Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van,mit kepzelnek magukrol. 🤣
indexelni én se szoktam, senkinek semmi köze ahhoz hogy merre akarok menni 😂
M packet logo,es szőnyeg a dizelben? 🤣
Csak DLR,index soha?
Volt egy 2006-os dízel, azt 2023-ban adtam el, 2 órát volt fönt a hahun...
Akkor nem arra gondoltam, ez valamiért nem borzongatná. 😁
Akkora paraszt nem vagyok... két egymás melletti roki hely mindig elég szokott lenni 😂
Kiccccsit fiatalabb, 2018/12 havi...
Kaptam a gyerektől egy Meta Quest 3 szemüveget, felraktam a War Thunder játékot, kicsit vackolnom kellett a beállítósokkal, mert a Saitek joystickom nem volt a listában, egy másikat kellett módosítanom, mert a univerzális valamiért mindig elbaszódott, igaz, én is majdnem lefordultam a székről, mert a dioptriás szemüveg nélkül játszottam és hát a fókusz nem a legjobb, de az első légicsatában a 3. helyezést értem el (ahol már normálisan összelőttem mindent). A 3D szemüveg elképesztő segítség, szerintem olyan 270 fokban látok, ha forgatom a fejem is. Akinek nincs ilyen, az egyértelmű hátrányban van.
ha már bmw akkor legyen rendes nagy böszme dög
középkategóriának ott az audi és társai
az összes kis bmw a hülyék miatt létezik mert elhiszik ők is a nagy bmw életérzést de csak egy kis gyöszre tellik, aztán kb egy átmatricázott a4
ez kb olyan mint a dustert "igazi" terepjáróként emlegetni
Havert lehet, hogy érdekelné, hirdeted valahol? Akkor a link jól jönne ha nem akkor képek és a többi, ha jól emlékszek 2008 körüli.
Légy igazi bmw-s,allj keresztbe 3 parkolóban.🤣
Mijafaxnak akkora ótó.. épp a napokban nyűglődtem, hogy az új autók az utóbbi 10 évben jó nagyot nőttek, emiatt egy átlagos szupermarket parkolóban (mélygarázs nem is említve!) full szopás vele az élet... egyik fakkban SUV, a másikban is, be tucc állni közéjük, csak kiszállni nem lehet... (meg persze a mellette állóba se be)
A kibaszott csíkokat nem a mai autókhoz szabták, és ez azért dühítő, mert a mi tecsónknál pl. a parkoló félháznál több ritka, évi 1-2 alkalom. Lazán lehetne a rács 1,5x akkora...
ha bmw csak a hetes-nyolcas
a többi csak gyászos szegénység, főleg a kombi az még ráadásul paraszt verda
esetleg középiskolás ballagási ajándéknak elmegy még egy jobban felszerelt ötös de huszonévesen már az is gáz
😆
Van egy eladó 3-as BMW-m 😁 ha át akarod érezni a prémium érzést és az irígy pillantásokat, itt a kitűnő alkalom! 😁
Ha változó geometriás a turbó, az is szorulhat nyitott helyzetben. Plusz a légtömegmérő, amit írtak. A légtömegmérőt ne tisztítsd mechanikusan, csak féktisztítóval, mert könnyű benne kárt tenni.
el kell adni a picsába aztán venni egy villany dácsiát 😆
Kéne menni?Mondjuk ott lesz a tasi.😂
Köszi a véleményt, remélem csak az lesz.
Egy elég komplex egység a cucc több érzékelővel, de nem bonyolult kiszedni, ha szakadt lenne akkor nem bírnám törölni ha jól sejtem és állandóan feldobná, de igazából november óta havonta 1x jött elő, holnap összefújom szenzortisztítóval oszt hétfőn a pályán kiderül.
általában az olcsóbb dolgok felől haladunk a drágábbak felé
Ha magas legtomeget mer, az nekem arra utal, hogy szakadt az a szenzor.

Elvileg ez egy kis futoszal, aminek az ellenallasa a homersekletevel aranyosan valtozik. Ha nagy a legaram, az lehuti es alacsonyabb ellenallast mutat, ha kicsi, akkor melegebb lesz es magasabb az ellenallasa. Amikor csak szutykos, akkor elvileg a retek elszigeteli a levegotol es a kelletenel melegebb, azaz kevesebb levegot "jelent le" a motorvezerlonek. Ha meg van szakadva, akkor meg jo nagy ellenallast mutat es az ECU azt hiszi, hogy omlik a cug befele.

Legalabbis igy gondolom.
Ha kisebb 100-110 folyamatos haladásnál hirtelen nagyobb gázt adok akkor jön elő és újraindításig telj.csökkenés is van, az utóbbi hónapokban 3x volt, de ma 2x is, mondjuk a turbó ugyan kissé lóg, de olajos így arra is gyanakszom vagy már telenyomta olajjal a légtömegmérőt és persze amit még tudott, holnap megtisztogatom hátha javul.
az inteligencia az hogy ha bebszol a kocsmában pár felest és megdugod a pincér lányt és tudsz olyan mesét mondani otthon hogy (ismét)elhiszi az asszony
szóval olyat alkotsz ami addig még nem volt
röviden ennyi
Legtomegmerore tippelek, a masodik hibakod szerintem a folyomanya csak.