Haggyad, bena fasz vagy, amiert nem mentel ki reggel 7-re es jartad be a palyat a palyaegyenetlensegek utan kutatva, mielott felmentel. Negyszer elfordultal ugyanott, otodjere nem jott ossze. Honnan a faszbol kellett volna tudnod?
Ez barkivel megtortenhetett volna, aki feszegeti a hatarokat. Te legalabb palyan csinalod, nem pedig az utcan.
Ne vedd sértésnek és beszólásnak csak tényközlésnek Igazándiból az általános gyakorlatlanság miatt volt pofáraesésed.Ha hagytál volna egy kicsit hosszabb tanulóidőt simán megfogtad volna.
De így mikor megindult azt se tudtad mivan.És elcsúsztál,Általában mindenki átesik ezen csak nem gsxr-el és nem pályán.
És az ezressel hatványozottan igaz lesz.Elég rapid módon lépdelsz felfelé.
Sokan tették de a legtöbben megbánták.Nem kéne így sietni.
Engem sem erdekel, hogyha ez megnyugtat. Utalok talalkozokra jarni, csoportban is ugy szeretek motorozni, hogyha a csoport letszama maximum 3 motor, vagy Kozuti "bena" csoportnak hivjak
Mindettol fuggetlenul vittem mar benzint ismeretlennek, toltam meg a motorjat vadidegennek es szoltam be a munkahelyre, hogy nem tudom mikor erek be, mert az egyik baratom hivott, hogy balesete volt es odamentem segiteni.
Visszaolvastam, epp ezert kerdezem. De most ne azt ird h meg 1x olvassam el. Masold ki h hol irtam h nem az en hibam hanem a korulmenyeke? Ja tudom, sehol
Masold mar ki, mert annyit irtam h nem volt nagy hiba. Ebben hol van a korulmenyekre fogas? En hibam volt, de nem egy banalis benasag. De ugyse fogod megerteni amit irok ha nem akarod.
Nem tudod miután hoztam ezt fel náluk! Nem kell félteni őket, mert .... sajnos nem írhatom le, mert elszabadul a pokol.
A nagy motoros összetartás engem nem érdekel. Ezzel leszek csak közutálat tárgya, de az sem érdekel.
Nem azon van a hangsuly, hogy mit magyaraz meg, hanem hogy miert ezzel kostolgatod?
Vagy VR46N-t is miert kellett a balesetevel "cinkelni"?
Nem vagytok baratok, nem vagytok puszipajtasok, de meg csak joban sem vagytok, ergo ebbol a szempontbol ertheto a felhaborodasa - mondjuk azota kicsit atesett a lo tuloldalara, de akkoris parasztsag olyasvalakit kritizalni, kinevetni, akit nem ismersz... ja, hogy ez is a nagy motoros osszetartas resze?
Csak pontosításképp, ha elesel és megosztod egy nyilvános fórumon, akkor ne csodálkozz ha betalálnak. Ez is olyan, mint feltesszük a netre, hogy toljuk utcán, majd pedig feljelentik őket. Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha... Így már világos Nastronak is...
Hol erveltem a korulmenyekkel? A kommentekben irtak paran h mi lehetett a gond rajtam kivul. Sajnalom ha meg mindig nem megy az olvasas.
Kellett :) es imadom is ;)
Ez barkivel megtortenhetett volna, aki feszegeti a hatarokat. Te legalabb palyan csinalod, nem pedig az utcan.
De így mikor megindult azt se tudtad mivan.És elcsúsztál,Általában mindenki átesik ezen csak nem gsxr-el és nem pályán.
És az ezressel hatványozottan igaz lesz.Elég rapid módon lépdelsz felfelé.
Sokan tették de a legtöbben megbánták.Nem kéne így sietni.
Mindettol fuggetlenul vittem mar benzint ismeretlennek, toltam meg a motorjat vadidegennek es szoltam be a munkahelyre, hogy nem tudom mikor erek be, mert az egyik baratom hivott, hogy balesete volt es odamentem segiteni.
A nagy motoros összetartás engem nem érdekel. Ezzel leszek csak közutálat tárgya, de az sem érdekel.
Vagy VR46N-t is miert kellett a balesetevel "cinkelni"?
Nem vagytok baratok, nem vagytok puszipajtasok, de meg csak joban sem vagytok, ergo ebbol a szempontbol ertheto a felhaborodasa - mondjuk azota kicsit atesett a lo tuloldalara, de akkoris parasztsag olyasvalakit kritizalni, kinevetni, akit nem ismersz... ja, hogy ez is a nagy motoros osszetartas resze?
Kellett :) es imadom is ;)