Ugyanakkor amíg egy III-as Golf tökéletesen ellátta a feladatát és kiszolgálta az egyszeri embert Burgelandban, addig csak vakításból nem játszotta el a családja vagyonát vakítós új A4-esre, mert több esze volt. Igy meg több marad és mindjárt jobb az élet. Ha se ész, se kultúra, se akarat, se törvény úgy tényleg nehéz.
csoda, hogy nem esik szét.
meg holnap is...
Attól függ milyen felületre, bár ezt elég szar levakarni bárhonnan. Sztem megfogná.
Csak vágyálom.Olyan mint a kinti benzin jobb,kevesebbet eszik és erősebb tőle a motor.
Néha olvasom a TC-t de nem mérvadó.Inkább csak sok a kontaktom a vásárló nevű embercsoportal.
És ez egy interaktív játék.
Ha az előző nagyobb csoport valamire vágyik akkor a kisebbik ügyesebb csoport igyekszik kielégíteni ezt a vágyat.
Nemigen tehetnek ők arról hogy a kinti levetett fost kiszilikonozva kevés Km-el megkímélt idős falusi orvos mesével rámelegíthetőség a vágya a marhájának.
Nekem a kedvencem a nem ment mert sokat állt bullshit.És még örülnek is neki.Pedig én jobban örültem volna egy sokat ment,minden nap,de nem nyúlt bele mekkelek,és mindig minden akkor és olyan volt cserélve ami kellett,meg nem járt talin állva tiltáson 2 órát féle járgánynak.
A sok állásban olyan dolgokat is cserélni kell amire álmodban nem gondolnál.