akokr most már tod a végét is. Egyébként nekem is bejön a sárga szín motorba,már amelyiknek jól áll. a TL-R-nek sztem pont nem viszont az S jól néz ki így. ( Bár sztem az gyáriba nem volt csak R-be,de erre nem vennék mérget. ) Azért egy tamburini-féle 916- ,996- ,998-as milyen szép is sárgában....
Na akkor iratok fel szemüveget,én is majdnem ott parkingoltam,kicsit beljebb,de arra mentünk ki.
BerikZ:ezt a célzást már Ancsa is megírta,Ő viszont csak a sárga motor sárga nyeregig jutott,most már értem,hogy te folytattad .Amúgy meg sokan mondták,hogy "buzivagye?Mé sárga ez a szar?"Aber nekem tetszik,volt,van egy wartburgom az is sárga+jobban is látszik. ---Így is szép.
És nem vagyok bi+homoszexuális .Bár nincs velük semmi bajom. Csak ne velem akarják csinálni AZT!!!!!
Sziasztok mindenki!
Tarka:neharagudj a vasárnapi böjt miatt,az idő is elég csöpögősnek tűnt,de én is eláztm picit Kaposváron !Tompika 3. lett Országosban,és 5. az EB-n!
Bocsesz,de rohanok,meló van!Sziasztok
Aha,akkor én lehettem,ha sárgát láttatok .Én sajna nem láttalak titeket. .Pedig megbámultalak volna
Hála a Jóistennek már megint szép .Majd nyomok fel képeket,ha meglesznek rá a matricák is.
Szia R&Ancsa+mindenki!
Ellentétben kovik barim kijelentésével,ésszel megyek,sokba került ez a kis málőr .
Már tanulom a BC dalszövegeket,igaz a zenét nem ismerem hozzá !
A marricát délután postára dobom remélhetőlag a serpák felviszik a ti hegyetekre is .
Ha tudsz írjál irányítószámot,ha nem akkó kinyomozom mint sherlock .
Más:
boborján3-nak üzzenék,hátha beleolvas ebbe a forumba mint régi TL-es,nem jött össze a vasárnapi közös gurulás,gondolom csak az eső volt az akadály,ha máskor nem akkor a tl talira igyekezvén összetalálkozhatnánk és együtt közelíthetnénk meg az ojjektumot. .
Tornyi:szép a mocid. anno az enyémet is fotózták, igaz az SV találkozón.
Azért távoli még kicsit a TL, mert előtte még le kell szálnom a GSX-R-ről és egyenlőre nem nagyon zaklatnak az érdeklődők. Meg nem is egy mai "gyerek" aztán kicsit nehéz így. De majd igyekszem megoldani vagy így vagy úgy. mikor is lesz ez a találkozó pontosan? Mert akkor igyekszem úgy programozni magam, hogy tudjak menni. még talán a Pálcát is el tudom hívni bár szerintem nem kell nagyon győzködni. De a nevében nem nyilatkozhatom ugyebár!
Tornyiné!
Nem inkább az urad hátát kéne mosni, ahelyett, hogy netezel?
Na csak viccccőtem!
Minden TL-esnek, és nem TL-esnek , tiszteletbeli TL tagnak, szóval minden motorosnak jó éjszakát!
Szia Daddy!
Sajna pont mentünk hónaljat szellőztetni, olyan dög meleg volt, de remélem még lesz alkalmunk beszélgetni.
Ha van kedvetek nézzetek le a zegi motoros találkozóra!
Apropó,miért olyan távoli az a TL?
pfvari!!! Remélem össze tudjuk hozni azt a közös gurulást szombaton! Én sem leszek egész hétvégén kint csak a felfonulásra megyek meg utána döngetek még egy picit! Persze csak jóidő esetén!
Már tele a hócipőm ezzel a ki****ott esővel! Pedig ma is pezsgett a vérem,ennek ellenére nem tudtam megsétáltatni a kicsikét! Vigyázzatok magatokra az utakon!!!!!!!!!
Ancsa, és Rockandroll! Örülök hogy találkoztunk Kaposváron, bár sajna nem volt sok lehetőségem dumcsizni veletek mert viszonylag hamar le kellett lépnem. A Pálcával voltam kint és Ti épp indultatok be a városba. Minden esetre a TL-eket szemügyre vettem azért alaposan! Tornyinak is szép a mocija Én is már remegek, hogy átüljek egyre de egyenlőre még távolinak tűnik a dolog
V2bali! Tornyi épp a fürdőben van, gyorsan írok a nevében! Nagyon szépen köszöni a dícséretet, mindketten büszkék vagyunk a motorra! Kaposváron voltunk szombaton, ott is nagyon sokan megcsodálták!
Nemsokára kész lesz a polónk is, amit a zalaegerszegi motoros találkozón már szeretnénk viselni, ha minden jól megy, és természetesen arról is teszünk fel képeket! Húúú, de várom már, az első motoros találkozóm lesz!
Gondolkodok a dolgon, de 4500 Ft már erősen lehúzás 2 napra, és most ráadásul egy olyan szlovákiai buliról jöttünk haza ami után biztos csalódás lenne... Meg erősen tömegrendezvény ez a buli... De kituggya, majd meglátjuk! Mindenesetre, ha kijössz, egy közös gurulást mindenképp szervezhetnénk!
Dolgozz keveset,nem ér baleset.
BerikZ:ezt a célzást már Ancsa is megírta,Ő viszont csak a sárga motor sárga nyeregig jutott,most már értem,hogy te folytattad
És nem vagyok bi+homoszexuális
Szép idő van,aki tudja vegye elő a vasat. Én tuti mennék,de a szerelmem ott, én megg itt.
tarka!
És azt a részt ismered már,hogy: "Sárga motor,sárga nyereg, Ne b*ziskodjál te gyerek"
Tarka:neharagudj a vasárnapi böjt miatt,az idő is elég csöpögősnek tűnt,de én is eláztm picit Kaposváron
Bocsesz,de rohanok,meló van!Sziasztok
Hála a Jóistennek már megint szép
Szép volt! Dinoval mi is ott voltunk anno.
Ellentétben kovik barim kijelentésével,ésszel megyek,sokba került ez a kis málőr
Már tanulom a BC dalszövegeket,igaz a zenét nem ismerem hozzá
A marricát délután postára dobom remélhetőlag a serpák felviszik a ti hegyetekre is
Ha tudsz írjál irányítószámot,ha nem akkó kinyomozom mint sherlock
Más:
boborján3-nak üzzenék,hátha beleolvas ebbe a forumba mint régi TL-es,nem jött össze a vasárnapi közös gurulás,gondolom csak az eső volt az akadály,ha máskor nem akkor a tl talira igyekezvén összetalálkozhatnánk és együtt közelíthetnénk meg az ojjektumot.
Tornyi:szép a mocid.
tibcsitorm77@freemail.hu
Király volt a Soltvadkerti buli,ott leledztünk Tomlamb-al!
Picit megfáztunk,de az esti csapatás naon király volt...csak ne fáztam volna annyira!
Tasi
Na miaz? mindenki megy aludni?
Azért távoli még kicsit a TL, mert előtte még le kell szálnom a GSX-R-ről és egyenlőre nem nagyon zaklatnak az érdeklődők.
Akkó jóéjt akkó!
Karesz...
Nem inkább az urad hátát kéne mosni, ahelyett, hogy netezel?
Na csak viccccőtem!
Minden TL-esnek, és nem TL-esnek , tiszteletbeli TL tagnak, szóval minden motorosnak jó éjszakát!
Sajna pont mentünk hónaljat szellőztetni, olyan dög meleg volt, de remélem még lesz alkalmunk beszélgetni.
Ha van kedvetek nézzetek le a zegi motoros találkozóra!
Apropó,miért olyan távoli az a TL?
Már tele a hócipőm ezzel a ki****ott esővel!
Ancsa, és Rockandroll! Örülök hogy találkoztunk Kaposváron, bár sajna nem volt sok lehetőségem dumcsizni veletek mert viszonylag hamar le kellett lépnem. A Pálcával voltam kint és Ti épp indultatok be a városba. Minden esetre a TL-eket szemügyre vettem azért alaposan!
Nemsokára kész lesz a polónk is, amit a zalaegerszegi motoros találkozón már szeretnénk viselni, ha minden jól megy, és természetesen arról is teszünk fel képeket! Húúú, de várom már, az első motoros találkozóm lesz!
Valaki jön közületek Pilismarótra a jövőhét hétvégén? (május 26-28)