Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon kis sebességgel túratempóban lehet.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Bárkinek van még bármilyen hozzáfűznie valója az bátran írjon

Ám megjegezés ként hallottam olyan, hogy az fz-vel 380km-ert mentek el...szerintetek?
Azt azért egy ülőpróbával el lehetne dönteni hogy naked vagy idomos verziót szeretnél.Nehogy a vásárlás után legyen gond belőle.A csupaszon kényelmesebb az üléspozíció de nulla szélvédelem az idomos meg fordítva.
stimt
A Z750 azért sokkal jobban megy és a fék-futómű is jobb. Nem rossz gép az, de gondolom az ár is számít. Egy SV-t olcsóbban megkapsz jó állapotban mint a másik két gépet.
nekem 2007 eleje óta van meg és nem is fogom szerintem cserélni míg ki nem esik alólam

full tankkal hosszútávon olyan 270-280 km, városba vagy kicsit tempósabban olyan 240 km.

jónak tűnik ez az SV, csak valami emberi gumit kell rá gyorsba dobni de én e téren elfogult vagyok
Értem

Ám akkor a yamaha kilőve:) Viszont én meg úgy vagyok vele, hogy most tegyük föl valahogy össze kaparok rá pénzt akkor egy 2-3 évig nem akarok motort venni, és ezért megfontoltan próbálok választani. Ez a V2 meg sor négy.. ez olyan hogy V2 hangja hát igen az mindenki tudja milyen gyönyörű.. Ám nekem a sor4-el sincs problémám:D

Viszont összességében, azt mondod, hogy neked jobban bejön az sv.. Jólvan köszönöm sokat segítettél, meg a többiek is hát nagyon elgondolkoztam a 650-es sv-n...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuk
i_sv650-3550291

itt van is egy szerinted? jajj meg még annyi lenne egy teli tankkal menyit tudsz elmenni átlagba? köszi még1x
Köszi!
Ne is mondd...
azt csak próbáltam 1x, engem nem fogott meg. szép, jó, meg minden pozitív de nem éreztem semmit. az újak azok tetszenek, dehát az meg aranyárban

a kis SVnek szerintem fenntarthatóság szempontból elég "igénytelen", persze pozitív értelemben. Több mint 30 ezer van az enyémbe és még saját hibájából semmi gondja nem volt.

a Z szerintem egy kicsit azért drágább játék már csak a ccm és a teljesítmény miatt is. fogyasztására annyira nem emlékszem.

alapkérdés csak az szerintem, hogy V vagy Sor. elég jelentős a különbség. én nem tudtam letenni a V-t pedig egyszer elkapott a hév, hogy Z-re cserélem
köszi szépen!

Hát igen nem könnyű. És a yamaha Fz6n-ről mi a véleményed? Viszont nekem tényleg az is fontos hogy milyen a fennhatósága.
Régen láttunk :)
hello
nekem volt szerencsém a Z750hez, kettőhöz is, pályán és utcán is picit hosszabb távokon, az SVvel meg olyan 30 ezret mentem eddig. szerintem alapvetően azt kell eldöntened, hogy V2 minden jó és rossz tulajdonságával vagy a sor4.

Nekem kezesebb volt a Z sokkal, csak ugye nehezebb is, viszont mindig mikor visszaültem az SV-re akkor rájöttem, hogy nem cserélném el

nehéz döntés, nem irigyellek
SV fenntartása viszont olcsóbb, meg maga a motor is
Tenyleg, ezt beneztem pedig tok jo marketing duma lett volna.
De az 1000esbol nincs 4 gyertyas ha minden igaz
Nem mindig.......az újak már 4 gyertyásak.....
nekem is tetszett a Z750, aztán elolvastam a fórumjukat a motorozz.hu -n (vagy talán itt a sportmotoron?) - és utána már nem annyira tetszett.
Ja es V2-nel mindig felaron van a gyertya csere
Nekem 1000-es van. A fogyasztas kb 6 eleg sok varossal. Nyomatekbol sosincs hiany. Teljesitmeny ado 24/ev asszem. Biztositas az sok mindentol fugg, de kb annyi mint a 600asokra vagy 750-esekre. Hibaja eddig nem volt...rendesen kell olajat cserelni es meghalalja...
Járnál puntoval.20e az éves biztosítása.
Nem:D már sikerült eladnom kicsit vissza sírom, de nagyon sok a fenntartása meg úgy vagyok inkább motor mint kocsi! kettő együtt nekem nem megy..

Viszon 2300cm3 volt 150 Le semmi elektronika nagyon komoly volt sor 6-os volt és a hangja magáért beszélt.
Legalább látszik a szine.
francot.....most már kezd leperegni.....
Legalább le lett mosva?
Nem hírdetted az apróba véletlen? Pesten biztos a tónyónak is drágább lenne a biztosítása..
Mentem egy kört, ha már buzeráltam a gépet nem bírtam ki na meg süt a nap is.
Köszi Feri :D

Írjatok nyugodtan minden információra nyitott vagyok