Sötétbe nem mentem vele, szóval nem tudom, hogy világíthatott.
A bömbi jó, exkluzív meg prestige, meg minden, de nekem nem. Ez olyan mint a szőke meg a fekete nő. Mindegyik nézhet ki jól, de valaki csak ezért, valaki meg csak azért veszik meg. no meg szerintem az élvezeti faktorba nemcsak az van benne, hogy mekkorát tol, hanem egy csomó plusz dolog. Pl nekem nagyon bejön az, hogy rezonál, ami nincs a sornégynél, bejön az, hogy berángat, bedurrog stb...Valahogy más. De ami adrenalinba nekem eddig a prímet vitte az a 600 ccm 60 paci, 100 kg, Husaberg. Azt mikor meglódítottam, és rúgott meg kapált, na nekem az volt az igazi. Haverom ment a TL-emmel, azt mondta, hogy komoly meg állat, de marad az LC4-nél, mert valahogy bűvöletbe ejti a könnyedsége, meg az, hogy brutál agresszívan adja le. Na mondjuk néha nagyon hiányzik az egyhenger.
De ahhoz még nőni kell anyagilag is, fizikummal is, meg agyban is.
A kopaszokból úgy érzem már kinőttem. Még ami szóba jöhetne az egy Moto Guzzi Griso 1200, de az meg olyan mint a fehér holló, meg elég borsos az ára. Az V. ker.-be van egy gyöngyház fehér, úgy nem megyek el mellette, hogy ne nézzem meg, ne csodáljam meg.
és egy hét múlva már mást nézegetek.
Aki látta az tudja, hogy a rendszámom tartóm nem igazán gyári, na és ott a bowden valamikor még nyáron elszakadt. Na, ma azt csináltam. De a ku..a anyját, az előző "szaki" a fejidom merevítőjének a csavarját faszán beleszakította a vázba bal oldalon, meg elég furfangosan oldotta meg, így gyakorlatilag az egész napon ráment, de már jó!
De legalább láttam, hogy mi van a motor bal oldalán az idom alatt, és megnyugodtam. Fasza olajmentes, poros, gyári minden. De én motorozgatok. Szerintem üzemanyagra októberben költöttem vagy 30-40 ezret.
Merre voltatok?
Oksa, hívlak vagy írok ha arra járunk.
Az enyém fehér színű és elég jól pörköl
_Nem tudom milyen a gyári mert már így vettem de nekem nincs vele bajom.
Annyi hogy indításnál nem lehet rákapcsolni a világítást csak a helyzetjelzőt mert ha rányomod és utána indítózol akkor faxan szívja az áramot.