pénteken szabin leszek,nemtom mikor indulunk,igazodunk a többiekhez,átlagtempónk csak bobi áttételezett gépe miatt úgy 220 km/h. simán tanktáskát viszünk+mamira aggatok 1 jó nagy csővázas sátrat+hátizsákot
TARKA!!! LEhet Dinó-é!
Ti mikor akartok indulni?? Nekünk kis kitérő lenne Veszprém felé, de majd meglátjuk. Milyen tempóba foktok haladni? Hogy oldod meg a csomagok szállítását? VAn ám még ilyen kép!
Szasztok!
Ma lenyomtam egy 150 km-es kört a rettenetessel, szal heppi vok! és végre vége a falhoztámasztós korszaknak, ugyanis lett sztenderem! yuppiiiiii!!!
Tornyinak: a plexit én fogom hozni, de sajna elég lassan jön meg (még mindig ez a leggyorsabb, amit találtam) valszeg egy hét múlva itt lesz...
BerikZ-nek: lesz tranzakció, csak mivel lezúztam a kocsit is, abba kellett belenyomni a dellát. Viszont jövő7végére megdumálhatnánk majd egy talit, és viszek pízt. Sajna még nem mindet, de egy százas lesz... augusztusra meglesz az egész. okidoki? majd részleteket MSN-en...
No Peace mindenkinek!
Na itt már félig lement a nap,húzok haza.
mindenkinek jó pihenést Ancsa anyánk megígérte,hogy siet haza és akkor majd nem magammal kell beszélgetnem. Amúgy azt hazudta..... ööö.....írta,hogy hiányoztok nekijje.
Tornyi:pácold a husikat!!!
Dino:tudom-tudom sok baj van a kerttel,de ne aggódj biztos megéri majd üzemeltetni!!!!
Büdös sóher japók!! Az olasz az ilyenre sz@rik rá! DOlce Vita!
Oké mester várom hívásodat,ha tudod írd meg mikor leszel kenesén.Valszínű,hogy lemegyünk.
Amúgy nem komoly,260 szokott lenni az átlagsebesség.
Na jó a tényleges speed:130-150 km/h (csak bobi miatt,és ez jégen lecsökken 20-50 km/h-ra)
Azért írt a Tarka 220-at!
V2bali-nak:-Az ha óra szerint nézzük annyi...valójában pedig kényelmes utazó 180-190!!!
Tasi
Génkezelt patkény? Hm.... Ez jó!
Gyereke...lehet hogy megtört a jég!
Illegállisból -Legális leszek!
Hoppá!
Ha minden jól megy a jövőhétre...addig nyista motorozás!
Sajna!
A Tasla
Ti mikor akartok indulni??
ez Dino motorja!!!!!
Tornyi!!! Pénteken júli 21-én mikorra kéne odaérni?
Nem tudjátok? Oldaltáskával lehet utast vinni? Valakinek van TL hez oldaltáskája? Márkára milyen?
Nah mostmár jó lenne ha megtáncoltatnátok ujjaitokat a klaviatúrán!
Mivel lehetne titeket írásra bírni?!?
Kedvcsinálónak feldobok egy képet! A lányoknak majd máskor!
Ancsáék mikor érnek haza?
Dinó! Jó fűvészkedést! Aztán szép legyen ám a garden!!!
Megindulok dolgozni, azt hiszem mert megérdemlem!!!! 1104 sorry, de tegnap bemonta a netem az unalmast!!!!
Estire itt vagyok addig ne szedjétek szét a fórumot!!!!!!!
Dinó
Ma lenyomtam egy 150 km-es kört a rettenetessel, szal heppi vok!
Tornyinak: a plexit én fogom hozni, de sajna elég lassan jön meg (még mindig ez a leggyorsabb, amit találtam) valszeg egy hét múlva itt lesz...
BerikZ-nek: lesz tranzakció, csak mivel lezúztam a kocsit is, abba kellett belenyomni a dellát. Viszont jövő7végére megdumálhatnánk majd egy talit, és viszek pízt. Sajna még nem mindet, de egy százas lesz...
No Peace mindenkinek!
hát tarka, jó kérdés, hogy mivel megyünk, ha ennyi cuccot akarunk vinni, de hidd el majd valahogy megoldjuk és eljutunk a találkára!!!
jó éjt midenkinek!!!sziasztok!!!!
mindenkinek jó pihenést Ancsa anyánk megígérte,hogy siet haza és akkor majd nem magammal kell beszélgetnem.
Tornyi:pácold a husikat!!!
Dino:tudom-tudom sok baj van a kerttel,de ne aggódj biztos megéri majd üzemeltetni!!!!
Oké mester várom hívásodat,ha tudod írd meg mikor leszel kenesén.Valszínű,hogy lemegyünk.