Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elgem van ebből a szürke hideg időből. Úgy döntöttem elköltözök valami nelegebb helyre, holnap indulok Floridába:
https://x.com/DerrickEvans4WV/...
1800ért a helyi fiókba se bicikliznék el
max akkor ha megszüntetném a számlát is egyben
😂 😂 😂
Muszáj válaszolniuk 15 napon belül. 1x már elmentem velúk az MNB-hez, békéltető testülethez. Ott tárgyaltunk az MNB székházban 😁 Jött az öltönyös ipse a bank képviseletében, aztán a végén azt mondta hogy jó akkor jóváírjak a jogtalanul levont 1800Ft-ot 🤣
meglepődnék ha jönne válasz
Na megreklamáltam a köcsög banknak 😁
Az ingyenes,de a fizetos szerintem nem.
Nomeg hetvegen dijat szamol a valutara.
Siman kartyas vasarlas,ingyenes.
az egyetlen "hátránya" a Revolutnak, hogy kevés készpénzt tudsz vele levenni. De kártyás fizetéshez és online vásárláshoz tökéletes. Virtuális kártyából lehet hozzá egy "hosszútávú" és egy egyszer használatos, ami minden vásárlás után megszűnik és a rendszer azonnal generál egy újat helyette.
Az lenne, de a könyvelője is kockásra marná magát, hogy mi az hogy elutal egy számlára egy összeget ami valamilyen módon kp formájában visszakerül a házi pénztárba 😁
lenne a zotyának sanyarú tekintet 😅
meg kell kölcsönbe a telefonja is 😅
az igen(gondolkodós) Mondjuk nekem többnyire nincs szükség kp-re csak ezért nem váltanék bankot(gondolkodós)
(fejét fogó) Az jó menet lehetett 😅 Én nem nagyon készpénzezek, mert mindent számlára adok így az utalás nekem teljesen jó.(meghajlós)
Nem de bizniszelhetünk ha kp kell, átutalod a lét én kiveszem és felezzük a tranzakciós díjat 😁 Vagy csak átutalod a lét es itt végeztünk, így még szebb a történet 🤣
Megadnad a pin kodod? 😎
Deviza valtas,bar mar nem annyira,regen minden jobb volt.
Internetes vasarlas,ebay,ali,temu stb.
Egyreszt jobb az arfolyam mintha az ebay valt forintot,es az adathalaszt ellen se rossz egy virtualis kartya,nem a fő kartya adatait adid meg,annyi penzt teszek ra ingyen ami kell.
Es az app is egy logikus jol kezelheto cucc,ami nem olyan egyertelmu mas cegeknel.
Erste Szupernulla számla, vagy 10 éve nincs már ilyen szamla, ATM-ből tudok ingyen felvenni 1M a napi limit ha jól emlékszem.
Mondjuk amikor fel akartam venni KP.t akkor nekem is mondta az ügyintéző, hogy vegyem inkább ki automatából, mert az jóval olcsóbb mintha pénztárból veszem fel. Nos azért a ház árát kivenni automatából vicces volt. Szerintem leürítettem a kerület összes ATM-ét, mert az öregek akiktől vettem, ragaszkodtak a k.p.hez, nem volt jó nekik az utalás. A vicc meg az volt, hogy utána fogta elment a bankjába és berakta 🤣 Ilyen Pipi féle lehetett hasitasival. 😅
azt, hogy a faxba? Régen mintha lett volna olyan, hogy aki a kártyájáról akar kp-t levenni automatából annak havonta 3 alkalommal legfeljebb 150 ezerig ingyen volt a kp felvétel. Mondjuk ez már 10 éves sztori kb. annyi lehetett akkor egy jó kereset. (gondolkodós)
Azért arra kíváncsi lennék ha te néhány millát a saját bankszámládról akarnál felvenni egy személyes ügyintézés keretében az neked ingyen lenne e(szemeit körbeforgató)
Nekem nem kiemelt ügyfélkent ingyenes a kp felvét, egyedül ezzel az árfolyammal szopattak be most, a kúlföldi kártyás fizetésekneĺ nem volt ilyen gond.
én is most szembesültem ezzel(fejét fogó) Keresgéltem egy tranzakciómat a netbankban akkor vettem észre véletlenül, még tavasz környékén egy készpénzfelvételre 44 ezret számoltak. Kiemelt ügyfélként(fejét fogó) Még szerencse, hogy 5 évente se kell kp. bankból akkor valamiért kellett bár már fogalmam sincs mire(gondolkodós)
Ne is mond... Nemrég vettem le egy komolyabb összeget személyesen és készpénzben, annyi tranzakciós díjat fizettem a saját pénzemért, hogy a szemem is könnybe lábadt. :D
Kártyás tranzakcióként is megy.
Csányi bankjánál nem nehéz jobb kondíciókat nyújtani 😆
Nekem a K&H banknál is elég jól lehet külföldön fizetni. Gyakorlatilag középárfolyamon váltanak a forint számlámról.
Még a Raifaisen, meg a CIB-nél is jók voltak a kondíciók amikor néztem, de ez változhatott.

Nekem csak abban jobb a Revolut, hogy magánemberek között sokkal könnyebb, kényelmesebb és olcsóbb fizetni ezen keresztül.
Meg van egy rakás befektetés, pénz váltás is sokkal egyszerűbb, jobban támogatott. A K&H esetén ha Eurót veszek, akkor kell külön számlát létrehozni, (amúgy ott is ingyenes) aztán adok egy megbízást és az előző napi nem tudom milyen árfolyamon váltanak. A revolút esetén megadhatom milyen árfolyamon vegyen, vagy tudok venni a pillanatnyi árfolyamon is, elég alacsony váltási költséggel.