Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A neved ,meg a régi képeid ismerősek, de sajnos arra már nem emlékszem,hogy találkoztunk kint. Jársz még pályázni?
Tasi, amikor arra járok, mindig eszembe jut hogy ott laktatok. Jók voltak azok a közös gurulasok, kár hogy kicsit szétszéledt az akkori csapat, de hát mindenkit vitt az élet valamerre. Én lehúztam 8 évet hondaskent a safety hungary-nel, mint instruktor, (ha valakinek mond vmit ez a név :) ). Aztán most már újra csak hobby a motorozás. Most más típus van, de szerencsésnek mondhatom magam, mert mindkét gyerekkori álom sikerült. Az egyik a TL volt, a másik pedig a Ducati. Úgyhogy most egy 748-as duki áll otthon, amivel csak pályázok. (Meg most már enyém lesz Apa k4 ezres is, úgyhogy az lesz a "boltba járós". :D Ha egyszer belefér, még hely is lesz azért még egy TL-t újra betolnek a garázsba. (Agyonreszelve pályásítva természetesen :D )
Szólj ha itthon vagy, egy kávéra mindenképp összeülhetnek, kíváncsi vagyok merre sodort az élet. :)
Sziasztok
Megvételre keresek
Tl 1000 R..T
Ha esetleg valaki tud szép állapotban lévő szépet kérem jelezze
Üdv
Szia BerikZ....Vicces hogy most irsz mert még szinte csak hónapok teltek el a TL-m megvásárlása óta de a minap eszembe jutott a temesvár utcai Budai közös gurulás,valöszinüleg azóta annyi idö telt el hogy Te 2 méteresre nöttél és már sehogysem tudnád felhajtogatni magad egy TL-re :)....valöszinüleg újabb motor tulajdonosa vagy 😉...és csak Imi ,Bigenoszi ás mág páran nem tudjuk elengedni a Legendát és maradtunk a múlt rabjai :)
Bár szerintem mindenki részéröl van értelmes magyarázat biztosan....Imi soha nem tud kiszeretni belöle mert (becsipett TL-részről)
....Oszi egyszerüen megszerette mert (munkahelyi ártalom)
....Tasi vagyis Én (Unikornisként tisztelem és vágyom rá)

Biztosan a tőbbi TLtulajdonos is tudna irni valami okot ....Valamennyi új és természetesen a régiek is! :)

Üdv újra itt ...ha hazalátogatok szivesen meginnék veled egy kávét akár újdonságokat akár a régi dolgokon merengve!

Üdv...Tasla
BerikZ, régen láttalak. Még annó a MERSZ pályaesteken találkoztunk párszor a Hringen. 😀 Persze akkor is GSXR-el voltam, mint TL fan... 😁
Sziasztok!
Ezer éve jártam erre,(úgy kb 2010) előző profilomba be sem jutok, de látom még a régiek közül is vannak itt. Tasi, Imrufo látom még megvan a TL szerelem. :) (nekem is a szívem csücske még azért.)
Amúgy lehet van pár dolog ami megmaradt még a motorjaimbol, feltúrom, aztán meglatjátok, hátha találtok valamit, amire szükség lehet.
Sziasztok !
TLR meggyógyult , köszönöm a tanácsokat.
A (volt) szerelőm cseszte el , félig kötötte ki a PCV-t , így a motor nem tudta milyen nap van.

Mondjuk ma eldurrant a benzincsövem és lerobbantam , dehát ugyammmááá 😁
Helló Oszi!
Szinte mindegyiket eladtam csak a GSX-R maradt meg mert ahhoz nagyon kötödtem :)
Aztán mivel szinte csak a garázsban állt és kellett a hely az autónak.....akkor meghirdettem és ugyan szerintem aprópénzért,de elvitte egy streetfighter-es Srác Lengyelországba...
Ez majdnem 2 éve volt pontosan....azóta nincs saját motorom,de most lett! :)

Üdvözlettel:Tasla
Nekem is rá kell tartani egy kis gázt vagyis "aláfesteni"mert le fullad ha nem így indulok.A kuplung kar meg kb az utolsó 4mm-en fog.
Tudok, én. 😀
Sziasztok.

Tudtok egy megbízható TL szerelőt , aki konkrétan kézrátétellel gyógyít?
Pest megyében lakom , de nagyjából már minden megoldás érdekel...
Oszi! Irtam neked face-en.
Köszönöm a tanácsot,utána fogok nézetni.

De mindamellett olyan fura egybe esés. Elviszem szervízbe hogy szedjék ki a PCV-t és mikor kihozom ezt kezdi el csinálni.Elötte semmi de semmi jele nem volt...
Szia,
Szerintem elfáradt a kuplunglamellák mögötti tányérrugó. A 13-as számú.
Az a felelős a kuplung csúsztatásért.
Sziasztok.
Nem lehet csúsztatni a kuplungot , mert azonnal befullad a gép. Kb 3-4 ezres fordulaton kell tartani , hogy elindulj vele.
Valaki találkozott már ezzel a hibával? Előre is köszönöm az infó-t. ( a motorból ki lett írtva a PCV , mert megbolondult teljesen. Kuplunghoz nem lett nyúlva.)
Szép kis garázs 😍
Mivan veletek...😂😍
Szia,
Gratula az új TLR-edhez. Nagyon szép példány! 😍
A többit eladtad?
Szép motor, Gratula!
Sziasztok!

1999.07. havi a gép,végig egy tulajdonos vezetett szervizkőnyv ....38000Km!

Ugyan a Francia részről hoztam de megnéztem nem folytott kivitel(99,3 KW)...

Üdvözlettel :Tasla
Üdv újra itt! 😁
Dobj majd pár képet a gépről 😉
Halihó!

Nagyon sokáig kellett keresni mivel itt ritka mint a 'FehérHolló' de tényleg .....maximum pár napig vannak fent a hirdetések és persze Horror az Ára!

De megleltem végre ,el is felejtettem hogy milyen mókás ez a TL-tulajdonolás :)

Újra üdv a KLUB-ban!!!.....
Mindenkinek sok Balesetmentes Kilómétert Kivánok....Tasla
Király lett! 😀
Púp festegetés.