Miki.
nem tudom a Sanyival beszéltél-e a héten de mi is megyünk,és majd valahol becsatlakozunk hozzátok,de persze indulásig pontosítunk.
Ja és ha ilyen jó idő lesz,és persze az lesz,akkor jó ötlet gurulni nézelődni Tihany környékén
MV Augusta képében, Bódis rendszerrel...Kicsit meghajtotta, úgy 100 fölé, fel sem ismertem a hangjáról, csak mikor begurult az udvarba (sajna nem hozzám:) ...V2 párti vagyok, de az a hang...Hú bazzeg...
Annyira leesett az állam, h még képet se csináltam én fasz
Most meg a netről próbálom beazonosítani...
Ez volt az...Rákeresve, ilyen adatok jöttek ki:
1. Brembo P4/34 radial brake calipers.
2. Aluminum Ø320 mm Brembo discs with Aluminum flanges
3. Marzocchi USD Ø50 mm R.A.C. (Road Advanced Component) forks
4. Adjustable monoshock with high and low speed compression settings
5. Brembo forged Aluminum wheels with Y spokes
6. New integrated Magneti Marelli 5SM ignition-injection system
7. EBS (Engine Brake System)
8. Titanium intake valves
9. Euro 3 engine
10. 183 HP at 12,400 rpm
És a 24.000$....
Szóval a vasárnapi túra leíhrása következííík! Éhrdeklődjeneeek! Gyűljeneeek emberek és gyehrekeeeek! Túúúúra! Ne babrájjjanaaak a távirányítóval!
Na komolyabban kicsit!
Találkozó pont 9:30 Agip-os meki az m1-m7 kivezetőjénél. Indulás 10:00 körül!
Az útvonal: Budaörs-Biatorbágy-Bicske-Alcsútdoboz-Fehérvár-Vesz
prém-Balmádi
Várható érkezés a déli órákban, vicceskedés, beszélgetés, ha az étterem fogad minket akkor egy pizzázás itt :link indulás haza amikor jól esik, de én szeretnék egy Tihany kanyargást! Az útvonal változtatásának jogát fenntartjuk! Kérdésekre szívesen válaszolok!
ps2-n a TT grafikája veri a motoGP-t, szerintem a fizikája is, és egészen addig izgalmas, amíg a licenszekért küzdesz, meg mindenféle challange-eket csinálsz, hogy elnyerd a motorokat. maga a verseny meg nem élvezetes. ha hozzáérsz a másikhoz, vagy lemész a fűre, akkor a játék nem elégedik meg annyival, hogy ettől már úgyis vesztettél elegendő tizedet... kapsz 5mp penalty-t, amíg csak alapjáraton csoroghatsz... onnan újrakezdeni meg... szóval meguntam. az egészet kijátszottam, kivéve a verseny részét. jó, mi?
Én tutira láttam pc-re, még tavaly a germánoknál...E között vagy a motogp URT 3 között kellett választanom, s végül ez utóbbi lett.Nem bántam meg, mert a grafika odab***:)
nem tudom a Sanyival beszéltél-e a héten de mi is megyünk,és majd valahol becsatlakozunk hozzátok,de persze indulásig pontosítunk.
Ja és ha ilyen jó idő lesz,és persze az lesz,akkor jó ötlet gurulni nézelődni Tihany környékén