Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom mikor lesz talpra állítva!Hűtő kéne,teleszkópok féktárcsák meg váz repedt nyakban!
De meg lesz csinálva mindenképp mert nem kell más csak TL1000R
Szia megoldodott már a töltés problémád.
Uhh baszus szarúl néz ez ki.....
Hú hát most a szívem is összeszorult. Remélem minél hamarabb talpráállítód a gépet.
Nem annyira vészes csak üres zsebből ez is elég!
Nem is tűnik veszélyesnek. Lehet, h még lehetne kezdeni vele valamit...
Benéztem egy előtést!Motor a szemből jövőnek én meg el mellette!Egy két kis karcolással megúsztam!Nagyon jó dolog a bőrruha meg a keményprotektor!
Sv-vel van aki felvált 3.-ba is......nekem elég a 2. ott.....
Valaki volt már közületek Kakucson TLR-el?
Mert igazából én most kedden tervezem, de mivel jóval hosszabb áttételei vannak, mint a korábbi motoromnak, félek tőle, hogy az 1-es és 2-es között kell folyamatosan táncolnom.
Valakinek van tapasztalata?
Köszi szépen meg is nézem Köszi
Jajjj...remélem nem lett neked komolyabb bajod.
A motort meg újjá lehet építeni.
Már írtam. 12-be csinálnak neked 1et...

SOLVART KFT
NYÁRFA U. 14.
2800 TATABÁNYA
Telefon : 06-20/9-189-743, 06-34/302-463
Fax : 06-34/302-463
Ezt nem mondod komolyan?!?! Mi történt?
Remélem neked nem lett semmi komoly bajod.
Jajj ne már!
Mi történt jól vagy?
Mikor és hol és mi történt pontosan
Sikerült ma rommá törnöm a vasat!:-(Két autó meg én!
Villák féktátcsák hűtő idomok kuka!Váz repedt!
Értem, igazából nekem most egy 180/55 Corsa III. van fent, de anno a 190/60 D209GP-vel stabilabb volt a motor, és azon sem maradt majrécsík, most a másik véglet miatt kipróbálok egy 200/55-s D211-t.
úgy tudom dinonak volt fennt,ő dícsérte...de véleményem szerint inkább hátrányos.
TLPlanet-en is írnak róla, mind a két oldalt megnéztem. Igazából egy magyar S-tulaj tapasztalata lenne a legjobb.
Gugliztam kicsit, és ezt találtam:
http://www.tlzone.net/forums/s...

Itt többen is írják, hogy 200-as van fent, és hogy semmi értelme, mert veszít a kezelhetőségből.
Bárcsak ilyen egyszerű lenne, egyébként a gyári: Kerékméret elöl/hátul 3.50 x 17/6.00 x 17 Abroncsméret elöl/hátul 120/70 ZR 17 / 190/50 ZR 17 és persze ezek az adatok engednék is, de ott a lánc, ami 13 mm-re van a 180/55-ös jelenlegitől.
nem tudom mikorra lesz meg rá a zsé, de gyűjtögetek szorgalmasan...
A gyári ha jól tudom akkor 190. a 200 nak simán be kell férnie. Még akkor is ha nem sok értelme van, max jól néz ki
Te használtál már 200-ast a TL-n? Azért, mert én a legtöbb fórumon TL-esektől azt olvastam, hogy befér.
Helló köszi azért megkérdezem akkor több helyen még!