Azt azért egy ülőpróbával el lehetne dönteni hogy naked vagy idomos verziót szeretnél.Nehogy a vásárlás után legyen gond belőle.A csupaszon kényelmesebb az üléspozíció de nulla szélvédelem az idomos meg fordítva.
A Z750 azért sokkal jobban megy és a fék-futómű is jobb. Nem rossz gép az, de gondolom az ár is számít. Egy SV-t olcsóbban megkapsz jó állapotban mint a másik két gépet.
Ám akkor a yamaha kilőve:) Viszont én meg úgy vagyok vele, hogy most tegyük föl valahogy össze kaparok rá pénzt akkor egy 2-3 évig nem akarok motort venni, és ezért megfontoltan próbálok választani. Ez a V2 meg sor négy.. ez olyan hogy V2 hangja hát igen az mindenki tudja milyen gyönyörű.. Ám nekem a sor4-el sincs problémám:D
Viszont összességében, azt mondod, hogy neked jobban bejön az sv.. Jólvan köszönöm sokat segítettél, meg a többiek is hát nagyon elgondolkoztam a 650-es sv-n...
azt csak próbáltam 1x, engem nem fogott meg. szép, jó, meg minden pozitív de nem éreztem semmit. az újak azok tetszenek, dehát az meg aranyárban
a kis SVnek szerintem fenntarthatóság szempontból elég "igénytelen", persze pozitív értelemben. Több mint 30 ezer van az enyémbe és még saját hibájából semmi gondja nem volt.
a Z szerintem egy kicsit azért drágább játék már csak a ccm és a teljesítmény miatt is. fogyasztására annyira nem emlékszem.
alapkérdés csak az szerintem, hogy V vagy Sor. elég jelentős a különbség. én nem tudtam letenni a V-t pedig egyszer elkapott a hév, hogy Z-re cserélem
hello
nekem volt szerencsém a Z750hez, kettőhöz is, pályán és utcán is picit hosszabb távokon, az SVvel meg olyan 30 ezret mentem eddig. szerintem alapvetően azt kell eldöntened, hogy V2 minden jó és rossz tulajdonságával vagy a sor4.
Nekem kezesebb volt a Z sokkal, csak ugye nehezebb is, viszont mindig mikor visszaültem az SV-re akkor rájöttem, hogy nem cserélném el
nehéz döntés, nem irigyellek
SV fenntartása viszont olcsóbb, meg maga a motor is
Nekem 1000-es van. A fogyasztas kb 6 eleg sok varossal. Nyomatekbol sosincs hiany. Teljesitmeny ado 24/ev asszem. Biztositas az sok mindentol fugg, de kb annyi mint a 600asokra vagy 750-esekre. Hibaja eddig nem volt...rendesen kell olajat cserelni es meghalalja...
Ám megjegezés ként hallottam olyan, hogy az fz-vel 380km-ert mentek el...szerintetek?
full tankkal hosszútávon olyan 270-280 km, városba vagy kicsit tempósabban olyan 240 km.
jónak tűnik ez az SV, csak valami emberi gumit kell rá gyorsba dobni
Ám akkor a yamaha kilőve:) Viszont én meg úgy vagyok vele, hogy most tegyük föl valahogy össze kaparok rá pénzt akkor egy 2-3 évig nem akarok motort venni, és ezért megfontoltan próbálok választani. Ez a V2 meg sor négy.. ez olyan hogy V2 hangja hát igen az mindenki tudja milyen gyönyörű.. Ám nekem a sor4-el sincs problémám:D
Viszont összességében, azt mondod, hogy neked jobban bejön az sv.. Jólvan köszönöm sokat segítettél, meg a többiek is hát nagyon elgondolkoztam a 650-es sv-n...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuk
i_sv650-3550291
itt van is egy szerinted? jajj meg még annyi lenne egy teli tankkal menyit tudsz elmenni átlagba? köszi még1x
Ne is mondd...
a kis SVnek szerintem fenntarthatóság szempontból elég "igénytelen", persze pozitív értelemben. Több mint 30 ezer van az enyémbe és még saját hibájából semmi gondja nem volt.
a Z szerintem egy kicsit azért drágább játék már csak a ccm és a teljesítmény miatt is. fogyasztására annyira nem emlékszem.
alapkérdés csak az szerintem, hogy V vagy Sor. elég jelentős a különbség. én nem tudtam letenni a V-t
Hát igen nem könnyű. És a yamaha Fz6n-ről mi a véleményed? Viszont nekem tényleg az is fontos hogy milyen a fennhatósága.
nekem volt szerencsém a Z750hez, kettőhöz is, pályán és utcán is picit hosszabb távokon, az SVvel meg olyan 30 ezret mentem eddig. szerintem alapvetően azt kell eldöntened, hogy V2 minden jó és rossz tulajdonságával vagy a sor4.
Nekem kezesebb volt a Z sokkal, csak ugye nehezebb is, viszont mindig mikor visszaültem az SV-re akkor rájöttem, hogy nem cserélném el
nehéz döntés, nem irigyellek
SV fenntartása viszont olcsóbb, meg maga a motor is
De az 1000esbol nincs 4 gyertyas ha minden igaz
Viszon 2300cm3 volt 150 Le semmi elektronika nagyon komoly volt sor 6-os volt és a hangja magáért beszélt.
Írjatok nyugodtan minden információra nyitott vagyok