Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt itthon nehéz lenne megcsinálni, de valami egyszerűsítettebb verziót megpróbálok összehozni.
Valami ilyesmi , hirtelen !
Valami ilyenen gondolkodok, most indulok az esztergályoshoz méreteket venni, ha kész lesz kezdődik a lakatoskodás.
Köszönöm a képeket!
Most látom, hogy ezen a motoron van kőzépső sztender. Az enyémen nincs és azért akarok valamilyen központi emelőt hebrákolni, hogy lehessen szabadon barkácsolni rajta.
Ha emelőben gondolkodsz , érdemes valamelyik ringre kimenni és ott matekolni / ipari kémkedni / . A Pannónia ringen én már régóta figyelem azt a megoldást , hogy egy tengely csonk bemegy a lengővilla tengelybe , egy másik csap megtámassza a vázat , és racsnisan fél méter magasra emeli a mocit fél kézzel, / próbáltam/ ! De még ilyen nem készült , mert nem éreztem szükségét , de okos cájg !
A fix kerekek Scania szíjfeszítő görgők / csapágyazottak / a forgók meg sima bevásárló kocsi kerekek ! 10-es kazánlemez ezt men bízom a véletlenre . Nagyon lapos az egész , könnyen ráteszem sztenderre , és tényleg két újjal mozgatható fal mellé milliméterre , fagy elhúzni fal mellől ! első kerék alá is lehet görgő , akkor az egészet el lehet húzni . Nekem van még hozzá egy fordított L alakú vas , amit alulról a villanyakba dugok , azzal az elejét emelem fel ha elöl ekecselek !
Köszi!
Nekem kellene, szeretnék egyet mókolni magamnak.
Ja , majd mindjárt kimegyek azt fotózom ! Ez egy mozgató , mert télire kontínerbe van a moci ! Volt ebből négy forgókerekes is , de azt elajándékoztam , és ekecseltem helyette két forgósat , mert azon nem lehetett nyomatékokat húzni , mert mindig eltávozott a moci jobbra-balra , aztán húztam magam tovább utána a sámlival ! Olyan volt mint ember a fogorvosnál !
A körbeforgós!
Má hogy melyik emelőről ?
tankjú!
Vigyázzatok magatokra, óvatosan a csapatással.
Hogyne szólok neki!
Lesz kép az emelőről?
Ne mongyááá ilyet
Tampont kellet volna mondanom?
Kabbe!
Pelus nincs????
Ezt fejsd ki bővebben!
Még nem vagyok részeg
Saját tapasztalatom csak, motul, repsol, castrol meg valvoline olajokkal van, de meghallgatom más tapasztalatát is
Zoli felvehetnéd a telót! Fosok mint pelikán, halasszuk el ebéd utánra az indulást, de mindenképpen hívlak dél körül. Így gebasz lenne elindulni.
Csak halkan, két különböző márka 10w40-es olaját meglötyögteted és ott is van különbség...
Anno volt egy kedvezmény a suzukinál, hogy olaj+szürő csere 9e ft. Na én nem engedtem h 10w40et rakjanak bele, mert a gépkönyv a 10w40 és az 5w30at is preferálta...
5w-s nem volt nekik, csak amit a vitarába meg az s-crossba öntenek 0w20 volt az elérhető olaj, mondom ez nem jóó,mert szerinzem nagyon hig... de ez amugy inkább 5w30 bla bla blaaa...
-na akkor irunk egy garis levelet, hogy ha eszi, vagy szivárogni fog 1éven belül akkor a ti saratok, szval gariiii!!!!
Elfogadták
Így most ez került az esikszétbe
10év 73ekm és még 1xsem kellet olajat utána önteni
Én szigorúan betartom a 1év olaj csere perit, mert nem fut annyit...
1szó mint száz =re nincs baja, és szépen ketyeg, de jövőre vissza váltok a3/b4 5w30ra...
köszi szépen!!! Időben szóltál...
aham, köszönöm
Sziasztok.
Ha valaki tervezi a Visegrád-szentlászló-Szentendre útvonalat, figyeljen mert Visegrádról-szentlászló-felé valaki leütötte a kartert a kocsiról és 2-3 km-en végiglocsólta olajjal a sáv közepén.
Én pont a másik irányba haladtam de így is bőven látszott a menyiség.
Vagy a szakdolgozat? Azt tőle kell elkérni.
Valahol biztos. 10 évnyi fórumozásból kibogarászható :D
Akkoriban ráadásul nagyobb volt a fórumos élet mint manapság, mivel akkoriban az volt az egyetlen internetes motoros közösség.