Nem tudom mennyire volt erős a szine újonnan de a kepeim közt látod hogy most milyen!Szép sztem meg most is de azért látszik már rrajta hogy nem új....
A gyári arany TLS felni a mattuláson kívül nem veszti el nagyon a szinét? Csak mert még az is benne van az aranyozási projektben.
Pont most vagyok rajta egy arany hátsó fék-munkahengeren is.
Életbevágóan fontos...
sziasztok
a rugózás nyikorgás nálam is jelenség,ha befujkáltam alaposan mindenhol,nem nyikorgott,de amint lemostam már ismét nyikorog,
elmézem imrufot jövő nyárra nagyon csicsa micsa paripával akar kigurulni!
Melóhelyen csinálta mindkettőt, viszont most nagy a szigor, igy a maszekolás megszűnt :( saját tervezés, amugy egy jo esztergályos kell hozzá. Ha jol tudom Oszi újított már fel. Szerintem keresd ez ügyben :)
Viszont erről a felújításról mesélhetnétek kicsit bővebben.
Magatoknak csináltátok, vagy Oszi intézte, esetleg valami szervíz?
Mit kellett hozzá venni, és mennyibe fájt a történet a végén?
Szeretnék megosztani veletek egy tanulságos történetet:
Szombaton kitaláltam hogy nagybátyám segítségével szétszedjük a teljes hátsó himbarendszert, mert nyikorgott az egész, mint valami disznóól-ajtó..
Darabokra szedtük, átmostunk, kitakarítottunk minden alkatrészt/görgőt/csavart, stb. Összeraktuk, és amikor leengedtük az emelőről, még mindig az a kamraajtó nyikorgás fogadott mint előtte.
Fél napnyi szopás eredményeként csak annyit könyvelhetek el (mert azért a himbarendszer most tényleg rendbe lett téve, bezsírozva, stb) hogy a rugóstag nyikorog. Szóval ha valaki hasonló nyikorgást akar megszüntetni, vegye ezt is számításba, hogy az is nyikoroghat, és ha már szét van borítva a gép, nézze meg azt is
Pont most vagyok rajta egy arany hátsó fék-munkahengeren is.
Életbevágóan fontos...
a rugózás nyikorgás nálam is jelenség,ha befujkáltam alaposan mindenhol,nem nyikorgott,de amint lemostam már ismét nyikorog,
elmézem imrufot jövő nyárra nagyon csicsa micsa paripával akar kigurulni!
De az összhang így a sötétebb arannyal is biztos jobb lesz.
Én meg most azon agyalok hogy egy kis arany menne-e a fehéremhez így eloxáltatás előtt
De reméljük ez jobb minőség és nem lesz vele gond.
Magatoknak csináltátok, vagy Oszi intézte, esetleg valami szervíz?
Mit kellett hozzá venni, és mennyibe fájt a történet a végén?
Innen van a jobbfajta cucc, bár garanciát nem vállalok.
Az enyém hibátlan lett...
Szombaton kitaláltam hogy nagybátyám segítségével szétszedjük a teljes hátsó himbarendszert, mert nyikorgott az egész, mint valami disznóól-ajtó..
Darabokra szedtük, átmostunk, kitakarítottunk minden alkatrészt/görgőt/csavart, stb. Összeraktuk, és amikor leengedtük az emelőről, még mindig az a kamraajtó nyikorgás fogadott mint előtte.
Fél napnyi szopás eredményeként csak annyit könyvelhetek el (mert azért a himbarendszer most tényleg rendbe lett téve, bezsírozva, stb) hogy a rugóstag nyikorog. Szóval ha valaki hasonló nyikorgást akar megszüntetni, vegye ezt is számításba, hogy az is nyikoroghat, és ha már szét van borítva a gép, nézze meg azt is
Majd légyszi küld át melyik, mert én sem szeretnék mellé nyúlni.