inkább csak"lélektani" javulás... hogy azért mégis csak... aztán semmi más..max lehet javul valamicskét a hidegindítás meg ilyen olyan szinte vagy alig észrevehető javulás..kicsit úgy fogom fel hogy pl 2 ezer vagy 4 ezer ft/l olajat teszek a gépbe..mert menni megy mindkettővel semmi különbség csak mér ne legyen a jobbik ha nem nagy összeg.
Különben én is majd ilyen gyertyát teszek bele a gépembe..nekem az NGK "gagyinak" tűnik pedig tudom hogy nem az..csak olcsó és ezért közismert..ezek a márkás gyertyák gondolom valamiért csak jobbak lehetnek... meg annó olvasgattam kocsituningolókat és szinte mindenki ezt a márkát teszi bele..bár a gyertya már csak a jéghegy csúcsa.Iridiumosról annyit tudok hogy nagyon el kell találni a hőértéket mert ha nem rosszabbul működik mint egy öreg gyertyával..ha ez sikerül tényleg tuti jó.
...
....apropó, helytelen módon mikor reggel a hűtőbe nyúltam nem leltem egy darabot sem......mikor tudjuk ezt pótolni?......sürgősen!
) Egyébként én ennél drágábban kapom nyilván nagyobbak vagytok mint én, de ha annyiért adnám amennyiért kapom a francnak csinálok boltot? Aki felír egy árat akkor teszi jól ha annyiért tud is bárkinek adni, persze pusztán barátságból is lehet beszer áron adni bármit, nincs megtiltva....
Más téma, tipp: holnap irány a zzzokmányiroda, ideiglenesen kivonatom a forgalomból a motort, 2010. március 1-jéig. Télen nem használom, és így legalább jóváírják a teljesítményadó és biztosítási díj időarányos részét. A tavaszi olajcsere megvan belőle, már megérte.