Nagyon komolyan el volt már koszolódva, ég és föld a külömbség!! Hétfőn meg beugrom a Kékholdba csillaghegyre egy láncfeszítésre, aztán mehetünk amerre látunk
Azon lehet menni időmérőt ha lett volna időnk betanulni egy jó kis szakaszt!!! Bele sem gondolok milyen utakat fedezhettünk volna fel ha egész nap tudtunk volna menni nem csak késő délután!!!! Mindent megért nekem a tenger látványa a teraszról ebéd közben, és motorozás közben is!! Vitkával ellentétben én szeretem a gyorsabb kanyarokat is így én nem unatkoztam a tengerparti úton bár a tempó tényleg nem volt megfeszített, de nem is volt baj mert elvarázsolt a táj és így nem csak a felezővonalra emlékezhetek az egészből
Meg hát a kedvesem életét sem kockáztattam volna egy elgurult gyógyszerért! De legközelebb majd tolunk keményebbet is! Még jó hogy nem tudok horvátul mert lehet hogy haza se jöttem volna!!
Nagyon nagy élmény volt számomra és otthon éreztem magam egyből!! Még az a 100millió liter eső sem szegte a kedvemet ami leesett a négy nap alatt!! Szívesen kimennék többször is egy évben!!
Én is csak azt tudom mondani róluk, mint a Vitka rólunk, nagyon jó fejek mind a ketten, örülök hogy megismerhettem őket végre személyesen is! Finom volt a tasis leves meg a paprikás krumpli is amit reméljük legközelebb bográcsban is meg tudunk csinálni
Szoval sikerult vennem egy Speed Triple-t, nagy az öröm meg minden. Viszont a gyari dobok annyira halkak, hogy egy bekegalambot nem merek elengedni motorozas kozben ...
Ha van valakinek elfekvöben Speedre valo kiabaloja otthon parban, vagy szoloban a blokk ala, akkor irjon mar ram legyen olyan kedves!