Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 1 simson swable a hasznaltauton 125 mocival nagyonnagy
hát arra nem sajnos Somogy -tolna-baranya ezekre a helyekre szoktunk motorozgatni
Nemszoktatok túúrázgatni Nyíregy felé Dozer?
végülis de bejönnek.
Hát vannak akik 1 hengeresbe gondolkodnak
HJC nem jön be azok is faszák?
350-es motorral is lehet akkorát esni hogy jó sisak kell hozzá.
Én a következő márkákban gondolkodom:
suomy,lazer,shoei,esetleg agv
Jártam motorjogsira volt 1 csávó neki shark volt 250ért vette és agyiknak 1 250es mzje volt de azt mondta vesz 1 nagyobbat 1 350es jawat és az a szörnyű ebbe hogy komolyan mondta
nézegettem szép kis sisakod van.googliba rákerestem mikor írtad,hogy eladnád
meg én csak shoeit vagy hjc veszek majd
mikor hajdanába -danába bementem a motoros bóótba sisakokat nézegetni ,egyből kiszúrtam valami arai bukót.Megkérdeztem de halál komolyan ,hogy az a szám ott rajta a cikkszám vagy az ára (245...)volt ráírva.Biztosítottak róla,hogy az a szám az árát jelenti
Jah a motorodhoz nem megy az én sisakom meg fordítva se
beszámítod az ixs-t (egyébként M-es)plusz ne kelljen 15 000ft nál többet ráfizetni akkor talán
Bár én azért egy nolan N84-est kipróbálnék.
Dozer a shoei raid 2esem nem érdekel megeggyezünk szinte vatt új
Ha huzat nélküli akkor schubi a nyerő.Olyan mint egy szafandersisak csak a nyakamat szorította el.Nem huzatos csak megfolyt.
- mindent
A haveromnak bejött.A zajjal nem foglalkozok.Az ixs -nél nem hiszem,hogy zajosabb.Ember a sisakom 1 kalap szar.De csak akkor veszek másikat,ha ezt eladtam.Egyébként nekem az a lényeg,hogy ne legyen huzatos.Elzárhatok én mindent ezen a svájci ipari hulladékon mindent,akkor is akkora huzat van benne mint 1 szélcsatornába.
Hát nem vagyok tőle hanyattesve, sokat tágult a belseje, elég hangos. A fényezése elég jó minőségű, modjuk vigyázok is rá nagyon.
Ha egy 10-20-at hozzáteszel az árához már Shoi-it is kapsz.
Jé tényleg.Haveromnak is.Neked bejött?
Nekem is fiber pro-m van
A főnökömnek van 1 soumy-ja eladó.Vagy az vagy egy lazer fiber pro.
És milyen lesz helyette?
Sanyi bá mennyi Nálad a sport válozatú légszűrő és milyen?