Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam az SV és az ER között az árkülönbség döntött.A Kawa drágább,de kb. ugyanazt tudják.
Szia én a yutubon néztem rola videokat de azt hiszem hogyaz a 2007-2008 körüliek voltak nem tudod véletlenül hogy pc re megjelenhetete már
Hát az árkülönbség se sok.
Én ismerem ps2re megvettem annó eredetibe... még talán a második része is megvolt..
Vegyél b-kinget az se eszik többet... és erőből se szokott kifogyni...
Sziasztok neharagudjatok hogy ilyenekel zavarok de nem ismeri valaki ezt a játékot (TOURIST TROPHY)
Sövö jobb erősebb szebb.Főleg bugyikékben.
igy van igazad van!sokan lenézik a 250-est,viszont gazdaságos:)...de szépek ezek az sv-k:),meg er6-is...de majd eldöl.azért köszi.
Hát 5-5,5 et naggyából mind bever gázkarfüggő.A sornégyesek kevesebbet a kéthengeresek kicsit többet de ez a költség lesz a legkevesebb ahogy én látom.A gomi,olaj,fékbetét,ruházat,szűrők,kötelezőbizti,s
úlyadó,vizsgáztatás meg azösszes anyámkinnya többet fog vinni a pénztárcából úgyhogy én inkább evvel kalkulálnék nem a benyafogyasztással.Az ló..... tétel.
csak mert lassan cserélnék mocit,és nézegettem sv-ket,er6-ost,ilyesmiket...igaz jövőre esedékes:),de érdeklödöm,és köszi.
Egen.Előlről közelítük,félénken simogatunk pofát és irány a csárda.
Lovakkal én se vagyok kibékülve.. kivéve ha azt gázkarral, vagy pedállal lehet szabályozni...
nekem asszem 6,5 volt a legjobb.. kétszeméllyel plusz 1 lityi... De lehet rosszul emléxem.. ja és attól függ melyik tipus karbis vagy innnyektojos?
Sokat.5-7-ig.
Na nekem van egy hülye véleményem.Amin nincs fék és önálló akarata van azt nem próbálom ki.
Egy ló még 8 évesen megtaposta a bokám azóta ezt betartom.

De nézni tuti jó.
sziasztok.mennyit eszik ált.egy 650-es sv?ha normális tempoval használod?...90-120km/h.meg város..köszi infot.
Ha egyszer kipróbálnád megváltozna a véleményed... (nem a hóbafetrengést...)
Ennyi sok.Képeslapon még jól mutat de hogy még fetrengjek is benne.
Amíg nem kell lapátolni.
Én támogatom az elképzelésedet! Snowbike FOR EVA
alpokban nem zavar, de az én utamba hó ne kerüljön egy jó darabig
Nem baj a hó helye a nem mindegy.PL az alpokban.
akkor nem vagy szimpatikus
Én kifejezett várom a havat.
én is moccoztam ma, nem is fáztam, remélem nem jön több hó!