Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naptárba beírva!
Borcsa Vezér,
Akkor ott találkozunk! 😉
Én nem variálok, bevéstem a naptárba.
😁
Kívánok Vezér!!!
Mennyire kőbevéset ez a dátum?
Sziasztok zsiványok!
TL tali július 24-26
Mióta hallottam, hogy Oszinak hogy teker az önindótó (qrvagyorsan), azóta b@ssza a csőröm, hogy az enyém meg gyenge mint a lepkefing...
Az önindító már felújítva, meglátjuk a vastagabb kábelek hoznak-e valami pluszt...
Szénkefe csere nálam sokat hozott a cbr-en. Előtte örültem, ha át bírta forgatni 😁 Lehet a TL-n se ártana megcsinálnom.
mehetünk :)
Semmi különös. Önindító felújítás, kuplung kosár csere, lamella sor csere, vízpumpa felújítás, meg az áram kábeleket cserélem ki 10x vastagabbra. Hátha jobban fog tekerni indításkor.
Ja, meg fényezés is előfordulhat.
Szóval csak ilyen kis csipcsup ügyek 😁
Most mi a terv a motorral? Nekem már csak az ülés áthúzás meg kerék összerakás van hátra, aztán lehetne valami szezonkezdő gurulás áprilisban 😁
Vannak dolgok amik nem változnak 😆
Mint az utóbbi években, gondolom most is július közepe-vége körül lesz az időpont.
Legalábbis remélem, mert mostanában én is csak gyalog tudnék menni. 🤣
Remélem most még pár hétig nem lesz, mert nincs egyben a motor 😅
Sziasztok, vannak már hírek az idei taliról.?
15 évesen egy magazintesztben szerettem bele, plusz volt egy ugyanilyen fekete TL a szomszéd utcában... Több mint 20 éve volt már. Masfél éve sikerült megvenni, de sosem fogom eladni 😊 BÚÉK!
Még nálam is tart a szerelem lehet, hogy örökre. 😉
Boldogat
Boldog Karácsonyt TL-es Barátaim!
A szervízkönyv elég jól leírja a folyamatot szerencsére. Talán a vezérlés aminél nem árt azért jobban odafigyelni, hogy jól legyen összerekva. Meg a főtengelyt nekem valahogy sikerült első körben fordítva berakni 🤣 A többi talán adja magát. De ha jól sejtem itt csak hengerfej tömítés csere lesz, más nem.
Hmm, lehet hogy nálunk is főzés helyett TL-t kéne szerelni a csajoknak 🤣.
A blokk ki-be már egész jól megy amúgy. Amitől kicsit "fosok" az a blokk szétszedése mert olyat még nem csináltam. Ezért is kell a felügyelet 😁
Ha igy megy tovább nálam is a lányom fog szerelni, én meg felügyelem 😅
Jah, nekem is kijut belőle, bár csak a munkafelügyelő szerepet fogom betölteni. 😄
Már nemigazán. Pedig jó kis bulik voltak. Még emlékszem rá amikor a rotációs lengéscsillapítóról beszélgettünk, h elmelegedik vagy nem a Hringen. Aztán te okosan megoldottad egy azbeszt lappal ugye?
Mi mást lehetne ünnepek alatt csinálni, mint motort szerelni 😁 Mondjuk a legnehezebb része kb a blokk ki-be szerelés.
Nyáron nyafogtam hogy a pályagép nyomja ki a hűtővizet...... Aztán a sok agyalás meg beszélgetések vége az lett hogy elkezdtem hengerfejtömítésre gyanakodni.
Úgy néz ki hogy valóban ez lesz a gond, a hátsó henger tömítése mimcs a helyzet magaslatán, szóval a blokk már az asztalon, és az ünnepek alatt jön a "műtét". 😷