6000-nél cserélve volt. Alapvetően nem kérdés mert azért egy év alatt belemegy a 6000km, csak volt itt egy tulajváltás ( Hála az égnek ) és az előző tulaj 2009-ben igazából már nem használta. Akkor marad a 12000-es...
Nálam a biztosítás kötéskor nem kérdezték külön, hogy "mikor szerezte A kategóriás jogosítványát" Gondolom nem arra kíváncsiak hanem, hogy mióta van jogosítványod. Mellesleg nekem előbb volt A kat. mint B.
Nem tudom de nekem is kéne valami casco szerűség.. neten amit találtam az már majdhogynem vicc kategória...B-king re valami havi 60-e ft-ot akartak szedni..
huh látom ti is gondb vagytok a biztositokkal
a kötelezőket már nem is ragoznám.de.én akartam kötni a motorra cascot,de azt mondják hogy felejtsem el mert nagyon drága és magas az önrésze
ti mit tudtok erről?
Jó mondjuk nekem meg lehet beütötték a nevemet az Allianz rendszerébe és kidobta hogy egy ft-ot nem adhatnak már nekem... Annó egy komolyabb moci balesenél lepereltem róluk közel 4 milla kártérítést...
Igen ám csak a 2004es motorra nem fizet ám teljes csere árat! Egyébként augusztus végén lett meg a motor, egész nyáron erre vártam, ez szeptember elején történt... nekem is mondták hogy nem téma 1-2-3 hét attól függ mi hol van raktáron... mondom köszi, és télen meg nézegessem a motort? Egyébként foglalkozik a szakszerviz fényezéssel is! ugyan úgy vannak szerződött fényező partnereik akiknél ezeket intézik! Ja igen.. máramelyiknek.. mert erről is lista volt hogy hova vihetem..
Szevíz nem fényezget.Az idomok fényezve jönnek.Jóóóóó drágán.Ha a biztosítónak ez nem fáj jobban jártál volna ha beviszed.A Régi Szentendrein lévő márkakereskedés (hirtelen passz mi a neve) megrendeltem az alkatrészt 2 héten belül megjött.Idom is simán megjöt volna.És nem telik az idő fele új minden a motoron.
Nézd, nekem tavaly egy hete volt meg az SV-m mikor egy céges rendezvényen a JÁRDÁN! rátolatott egy idióta nő és fellökte! nem lett sok baja, farok idom, fejidom, tükör karcos lett plussz eltört a kuplung kar.. Emiatt utánfutó bérlés, másnap megint utánfutó, szabadnap a melóból motor szállítgatás stb... Az Allianz közölte hogy oké felvették a káromat egy forintot nem fizet intézzem a motort vigyem be egy szakszervizbe és csináltassam meg! Mondtam hogy dehát könyörgöm elmegy vele a fél nyár mire a szakszerviz újra fényezteti az idomokat meg hasonlók inkább szétszedem én elviszem fényezőhöz és kérek róla számlát! Nem azt úgy nem lehet, ők csak és kizárólag szakszervizes számlát fogadnak el! Ment a huzavona majd kb fél év balhé meg bejárkálás után kifizették a kuplung kart meg a futó bérlést és kész! Szóval ennyit a "nagy" biztosítókról!
Ez így van... énis így látom, h teljesen mindegy, h én hova kötöm a biztosításomat, hisz magamra nézve semmilyen hatással nem lesz az se ha a legdrágább és legnevesebbnél vagy az ellenkező biztosítónál vagyok-e kötve. A lényeg, h legyen biztosításod. Te miért törődsz azzal, h akinek Te kárt okozol az szopni fog mert Köbénél vagy biztosítva? Kit érdekel? Ugyan akkora eséllyel jöhet belém egy köbés mint egy Allianzos. szóval a lényeg, h aki okozza a kárt az hol van, az h én hol vagyok tökmindegy csak a legolcsóbb legyen. Magamnak meg csak nem okozok kárt
Oké nekem végülis mind1! Úgyis meg van kötve már a biztosításom! Csak azért irtam hogy tényleg nem tudom hogy mi az ami alapján kitalálják hogy mit irnak be ilyenkor!
van másik kettő is, de azon talán épp csak megjelenünk (elsuhanunk
de majd most
köszi
http://www.biztositastipp.hu/b...
a kötelezőket már nem is ragoznám.de.én akartam kötni a motorra cascot,de azt mondják hogy felejtsem el mert nagyon drága és magas az önrésze
ti mit tudtok erről?
tudok morcosan nézni.Van ról papírom.