Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam veszek gyárit, megkérdeztem. 201000.- magyar forintocska. Nem veszek!;) ko-csi ban 24500.- van 22 db a polcon. Én emberem is ennyit mondott sajnos, pedig amit eddig tőle vettem 5-10 ezressel olcsóbb volt mint máshol.
Nekem is valami mitsh pumpát rakott bele a fickó. Teljesen ugyanúgy néz ki mint ami gyárilag benne volt.
Az a 0,1 bar pont elég ahhoz hogy szarul induljon hidegen, de menet közben nem érzékelhető.
Itt csinálnak neked, ha gyárit nem találsz! Az én idomom másolták le, így pontos lesz.
Hello!
Keresek Suzuki TL1000R-hez hasidomot, akinél fellelhető kérem jelezze.
Megegyezünk!
[email protected]
Nem tudom a 3 baros eleg lesz-e. Tok mindegy egyebkent mennyit nyom mert a nyomasszelep ott tartja uzemi nyomason. Csak a lenyeg hogy attol tobbet nyomjon. A CBR 600 nekem kiakasztotta a muszert ami 100psi azaz valami 7 barnak felel meg. A csoveket sima biliccsel leszoritod es kesz. Nem kell tulbonyolitani.
Most szedtem szét, Mitsubishi UC-T30 van benne gyárilag. Külső cimkén is rajta van, csak nem tudtam, hogy az a szám, az, az a szám!
Sok típusban van ez a pumpa. Ahogy nézem, Gixxerben is ez van.
3bar-os elég bele szerinted, vagy 4-es kell bele?
Ja en is hasznalok mindenfele pumpat. TL-be raktam mar Pontiac transport pumpat valami 50 dollar kornyeken. Legutobb meg egy gixxerbe azthiszem CBR 600F4i pumpa ment. Felfogatas nem lenyeg ziptie es halo. A csatlakozast meg ha nem passzol akkor levagom es a vezeteket raforrasztom a pumpa kivezeteseire. Es kesz. Lehet hatolni.
Megmértem, direktre a tankból kijövő nyomóágra kötött nyomásmérővel. 2.7 bar-t nyom max a pumpa, többszöri próbára. Regulátornak 2.8-at kellene tartania, tehát a pumpa sajnos cserés!
Ne csalj, nálatok máskor süt a hasadra a nap!
En nem fekudtem olyan koran!
Ja, úgy áll, ahogy RC írta! Csak én nem keltem olyan korán
No majd ma megmérem, mennyi a pumpa végnyomása.
Frankó.
Csak olyan hülyén áll a vázban lévő szegecsanyán az a perem.
Sorrend a vaztol indulva: tavtarto a peremmel a vazon ulve, ra a gumi karika, ra a tarto konzol majd a csavar.
Gallaca,
Meg tudnád nézni nekem a TLR-eden, h ennek hogy is kell állnia?
A távtartó a peremes végével a váz felé van, vagy a konzol fele a gumibakban?
Sztem csak simán nem nyom annyit a pumpa amennyit kell.
Ez is egy huszasba lenne... Mondjuk a Pierburg jó minőségű legalább.
Ezen, már én is gondolkodtam, hogy a tankon kívülre kellene betenni egy szűrőt. De mondjuk belefújtam, és nincs eltömődve, mert könnyen ment a levegő.
Szia!
A 18800, nem az olcsó ár, azt a Ko-csinál néztem! Igen megkérdeztem az üzemanyagszűrőt, az 17700 a Motorradnál. Ultrahangom, az van itthon. Pont most gondolkodom rajta, hogy az injektoraimat is kiszedem, és megtakarítom vele. Már csak egy pumpa kell.
Én ezt a dolgot is nézegetem:
http://www.tlzone.net/forums/l...
Kihelyettesítették egy darab csővel és kész. esetleg a cső közé lehetne valami kis szűrőt berakni.
Hasonló, de nem ugyan az.
A két vége különbözik. A TLS-nek mind a két végén a cső hajlított, még a TLR-nek az 1ik cső egyenes.
Amúgy sajna ennyire felment az ára, h már 60 dollár az USA-ban is...
2006.ÁPRILISI HOZZÁSZÓLÁSOM:

"nekem volt hasonló nempörgés,de a gépem 7000 környékéig azért elment.a tankom lett szétszedve és az üza.szivattyú mögötti kis fémházas üzaszűrő volt eldugulva.ki lett mosva és minden ok.tegnap jött meg az új:8500ft"

gyári volt, annyira sztem nem vészes az ára (legalábbis az akkori). úgy tudom az R-nek is ilyen a szűrője.
Nem tudom hogy mennyire olcsó a 18800. Nekem mindennel együtt volt 20000Ft. Amiben benne volt a régi vizsgálata, előszűrő és régi szűrő takarítás ultrahangos valamivel szétszed+összerak és 1 év garancia. Én kummantottam, nem cseréltem ki a szűrőt mert horror és nem találtam sehol hasonlót sem. Kimosták és kiultrahangozták. Azt mondta a csávó hogy teljesen megfelel ez a megoldás naponta csinálnak ilyet. Én meg azt mondtam hogy 500 inkább mint 18000.
Annyi a szűrő mint a pumpa. Üdv.