Ja és amit majdnem elfelejtettem leírni: vettem a mocira vadriasztót ami állítólag a menetszél által olyan hangot bocsájt ki ami k.vára zavarja az állatokat és inkább elkerülik.
Két kis pici sipra hasonlit, de tok áramvonalas meg minden.
Beraktam az első telok mellé a jobb és bal burkolat belsejére.
Sziasztok Mesterek.
Ma megjött az új feszabom. 15 pénz volt az utángyártott.
Felraktam a helyére ugye persze csatik nem sitmmeltek így forrasztgatás stb. Kapot egy kis ventilátort amit rákötöttem a helyzetjelzőre. Már kezdtem boldog lenni és kb 20:30-kor kitóltam a műhelyből. Inditom és mit felejtettem el csak? AZ AKKSIT feltőlteni én állat . Ugye az nem két perc így vissza a motor a garázsba kicsit dühöngve szitkozodva beballagtam lefeküdni.
Így ma szereltem legalább 5 órát és nem tudtam meg az eredményét. Rohadtul bosszant. Holnap meg nem érek rá kipróbálin. Így izgulhatok péntek délutánig ilyen az én szerencsém.
Szép éjjszakát mindenkinek
szevasztok!esztergomba szeretnem vinni a gepemet beallitatni a prop-tech-be.erdemes?jol dolgoznak ott nem csak vmi kamu muhely?mert a suzuki szervizben nem sokat tudtak segiteni(gyorben).koszi
először valami kis gázégővel leégetném a nagyját, utána kisflexel csiszoló koronggal a maradékot, és a végén még drótkefével rámennék hogy biztos tiszta legyen
én így szoktam tuti módszer
Regelni kell a bro-s oldalon, két héttel előtte nyitják meg a regisztrációt. Itt mindent infót megtalálsz ezzel kapcsolatban. 3x25 perc amúgy. Ne lepődj meg ,h nem leszel 25 percet a pályán,mert úgy van kitalálva,h az utolsó motorosnak is le kell mennie a 25. perc végére.
Két kis pici sipra hasonlit, de tok áramvonalas meg minden.
Beraktam az első telok mellé a jobb és bal burkolat belsejére.
Ma megjött az új feszabom. 15 pénz volt az utángyártott.
Felraktam a helyére ugye persze csatik nem sitmmeltek így forrasztgatás stb. Kapot egy kis ventilátort amit rákötöttem a helyzetjelzőre. Már kezdtem boldog lenni és kb 20:30-kor kitóltam a műhelyből. Inditom és mit felejtettem el csak? AZ AKKSIT feltőlteni én állat
Így ma szereltem legalább 5 órát és nem tudtam meg az eredményét. Rohadtul bosszant. Holnap meg nem érek rá kipróbálin. Így izgulhatok péntek délutánig
Szép éjjszakát mindenkinek
én így szoktam tuti módszer