Igazán csak egyszer,de csúnya rókák jöttek elő hirtelen a számból,és valahogy nem esett jóóóóóóóóóóóól.
Például én is szoktam pislogni! Modjuk olyankor mikor alkohol tartalmú folyadékot hörbölök magamba és már a kezemnél fogva kell hogy vezessenek mert dülöngélek akkor a fotósnak sokkal könnyebb dolga van elkapni azt a "pillanatot" mert van hogy fél percig is tart a teljes periódusideje a pislogásomnak.
Vagy az én kedvencem?
Most hirtelen bele is zavarodtam miben is próbálok tanácsot adni?
,én csak azt írtam ,hogy Doc motorjának a szine nagyon tetszik.Ettől még a tiéd is szép!!! És köszönöm,hogy fölajánlottad,hogy kipróbálhatom,nagyon kedves gesztus...
De vigyázz,élni fogok az ajánlatoddal!
,és persze egyre több gsr-es havert,köztük Kykee barit,és Téged!
De ha van lehetőséged húzni neki akkor egy vadállat.
Mégiscsak egy gixer blokk ami az erőforrás csak kicsit áthangolva hogy lent nyomatékosabb legyen. Rosszul nem választanál. 1,9 misi a listaára ami szerintem nagyon el van találva kategóriájában.
Meg ott több tapasztalt tulaj segít néked
Doc,Te egy zseni vagy! Mennyiért osztogatják a gsr-T? Szemezgetek az sv-vel is,és közben az a röhej,hogy nem bírok megvállni a picikémtől.Tegnap is olyan jót mentem vele...sőt alapjába véve,qrva sokat megyek vele,szerintem többet,mint egy átlag motoros néni,és egyszerüen nem hagy cserben sosem,mindig lehet rá számítani..ami leginkább arra ösztönöz,hogy megválljak tőle,az csak is a kora.
de ez határozottan jól esett Ancsától
még ha így is fogalmazott.
A lehetőségeidet nem ismerem és bizonyos fokig nagy merészség ebben a banánköztársaságban hitelre vásárolni de mivel csak k6-os model létezik belőle így "használtat" legalábbis picipézé nem tudsz venni.
Viszont a hitelt ha tudjátok vállalni akkor egy nullkilométeres garanciás vashoz jutsz amit nem egyben kell kiperkálni.
Mikor érem már meg,hogy a kis pofikádról is kaphatok izelítőt mondjuk az adatlapodon?