Tasi, amikor arra járok, mindig eszembe jut hogy ott laktatok. Jók voltak azok a közös gurulasok, kár hogy kicsit szétszéledt az akkori csapat, de hát mindenkit vitt az élet valamerre. Én lehúztam 8 évet hondaskent a safety hungary-nel, mint instruktor, (ha valakinek mond vmit ez a név :) ). Aztán most már újra csak hobby a motorozás. Most más típus van, de szerencsésnek mondhatom magam, mert mindkét gyerekkori álom sikerült. Az egyik a TL volt, a másik pedig a Ducati. Úgyhogy most egy 748-as duki áll otthon, amivel csak pályázok. (Meg most már enyém lesz Apa k4 ezres is, úgyhogy az lesz a "boltba járós". :D Ha egyszer belefér, még hely is lesz azért még egy TL-t újra betolnek a garázsba. (Agyonreszelve pályásítva természetesen :D )
Szólj ha itthon vagy, egy kávéra mindenképp összeülhetnek, kíváncsi vagyok merre sodort az élet. :)
Szia BerikZ....Vicces hogy most irsz mert még szinte csak hónapok teltek el a TL-m megvásárlása óta de a minap eszembe jutott a temesvár utcai Budai közös gurulás,valöszinüleg azóta annyi idö telt el hogy Te 2 méteresre nöttél és már sehogysem tudnád felhajtogatni magad egy TL-re :)....valöszinüleg újabb motor tulajdonosa vagy 😉...és csak Imi ,Bigenoszi ás mág páran nem tudjuk elengedni a Legendát és maradtunk a múlt rabjai :)
Bár szerintem mindenki részéröl van értelmes magyarázat biztosan....Imi soha nem tud kiszeretni belöle mert (becsipett TL-részről)
....Oszi egyszerüen megszerette mert (munkahelyi ártalom)
....Tasi vagyis Én (Unikornisként tisztelem és vágyom rá)
Biztosan a tőbbi TLtulajdonos is tudna irni valami okot ....Valamennyi új és természetesen a régiek is! :)
Üdv újra itt ...ha hazalátogatok szivesen meginnék veled egy kávét akár újdonságokat akár a régi dolgokon merengve!
Sziasztok!
Ezer éve jártam erre,(úgy kb 2010) előző profilomba be sem jutok, de látom még a régiek közül is vannak itt. Tasi, Imrufo látom még megvan a TL szerelem. :) (nekem is a szívem csücske még azért.)
Amúgy lehet van pár dolog ami megmaradt még a motorjaimbol, feltúrom, aztán meglatjátok, hátha találtok valamit, amire szükség lehet.
Helló Oszi!
Szinte mindegyiket eladtam csak a GSX-R maradt meg mert ahhoz nagyon kötödtem :)
Aztán mivel szinte csak a garázsban állt és kellett a hely az autónak.....akkor meghirdettem és ugyan szerintem aprópénzért,de elvitte egy streetfighter-es Srác Lengyelországba...
Ez majdnem 2 éve volt pontosan....azóta nincs saját motorom,de most lett! :)
De mindamellett olyan fura egybe esés. Elviszem szervízbe hogy szedjék ki a PCV-t és mikor kihozom ezt kezdi el csinálni.Elötte semmi de semmi jele nem volt...
Sziasztok.
Nem lehet csúsztatni a kuplungot , mert azonnal befullad a gép. Kb 3-4 ezres fordulaton kell tartani , hogy elindulj vele.
Valaki találkozott már ezzel a hibával? Előre is köszönöm az infó-t. ( a motorból ki lett írtva a PCV , mert megbolondult teljesen. Kuplunghoz nem lett nyúlva.)
Szólj ha itthon vagy, egy kávéra mindenképp összeülhetnek, kíváncsi vagyok merre sodort az élet. :)
Megvételre keresek
Tl 1000 R..T
Ha esetleg valaki tud szép állapotban lévő szépet kérem jelezze
Üdv
Bár szerintem mindenki részéröl van értelmes magyarázat biztosan....Imi soha nem tud kiszeretni belöle mert (becsipett TL-részről)
....Oszi egyszerüen megszerette mert (munkahelyi ártalom)
....Tasi vagyis Én (Unikornisként tisztelem és vágyom rá)
Biztosan a tőbbi TLtulajdonos is tudna irni valami okot ....Valamennyi új és természetesen a régiek is! :)
Üdv újra itt ...ha hazalátogatok szivesen meginnék veled egy kávét akár újdonságokat akár a régi dolgokon merengve!
Üdv...Tasla
Ezer éve jártam erre,(úgy kb 2010) előző profilomba be sem jutok, de látom még a régiek közül is vannak itt. Tasi, Imrufo látom még megvan a TL szerelem. :) (nekem is a szívem csücske még azért.)
Amúgy lehet van pár dolog ami megmaradt még a motorjaimbol, feltúrom, aztán meglatjátok, hátha találtok valamit, amire szükség lehet.
TLR meggyógyult , köszönöm a tanácsokat.
A (volt) szerelőm cseszte el , félig kötötte ki a PCV-t , így a motor nem tudta milyen nap van.
Mondjuk ma eldurrant a benzincsövem és lerobbantam , dehát ugyammmááá 😁
Szinte mindegyiket eladtam csak a GSX-R maradt meg mert ahhoz nagyon kötödtem :)
Aztán mivel szinte csak a garázsban állt és kellett a hely az autónak.....akkor meghirdettem és ugyan szerintem aprópénzért,de elvitte egy streetfighter-es Srác Lengyelországba...
Ez majdnem 2 éve volt pontosan....azóta nincs saját motorom,de most lett! :)
Üdvözlettel:Tasla
Tudtok egy megbízható TL szerelőt , aki konkrétan kézrátétellel gyógyít?
Pest megyében lakom , de nagyjából már minden megoldás érdekel...
De mindamellett olyan fura egybe esés. Elviszem szervízbe hogy szedjék ki a PCV-t és mikor kihozom ezt kezdi el csinálni.Elötte semmi de semmi jele nem volt...
Szerintem elfáradt a kuplunglamellák mögötti tányérrugó. A 13-as számú.
Az a felelős a kuplung csúsztatásért.
Nem lehet csúsztatni a kuplungot , mert azonnal befullad a gép. Kb 3-4 ezres fordulaton kell tartani , hogy elindulj vele.
Valaki találkozott már ezzel a hibával? Előre is köszönöm az infó-t. ( a motorból ki lett írtva a PCV , mert megbolondult teljesen. Kuplunghoz nem lett nyúlva.)
Gratula az új TLR-edhez. Nagyon szép példány! 😍
A többit eladtad?
1999.07. havi a gép,végig egy tulajdonos vezetett szervizkőnyv ....38000Km!
Ugyan a Francia részről hoztam de megnéztem nem folytott kivitel(99,3 KW)...
Üdvözlettel :Tasla
Dobj majd pár képet a gépről 😉
Nagyon sokáig kellett keresni mivel itt ritka mint a 'FehérHolló' de tényleg .....maximum pár napig vannak fent a hirdetések és persze Horror az Ára!
De megleltem végre ,el is felejtettem hogy milyen mókás ez a TL-tulajdonolás :)
Újra üdv a KLUB-ban!!!.....
Mindenkinek sok Balesetmentes Kilómétert Kivánok....Tasla