űber királyos csilicsálé tip top stb kicsit átalakított Raptor is...
Karbantartás menüpont.