, tuti, hogy Ő volt? Elolvastuk a baleset körülményeit, de elég nehezen hihető, hogy az Ő hibájából ilyen súlyos baleset történik.
A buli fényét Kykee és Kovik jelenléte emelte,és az ebéd elfogyasztása, és kellő csicsergés után ,felültünk a pacikra, és nekiindultunk megcsodálni Veszprém és környéke csodás látnivalóit.Kykee szüleit is meglátogattuk, írtó jó fejek, lazák, és fiatalosak!
Néha titokban szeretem tartani h motoros vagyok, főleg h nem divatból! Bázz ennyire régen akasztott ki férfi embernek látszó tárgy rövidgatyás, pólós styleban.
Azért a beszélgetés végére sikerült egy odaillő szóval érzékeltetnem h azért ezen a téren nem vagyok teljes mértékben sík hülye, hirtelen dolga is akadt és eltámadott!
) nem lesz eladó a xenon, mert beszereltem mind a kettőt, úgyhogy annyira "szenon"lámpám van, hogy nagyon!
Viszont a TLR-en egy centi szabad hely nincs, szal a trafókat beszerelni(elrejteni) két napig tartott...
A technológia pedig ipari titok!
Egyszer csak ott állt Ricky az üzletben...
Nagyon örültem neki
, tök jó fej, és amint belépett, beestek 100-an, és szegényem jó sokat várt rám, hogy 1 frankót dumcsizzunk.Remélem megérte várnia rám
Beszélgettünk egy fél órát, és továbbállt.Szép a motorja
vagyis a GSR..
, hogy meglátogattál, jól esett! Legközelebb nálunk kv!+Gino (remélem)
Örültem,hogy itt voltatok mindnyájan!