Szívás. Ezért fejlesztettem olyan villanyautó töltőt ami a feszültségre is képes indítani a töltést, így az én napelemem nem fog lekapcsolni túlfesz miatt, az meg nem izgat ha 255V lesz a szomszédban 😂
Amúgy szar a helyi hálózat, akkor csinál ilyet.
amúgy ez az állítható deréktámasz az lenne hogy egy motor nyomja előre a háttámla alját?
az audiban is volt ilyen, ki is kellett tekerni végállásba mert csak úgy lehetett elviselni
szóval éppen olyan volt mintha nem is lenne.....
Tudod hogy passat, nem? Passatja meg a vw-nek van, ugye? Tudsz mindent. De látod milyen hülyék vagytok, feltettem egy kérdést. Amit már eleve úgy kezdtem hogy a passat ülés. Tehát végig ott volt hogy milyen autó, de nem is konkrétan az autóra irányult a dolog hanem annak csak az ülésére. De eszetekbe nem jutott azt megkérdezni hogy azt az ülést miért tartom nagyra. Végig azzal vagy elfoglalva hogy milyen autó (igaz ez már az eljén le volt írva) meg mikori évjárat. Kit érdekel ha csak magára az ülésre irányul a dolog. Kit érdekel milyen autó mikor én lehet hogy csak azért sztárolom mert elektromosan állítható, de nektek eszetekbe nem jutott magára az ülésre rákérdezni. Nézd meg a bogyó 2020as autóját, annyira fapados hogy tulajdonképpen egy újrahúzott wartburg ülés van benne. 5millióért.és ez a gerinbajos selejt megvesz egy olyan autót amiben nincs állítható gerinctámasz.
Ez még türésen belül van.
Semmi,nem engedik ha már a trafo nem birja. Már most is nem véletlen van hogy eddig 5kW felett kellett 3fázisu inverter most meg 2.5. Kevesen ruháznak be egy hálozatbövitésbe is pluszba. Másrészt meg az inverter nem fog termelni ha eléri ha jol emllkszem a 252 V feszültségszintet. Aztán majd pislognak az emberek hogy van napelem aztán mégse termel annyit mont kéne
Satu hülye. Ha nem menne kiösoközöld áram tölük ott gebednének meg mert vag le kéne kapcsolni. atermelö berendezést vagy minden tönkre menne az emelkedö feszültség miatt illetve pont emiatt. a védelmek lekapcsolnának. Mint ahogy volt tavaly is a kóperácioson asszem szlovénia vagy horvát környékén. Azt hiszi ez az okostojás hogy az mekkotra kurvajo ha sok van belöle és nincs rá igény. A németek a megujulokkal rendszeresen tönkrebasszák nyaranta a nemzetközi kooperáciot, aztán oldják meg a környezö országok. Én simán lekapcsolnék olyankor a németek felöl aztán csináljanak amit akarnak az energiával. Mondjuk ök már kapcsolgatják le központilag az invertereket aztán kifizetik azt is amit emiatt nem tudnak megtermelni. Azé 120 ft ott az áram.
Mondjuk ha értenéd is amit olvasol, akkor átállítanád a fogyasztásról a termelésre és meg is lenne a 99%.
Sajnos ez a közös energiarendszer egyik elönye és hátránya is, hogy az áram áramlik, mindig a legkisebb ellenállás felé...Ausztriából sok zöld áram megy kifelé és néha jön be helyette nem teljesen zöld....De ez legyen a legnagyobb bajunk.
Amúgy szar a helyi hálózat, akkor csinál ilyet.