Köszönöm a képeket!
Most látom, hogy ezen a motoron van kőzépső sztender. Az enyémen nincs és azért akarok valamilyen központi emelőt hebrákolni, hogy lehessen szabadon barkácsolni rajta.
Ha emelőben gondolkodsz , érdemes valamelyik ringre kimenni és ott matekolni / ipari kémkedni / . A Pannónia ringen én már régóta figyelem azt a megoldást , hogy egy tengely csonk bemegy a lengővilla tengelybe , egy másik csap megtámassza a vázat , és racsnisan fél méter magasra emeli a mocit fél kézzel, / próbáltam/ ! De még ilyen nem készült , mert nem éreztem szükségét , de okos cájg !
A fix kerekek Scania szíjfeszítő görgők / csapágyazottak / a forgók meg sima bevásárló kocsi kerekek ! 10-es kazánlemez ezt men bízom a véletlenre . Nagyon lapos az egész , könnyen ráteszem sztenderre , és tényleg két újjal mozgatható fal mellé milliméterre , fagy elhúzni fal mellől ! első kerék alá is lehet görgő , akkor az egészet el lehet húzni . Nekem van még hozzá egy fordított L alakú vas , amit alulról a villanyakba dugok , azzal az elejét emelem fel ha elöl ekecselek !
Ja , majd mindjárt kimegyek azt fotózom ! Ez egy mozgató , mert télire kontínerbe van a moci ! Volt ebből négy forgókerekes is , de azt elajándékoztam , és ekecseltem helyette két forgósat , mert azon nem lehetett nyomatékokat húzni , mert mindig eltávozott a moci jobbra-balra , aztán húztam magam tovább utána a sámlival ! Olyan volt mint ember a fogorvosnál !
Ezt fejsd ki bővebben!
Még nem vagyok részeg
Saját tapasztalatom csak, motul, repsol, castrol meg valvoline olajokkal van, de meghallgatom más tapasztalatát is
Anno volt egy kedvezmény a suzukinál, hogy olaj+szürő csere 9e ft. Na én nem engedtem h 10w40et rakjanak bele, mert a gépkönyv a 10w40 és az 5w30at is preferálta...
5w-s nem volt nekik, csak amit a vitarába meg az s-crossba öntenek 0w20 volt az elérhető olaj, mondom ez nem jóó,mert szerinzem nagyon hig... de ez amugy inkább 5w30 bla bla blaaa...
-na akkor irunk egy garis levelet, hogy ha eszi, vagy szivárogni fog 1éven belül akkor a ti saratok, szval gariiii!!!!
Elfogadták
Így most ez került az esikszétbe
10év 73ekm és még 1xsem kellet olajat utána önteni
Én szigorúan betartom a 1év olaj csere perit, mert nem fut annyit...
1szó mint száz =re nincs baja, és szépen ketyeg, de jövőre vissza váltok a3/b4 5w30ra...
Sziasztok.
Ha valaki tervezi a Visegrád-szentlászló-Szentendre útvonalat, figyeljen mert Visegrádról-szentlászló-felé valaki leütötte a kartert a kocsiról és 2-3 km-en végiglocsólta olajjal a sáv közepén.
Én pont a másik irányba haladtam de így is bőven látszott a menyiség.
Valahol biztos. 10 évnyi fórumozásból kibogarászható :D
Akkoriban ráadásul nagyobb volt a fórumos élet mint manapság, mivel akkoriban az volt az egyetlen internetes motoros közösség.
Most látom, hogy ezen a motoron van kőzépső sztender. Az enyémen nincs és azért akarok valamilyen központi emelőt hebrákolni, hogy lehessen szabadon barkácsolni rajta.
Nekem kellene, szeretnék egyet mókolni magamnak.
Vigyázzatok magatokra, óvatosan a csapatással.
Tampont kellet volna mondanom?
Még nem vagyok részeg
Saját tapasztalatom csak, motul, repsol, castrol meg valvoline olajokkal van, de meghallgatom más tapasztalatát is
5w-s nem volt nekik, csak amit a vitarába meg az s-crossba öntenek 0w20 volt az elérhető olaj, mondom ez nem jóó,mert szerinzem nagyon hig... de ez amugy inkább 5w30 bla bla blaaa...
-na akkor irunk egy garis levelet, hogy ha eszi, vagy szivárogni fog 1éven belül akkor a ti saratok, szval gariiii!!!!
Elfogadták
Így most ez került az esikszétbe
10év 73ekm és még 1xsem kellet olajat utána önteni
Én szigorúan betartom a 1év olaj csere perit, mert nem fut annyit...
1szó mint száz =re nincs baja, és szépen ketyeg, de jövőre vissza váltok a3/b4 5w30ra...
Ha valaki tervezi a Visegrád-szentlászló-Szentendre útvonalat, figyeljen mert Visegrádról-szentlászló-felé valaki leütötte a kartert a kocsiról és 2-3 km-en végiglocsólta olajjal a sáv közepén.
Én pont a másik irányba haladtam de így is bőven látszott a menyiség.
Akkoriban ráadásul nagyobb volt a fórumos élet mint manapság, mivel akkoriban az volt az egyetlen internetes motoros közösség.