A fékpedál meg váltókar nekem is valszeg kínából lesz, szal nem leszarozni akarom az onnan érkező cuccokat, de a féktárcsával ha van valami gebasz, akkor az nagy eséllyel game over. Ezért én arra rászánom a rávalót...
Még azért egy kínai idomszettet lehet beújítok majd...
Én e-bayrol vettem a kínai tarcsam és semmi baja pedig már több mint 1 éves!tökéletesen teszi a dolgát!abban mondjuk igazat adok h jobban eszi a betétet :)
Ezt máshol is olvastam, de az ujabb villáknál szerintem erősebb a rúgó. Nálam a static, és reder sag is gyönyörűen kijött, menet közben is néztem kábel kötegelővel, de a felütés közelében sem jár... Asszem a k3-4 villában van a leggyengbb rúgó...
Persze állítható rajta minden, hiszen k4 1000 villa.
De a rugó egy 60 kilóval könnyebb motorhoz van tervezve, és ezt nem lehet kompenzálni akármit tekerek rajta. Bevallom őszintén egykerékből lerakva van leginkább gond.
A kínaiak a Braking meg Galfer tárcsákat koppintják, de nem ajánlanám senkinek azt a minőséget...
Jah, nekem kandikált ki a csapágy a lánckerék mögül. De szerencsére kifelé jött, belül megúszta minden. Ez most ugyanaz a blokk, csak egy cimbi felújította.
A gixxer villa parádés... lesz, ha majd kicseréltem benne a rugót. Így most gyenge a TL súlyához. Vagy motorozhatatlanra keményítem, vagy felüt minden bukkanón. Jön majd Wilbers progresszív rugó bele, akkor lesz hibátlan.
A tárcsa az Braking, szal nem gagyi kínai cucc. Kínai féktárcsát fel se mernék rakni... Fékbetétnek meg Nissin ST-t használok.(ha nem kapok szintert, akkor meg Nissin NS). A hullámos tárcsa rendesen zabálja a betétet, de valamit valamiért. A fék ezzel a kombóval egy ujjal használható bármikor.
Hiányzik még pár sallang, de a dob a legfontosabb.
Sajna a gyári dobot nem lehet feltenni, mert slip-on rendszer van a motoron...
Viszont ha valakinél kallódik fékpedál, váltókar, esetleg hasidom, az érdekelhet...
Nem volt vészes a hang, kb megrepedt a vakolat...
Mifelénk az enyémet rotakapának hívják...
Ha lesz októberben is tali, akkor tényleg kész lesz a gép, de addig nem nagyon.
Most pl. vennem kellett egy láncszerelő szerszámot, mert 30 kilométeres körzetben senkinek sincs. Így meg sajna lassan gyűlik a dobokra.
Biztos nem sajna mert meló melett nincs rá sok időm!talán az átalakított ART sport dob de azt sem igerem! Meg eredmény amiből pontos infot tudunk kinyerni az meg kb november
[email protected]
Még azért egy kínai idomszettet lehet beújítok majd...
Te is ”üzleti kapcsolat”-ban állsz vele?
De a rugó egy 60 kilóval könnyebb motorhoz van tervezve, és ezt nem lehet kompenzálni akármit tekerek rajta. Bevallom őszintén egykerékből lerakva van leginkább gond.
A kínaiak a Braking meg Galfer tárcsákat koppintják, de nem ajánlanám senkinek azt a minőséget...
Kölcsön tudtam volna adni...
Akkor a kínaiak arrol a tárcsáról koppintottak, mert ránézésre tök ugyan az. Nekem még csak kétujjas a fék :)
A gixxer villa parádés... lesz, ha majd kicseréltem benne a rugót. Így most gyenge a TL súlyához. Vagy motorozhatatlanra keményítem, vagy felüt minden bukkanón. Jön majd Wilbers progresszív rugó bele, akkor lesz hibátlan.
A tárcsa az Braking, szal nem gagyi kínai cucc. Kínai féktárcsát fel se mernék rakni... Fékbetétnek meg Nissin ST-t használok.(ha nem kapok szintert, akkor meg Nissin NS). A hullámos tárcsa rendesen zabálja a betétet, de valamit valamiért. A fék ezzel a kombóval egy ujjal használható bármikor.
Sajna a gyári dobot nem lehet feltenni, mert slip-on rendszer van a motoron...
Viszont ha valakinél kallódik fékpedál, váltókar, esetleg hasidom, az érdekelhet...
Mifelénk az enyémet rotakapának hívják...
Ha lesz októberben is tali, akkor tényleg kész lesz a gép, de addig nem nagyon.
Most pl. vennem kellett egy láncszerelő szerszámot, mert 30 kilométeres körzetben senkinek sincs. Így meg sajna lassan gyűlik a dobokra.
Szépen haladsz....mondtam hogy talira készen leszel
Tasi