)
De legalább az autósok hamar észrevették, hogy jövünk
Ígylegyen. Amúgy optikára nem költök pénzt az biztos. Letudnám szintereztetni a felniket 1500ft/db áron + szerelés 2-3E ft de annyira nem érdekel a dolog, h 5E ftot ráköltsek
Túl sok baromságra költöttem már pénzt (előző kocsim pl) amit 100x megbántammár. A mai szemmel a legfontosabb, h műszakilag tip-top legyen és ami ezen felül van az mellékes. Illetve luxus
mármint nekem!
Nahh szóval ugyan ilyet akarok.
Én úgy láttam
Polo - Jog - és utána jött az SV és mindehez 3 év kellett. De ha ennyire tetszik a felnim, én szivesen cserélek veled
Meg az ezüst színű blokk is jobban tetszik nekem.... Enyém 2000es, szóval nem fiatal, mint a Vw Polom, azis 2000-es (sajna csak évjárat) meg a Yamaha Jogom, azis 2000es
és mind kék
Ha felöltözöm rendesen, hogy a motoron ne fázzak akkor az egyetemen megsülök, ha fordítva teszem és kevésbé öltözöm, akkor pedig tönkre mennek az ízületeim... Még a fűthető ruci ellenére is megoldhatatlan problémának bizonyul. De azért a vasat nem raktam le, csak az egyetemre nem avval járok :D
Szívesen látunk ám, igaz most nincsen túl nagy élet, de tavasszal majd alakulnak a programok
Azóta benne van egy nagyobb meg két kissebb túra is és jól bírta a strapát, legalábbis a textil tatyókkal elbírt
A tiédnek ahogy nézem biztos nem lesznek teherbírási gondjai, előbb tekeri el a segédvázad, minthogy elhagyd a dobozod egy bukkanónál
nekem nem sikerült az ívvel szépen hegeszteni, de ebbe is bele kell jönni)
Utast nem viszek csak konyhai eszközöket nagy dobozban.
Ha valaki felnit akar porfestetni nagyon járjon utána, néhány ezer Ft-ból lehetetlen minőségi szintert csinálni (hőálló maszkolás stb).
Az enyém fényezve van és hibátlanul bírja, a gumizásnál sem sérült.